Ajuntament de L'Hospitalet
A causa de la situació excepcional de contenció decretada per la transmissió del coronavirus es modifica l’horari de diversos serveis, oficines i departaments, tant d’aquest ajuntament com d’altres administracions o entitats. Per tant, us recomanem que consulteu la pàgina web www.l-h.cat/coronavirus per a tenir més informació actualitzada o que truqueu a l’equipament corresponent abans de fer qualsevol desplaçament.

Institut Can Vilumara

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

TRETS CARACTERÍSTICS DEL CENTRE 

El nostre centre ofereix una educació integral que permet al nostre alumnat créixer en les dimensions afectiva, corporal, intel·lectual i social; per això comptem amb una acció tutorial que fa el seguiment humà i acadèmic dels nostres alumnes. Fem activitats esportives, a banda del que estableix el currículum. 

EQUIPAMENTS 

Plataforma informàtica Moodle per atendre la diversitat. Cinc aules d’informàtica. Biblioteca escolar, amb un fons bibliogràfic catalogat i indexat, en horari escolar i extraescolar. 

SERVEIS 

El calendari d’activitats del centre és penjat al web de l’Institut perquè els pares n’estiguin informats. Assaig i estrena d’una òpera infantil a 1r d’ESO. Servei de menjador amb monitor. Lliga esportiva interna per a alumnes de segon cicle d’ESO. Contacte amb alumnes estrangers per tal de millorar l’anglès. Borsa de treball pròpia.

Adreça

Web: www.institutcanvilumara.cat
Correu electrònic: inscanvilumara@xtec.cat
Telèfon: 933373308
Fax: 932611203

Horaris

Diurn

Tràmits i serveis

No hi ha tràmits disponibles per aquest equipament

Agenda

No hi ha actes previstos per aquest equipament
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400