Ajuntament de L'Hospitalet
Guia dels centres educatius 2018-2019

Guia de Centres Educatius de l'Hospitalet 2018-2019

Aquesta guia recull la informació de tots els centres educatius de L'Hospitalet, públics o concertats, on es detalla la informació: les dades de contacte, la descripció dels equipaments i dels serveis i els trets més característics i singulars.

També trobareu altres informacions importants perquè conegueu el procés de preinscripció i de matrícula, les zones educatives i els centres que s'hi inclouen, així com tots els serveis educatius municipals que oferim i un seguit d'adreces de contactes relacionats amb l'educació que us poden ser d'utilitat.

És una eina que us ajudarà en el procés d’elecció, per això, recomanem que, en la mesura del possible, visiteu els diferents centres de la vostra zona d’influència durant les jornades de portes obertes per conèixer el seu projecte educatiu així com l’ AMPA de cada centre que també us podrà informar sobre diferents aspectes.

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya properament publicarà els criteris que regularan el procés de preinscripció, així com les dates que es preveuen que siguin a partir de la segona quinzena de març. Durant els dies fixats heu de presentar la sol•licitud de plaça a l’escola que escolliu en primera opció o bé a l’Oficina Municipal d’Escolarització.

Podeu consultar les dates de les Jornades de portes obertes que han programat els centres educatius en aquest enllaç.

Si necessiteu més informació o assessorament podeu adreçar-vos a l’Oficina Municipal d’Escolarització, (Carrer de Girona, 10. Planta Baixa. Tel. 93 402 96 78), ome@l-h.cat, on us aclariran qualsevol dubte que pugueu tenir. 
 
  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Pacte educació
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • Prevenció
  • D
  • Institut Obert de Catalunya
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400