Ajuntament de L'Hospitalet
A causa de la situació excepcional de contenció decretada per la transmissió del coronavirus es modifica l’horari de diversos serveis, oficines i departaments, tant d’aquest ajuntament com d’altres administracions o entitats. Per tant, us recomanem que consulteu la pàgina web www.l-h.cat/coronavirus per a tenir més informació actualitzada o que truqueu a l’equipament corresponent abans de fer qualsevol desplaçament.

Llar d'infants La Gua-Gua

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

TRETS CARACTERÍSTICS DEL CENTRE 

La llar d’infants La Gua-Gua és un centre adreçat a infants de 0 a 3 anys on els nens i nenes estableixen el primer vincle amb el món, fora de la família, on creixen, maduren i són estimats i valorats per la seva manera de ser. A més, és un espai que té en compte la nostra realitat social, ja que ajuda les famílies, acull els infants i els educa. Les activitats que s’hi realitzen estan relacionades amb l’exploració i el descobriment de l’entorn. 

EQUIPAMENTS 

Classe d’1 a 2 anys. Classe de 2 a 3 anys. Zona d’aigües i canviador. Cuina (el centre no disposa de cuina pròpia). Pati de terra assolellat (tobogan, gronxador, caseta i tres arbres grans que fan ombra a l’estiu). Bany i zona de canvi de les educadores. 

SERVEIS 

Menjador. Servei psicològic a càrrec del centre Baula. Consell de participació.

Adreça

Correu electrònic: laguaguasccl@telefonica.net
Telèfon: 934409605
Informació: 616234254

Observacions

Subvencionada per l'Ajuntament i per la Generalitat

Agenda

No hi ha actes previstos per aquest equipament
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400