A causa de la situació excepcional de contenció decretada per la transmissió del coronavirus es modifica l’horari de diversos serveis, oficines i departaments, tant d’aquest ajuntament com d’altres administracions o entitats. Per tant, us recomanem que consulteu la pàgina web www.l-h.cat/coronavirus per a tenir més informació actualitzada o que truqueu a l’equipament corresponent abans de fer qualsevol desplaçament.

Llar d'infants La Florida

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

TRETS CARACTERÍSTICS DEL CENTRE 

La nostra línia metodològica es fonamenta en els trets següents: Respectar l’infant com a persona i el seu propi ritme evolutiu, i potenciar la seva autonomia. Utilitzar el joc com a eina impulsora del seu desenvolupament integral. Estimular la seva curiositat i la capacitat d’observació i manipulació.
Promoure la formació de la personalitat de l’infant en totes les seves vessants i capacitats.  Vincular afectivament el grup i insistir en el treball cooperatiu i no competitiu entre els companys. Treballar per l’observació continuada de l’estat evolutiu dels infants i els seus progressos. Mantenir el diàleg i la col·laboració amb els pares i mares per dur a terme la nostra tasca pedagògica. 

EQUIPAMENTS 

Sala de psicomotricitat. Sala de plàstica. Sala de música. Pati exterior. Cuina. Aules amb llum natural. Dormitoris exclusius per a nadons. 

SERVEIS 

Servei de menjador. Col·laboració amb BAULA (Centre per al desenvolupament infantil i atenció precoç de L’Hospitalet). Col·laboració amb el Programa d’Acompanyament Educatiu a les Famílies dintre del Pla educatiu d’entorn.

Adreça

Correu electrònic: a8048083@xtec.cat
Telèfon: 934379844
Fax: 934379844

Observacions

Titularitat de la Generalitat

Agenda

No hi ha actes previstos per aquest equipament
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400