Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
23/02/2021 12:20:00
Espai públic / Neteja espai urbà

L’H Ben Fet, nova versió de l’app per comunicar incidències i sol·licituds relacionades amb l’espai públic


S’amplia la funcionalitat de l’aplicació, abans només de neteja, a aspectes com la xarxa semafòrica, l’enllumenat públic, el mobiliari urbà, l’arbrat, els elements d’esbarjo i esport, les àrees de gossos o les escales mecàniques

L’Ajuntament ha posat en marxa l’app L’H Ben Fet, una nova versió de l’aplicació per a dispositius mòbils L’H Ben Net, que serveix ara per comunicar incidències i sol·licituds ciutadanes relacionades amb l’espai públic i no tan sols amb la neteja. Això permetrà als serveis municipals poder actuar d’una manera més àgil i eficient per resoldre qualsevol tipus d’eventualitat a l’espai públic.

Així, l’app L’H Ben Fet —que incorpora un nou disseny— permet a la ciutadania, a més de comunicar aspectes relacionats amb la neteja viària, donar a conèixer a l’Ajuntament incidències de la xarxa semafòrica, l’enllumenat públic, la senyalització viària, el mobiliari urbà, les escales mecàniques i ascensors situats a l’espai públic, els elements d’esbarjo i esport de parcs i jardins, el verd urbà, les àrees de gossos, el clavegueram municipal i alguns tipus de plagues. Es pot descarregar des del catàleg d’APPs de l’Ajuntament de L’Hospitalet,https://www.l-h.cat/apps/ i des de les plataformes de descàrregues de les versions IOS i Android.

La manera de comunicar incidències i peticions és senzilla i es basa en la navegació per les diferents pantalles de l’aplicació: se’n selecciona el tipus, se’n fa una fotografia —a la qual s’afegeix automàticament la localització—, s’adjunten —si es vol— comentaris i, finalment, s’envia la incidència amb un únic clic. Les comunicacions són anònimes i la persona usuària pot consultar en qualsevol moment a l’app l’estat de tramitació de la incidència tramesa.

L’aplicació L’H Ben Fet també manté la funcionalitat de la versió anterior relacionada amb l’accés a la informació dels serveis de neteja planificats propers a la localització on se situa la persona usuària, el servei de recollida de mobles i estris vells i les deixalleries municipals.

És previst que en futures versions de l’app se n’ampliï la funcionalitat respecte al nombre de tipus d’incidències i peticions, i també a les accions que ara permet realitzar. L’H Ben Fet, disponible per a dispositius mòbils amb sistemes Android i iOS, ha estat dissenyada pel Servei de Sistemes d’Informació Territorial de l’Ajuntament, amb la col·laboració d’altres serveis municipals. Se’n pot trobar més informació al portal Espai públic del web municipal http://www.l-h.cat/espaipublic/

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400