Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
 • Facebook
 • Twiter

04/03/2020

Portes Obertes a les Escoles Bressol Municipals

Veure imatge de Portes Obertes a les Escoles Bressol Municipals (nova finestra)
AVÍS:

El calendari de portes obertes de lesEscoles Bressol pot variar tenint en compte que els centres educatius romanen tancats, a l'espera de les instrucciions del Departament d'Educació, i els esdeveniments futurs degut a l'estat d'alarma del COVID 19.

Les escoles bressol obriran properament les seves portes per a què les famílies pugueu conèixer de primera mà l’escola i tota aquella informació que us pot ajudar a  decidir quins centres preferiu per al vostre fill o filla.

Des de les escoles bressol us facilitaran tota la informació referent al procés de preinscripció i matricula i us respondran a totes les consultes i dubtes que tingueu.

Podeu tenir en compte les següents orientacions per a preparar les vostres visites a les jornades de portes obertes:
 
 • Visiteu més d’una escola  ja que d’aquesta manera obtindreu una visió més global i integral.
 • Anoteu abans d’anar-hi aquella informació que volgueu conèixer i comenteu aspectes que us interessin amb altres membres de la vostra familia i/o amb altres famílies properes de confiança.
 • Mireu els espais. Fixeu-vos  si hi ha força material, què han estat treballant els darrers cursos, etc.
 • A més de tenir en compte les instal·lacions i serveis, també us pot interessar:
  • Si l’escola té projectes innovadors. Fa ús de les noves tecnologies? Realitzen  experimentacions?
  • Com aprenen els infants. L’escola elabora el seu material de treball? Quins són els principis bàsics del projecte educatiu de l’escola? És important que conegueu aquests principis educatius perquè us será més fàcil seguir el procés d’aprenentatge del vostre fill o filla i donar suport a les educadores i a l’escola des de casa.
  • Podeu entrar a les aules, o al pati, o al menjador, dins de l’horari escolar?  Les escoles bressol municipals són escoles obertes, que faciliten l’accés de les famílies a l’escola i a les seves estances, en el marc de les normes d’organització i de  funcionament que cadascuna té elaborades.
  • Hi ha AMPA o AFA a l’escola? Com podeu participar i ser membres de l’Associació de mares i pares?

Podeu consultar en els documents adjunts el calendari de les portes obertes que ofereixen les escoles Bressol abans de començar la preinscripció del proper curs 2020-2021, així com també la publicació referent a les transicions educatives “El pas dels infants de casa a l’escola” que us pot servir de suport per acompanyar als vostres fills i filles en aquesta nova etapa.

Podeu conèixer quines són les escoles bressol i llars d'infants de l'Hospitalet consultant la relació d'escoles bressol i llars d'infants de l'Hospitalet en document adjunt o bé, a la Guia de Centres Educatius que cada any edita l'Ajuntament, i que en breu actualitzarem amb la "nova Guia del curs 2020-2021".

 

Últimes notícies

Veure imatge de L’OMIC informa de les noves mesures que afecten el consum (nova finestra)
Veure imatge de Més de 52.600 peces de material sanitari han estat donades per empreses i ciutadans (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament inicia la distribució de proves de detecció ràpida de la Covid-19, rebudes de la Diputació de Barcelona (nova finestra)
Veure imatge de El Consell Esportiu convoca el premi #JoEmQuedoACasa (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400