Ajuntament de L'Hospitalet

Film Office

La Film Office de L’Hospitalet com a servei públic de l’Ajuntament de L’Hospitalet posa a disposició del sector audiovisual, amb la voluntat de promoure i facilitar els rodatges a la ciutat, espais del territori que permeten estimular i consolidar la indústria cinematogràfica i audiovisual.

A la Ciutat es realitzen enregistraments publicitaris, series i programes de TV, llarg metratges, curtmetratges, treballs acadèmics, web sèries i altres.

Des de l’oficina del Districte Cultural es facilita assessorament, es realitzen gestions amb els diferents serveis de l’ajuntament i amb d’altres administracions i s'ofereix ajuda i orientació per a l'enregistrament i rodatges a la ciutat, ja sigui en espais de la via pública, equipaments municipals o espais privats.

La Film Office de L’Hospitalet està associada a La Catalunya Film Commission (CFC) de la Generalitat de Catalunya (Institut Català de les Empreses Culturals) que construeix i coordina una xarxa d’oficines d’atenció als rodatges arreu del territori català. Actualment compta amb un gran número de municipis associats. El municipi de l’Hospitalet està adherit al programa Barcelona Film Comission i ofereix localitzacions a diversos indrets de la ciutat Localitzacions Film Office L’Hospitalet

En aquest enllaç, de la seu electrònica municipal, trobareu la informació relativa a la tramitació dels permisos. Enllaç

Per a més informació contactar podeu remetre la vostra consulta a filmoffice@l-h.cat

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400