Escola Alegre Centre Concertat

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

TRETS CARACTERÍSTICS DEL CENTRE

Som una escola de llarga tradició educativa a la ciutat. Treballem per formar persones dins d’un espai enriquidor en coneixements i valors positius, partint del diàleg com a base per a la convivència. Desenvolupem un ensenyament integral i actiu que fomenta la capacitat d’observació, anàlisi, investigació i crítica mitjançant el treball cooperatiu i l’aprenentatge per projectes. Eduquem en la llibertat, la solidaritat, la convivència democràtica, la responsabilitat i el respecte tant propi com envers els altres. Som escola pionera en innovació docent. Formem part dels següents projectes educatius i d’innovació: Generació Escoles Plurilingües (GEP), Metodologia AICLE (Music, Robotics, Arts & Crafts, Science and Philosophy), Certificació de llengües estrangeres amb l’EOI de referència, disposem d’Auxiliar de conversa de l’Ajuntament de L’Hospitalet a 4rt d’ESO i propi per a la resta dels cursos, hem renovat el nostre Projecte de Convivència participant en el projecte #Aquíproubullying i som Microsoft School. També iniciem a Primària i aprofundim a l’ESO, l’aprenentatge de la Llengua francesa.

EQUIPAMENTS

La nostra escola, ubicada en un edifici independent, disposa d’espais grans i diferenciats per desenvolupar el nostre projecte educatiu. Gran sala polivalent de racons i joc simbòlic. Aula de Música. Gimnàs. Pati. Utilitzem mitjans multimèdia d’última generació: monitors tàctils com a pissarres, tauletes electròniques i ordinadors a totes les aules.

SERVEIS

Acollida de matí i de tarda. Menjador escolar. Gabinet psicopedagògic. Natació. Robòtica. Dansa. Activitats extraescolars. Atenció personalitzada a l’alumnat. Pla Educatiu d’Entorn. Participació en concursos educatius i tot tipus d’activitats solidàries. Programa d’orientació acadèmica i professional a 3r i 4t d’ESO. Servei de mediació escolar. Programa Salut i Escola.

Adreça

Web: www.ccalegre.com
Correu electrònic: a8018340@xtec.cat
Telèfon: 934376745
Fax: 934384048

Tràmits i serveis

No hi ha tràmits disponibles per aquest equipament

Agenda

No hi ha actes previstos per aquest equipament

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400