Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
26/05/2021

Exposició dels treballs de les Jornades Científiques i Tecnològiques de Batxillerat

Dijous s’exposen els treballs de recerca realitzats per estudiants de batxillerat de centres educatius públics i concertats de la ciutat

El Centre Cultural Metropolità Tecla Sala acollirà demà dijous, 27 de maig, a partir de les nou del matí, l’exposició dels treballs de recerca presentats en les 21es Jornades Científiques i Tecnològiques de L’Hospitalet, que organitza l’Ajuntament. En total es presentaran 20 treballs de recerca de batxillerat seleccionats entre els 34 de 10 centres educatius que s’han presentat a la convocatòria d’aquest curs.

L’acte es desenvoluparà amb l’aforament limitat i amb totes les mesures de prevenció i higiene davant la Covid.

Les Jornades Científiques i Tecnològiques són una experiència important en la formació de l’alumnat de batxillerat, com a part de l’exercici de la ciutadania activa. El programa té el suport i la implicació dels tutors i de les tutores dels centres educatius.

Els objectius principals de les Jornades són crear un espai a la ciutat que estimuli la recerca, reconèixer la tasca del professorat de secundària, afavorir l’intercanvi d’experiències entre els centres educatius i impulsar la recerca com a via cap a estudis superiors.

Entre altres temes, els treballs aborden qüestions com ara la criptografia quàntica, el futur de l’automoció, física de partícules o cèl·lules mare, tot i que també aborden temes socials com ara el capitalisme, la desinformació o la música reggae. Per dinamitzar la jornada, i mantenir l’aforament limitat de la sala, l’exposició dels treballs es farà en tres blocs.

El regidor d’Educació, Innovació i Cultura, David Quirós, assistirà a l’acte i saludarà els i les participants a tres quarts d’onze del matí.

L’acte de cloenda i lliurament dels premis de les Jornades Científiques i Tes farà a mitjans de juny.

Més informació en el següent apartat: JCT de Batxillerat

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400