Film Office

La Film Office de L’Hospitalet és un servei públic i gratuït de l’Ajuntament de L’Hospitalet que està a disposició del sector audiovisual amb la voluntat de promoure i facilitar els rodatges a la ciutat i d’estimular i consolidar la indústria cinematogràfica i audiovisual.

 

L’Hospitalet és la primera ciutat de Catalunya en nombre de rodatges realitzats després de Barcelona i aquests no han parat de créixer de forma notable any rere any. El 2015 és van realitzar un total de 220 produccions, des de publicitàries a series i programes de TV, passant per llarg metratges, curtmetratges, treballs acadèmics, web sèries i altres.

 

Des de l’oficina es facilita assessorament, es realitzen gestions amb els diferents serveis de l’ajuntament i amb d’altres administracions (Mossos d’Esquadra, Departament de Justícia de la Generalitat, entre d’altres) i ajuda i orientació per tal de realitzar els rodatges a la ciutat ja sigui en espais de la via pública, en equipaments municipals com poliesportius, piscines o teatres, o en determinats espais privats com hotels i sales de concerts.

 

La Film Office de L’Hospitalet està associada a La Catalunya Film Commission (CFC) de la Generalitat de Catalunya (Institut Català de les Empreses Culturals) que construeix i coordina una xarxa d’oficines d’atenció als rodatges arreu del territori català. Actualment compta amb gairebé 200 municipis associats. El municipi de l’Hospitalet està adherit al programa Barcelona Film Comission i ofereix localitzacions a diversos indrets de la ciutat que es poden consultar en el web Localitzacions Film Office L’Hospitalet.

 

Consulteu els següents tràmits de la Seu electrònica en relació als permisos per rodar a L’Hospitalet:

 

· Autorització per a rodatge

· Consulta de localitzacions

· Informació i assessorament

 

 

Per sol·licitar els permisos cal contactar amb:

Xesco Forn

Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat

filmoffice@l-h.cat

 

 

 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400