Ajuntament de L'Hospitalet

Guia de Centres Educatius de l'Hospitalet 2019-2020

Veure imatge de  Guia de Centres Educatius de l'Hospitalet 2019-2020 (nova finestra)
Aquesta guia recull la informació de tots els centres educatius de L'Hospitalet, públics o concertats, on es detalla la informació: les dades de contacte, la descripció dels equipaments i dels serveis i els trets més característics i singulars.

També trobareu altres informacions importants perquè conegueu el procés de preinscripció i de matrícula, les zones educatives i els centres que s'hi inclouen, així com tots els serveis educatius municipals que oferim i un seguit d'adreces de contactes relacionats amb l'educació que us poden ser d'utilitat.

És una eina que us ajudarà en el procés d’elecció, per això, recomanem que, en la mesura del possible, visiteu els diferents centres de la vostra zona d’influència durant les jornades de portes obertes per conèixer el seu projecte educatiu així com l’ AMPA de cada centre que també us podrà informar sobre diferents aspectes.

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya publica els criteris que regulen el procés de preinscripció, i les dates de preinscripció i matrícula. Durant els dies fixats heu de presentar la sol•licitud de plaça al centre educatiu que escolliu en primera opció o bé, també ho podeu fer a l’Oficina Municipal d’Escolarització.

Podeu consultar les dates de les Jornades de portes obertes que han programat els centres educatius en aquest enllaç: JORNADES DE PORTES OBERTES.

Si necessiteu més informació o assessorament podeu adreçar-vos a l’Oficina Municipal d’Escolarització, (Carrer de Girona, 10. Planta Baixa. Tel. 93 402 96 78), ome@l-h.cat, on us aclariran qualsevol dubte que pugueu tenir. 
 
Podeu consultar tota la informació referent a la preinscripció en el següent enllaç: PREINSCRIPCIÓ CURS 2019-2020
 
  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Pacte educació
  • Prevenció
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D
  • Institut Obert de Catalunya
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400