Ajuntament de L'Hospitalet

Medi ambient i sostenibilitat

Eficiència energética i desenvolupament sostenible

A causa de la situació d'emergència climàtica mundial que vivim, l'abrupta i sostinguda pujada de les temperatures a l'estiu representa un fenomen amb un elevat risc per a la salut de les persones i del propi planeta. En aquest context socioambiental, prendre mesures que augmentin l'eficiència energètica pot ser una estratègia molt útil per prevenir i preservar la salut de les persones, sobretot en situació de vulnerabilitat, davant es onades de calor que estem vivint cada any a conseqüència del canvi climàtic.

Per aquest motiu, l'Ajuntament de L’Hospitalet té un ferm compromís d'adoptar mesures i protocols per lluitar contra el canvi climàtic, tal com s'especifica al Pla Local d’Adaptació al Canvi Climàtic de L’Hospitalet 2019-2030.

Una de les fites més importants per revertir i mitigar les conseqüències de l’emergècia climàtica és l’eficiència energètica i el desenvolupament sostenible municipal. A L’Hospitalet apostem per les energies verdes i renovables i millorem l’eficiència energètica municipal, però també informem i recomanem amb consells d'eficiència a la població, i els assessorem per combatre el malbaratament i la vulnerabilitat energètica.

En aquest apartat trobareu informació relativa al Pla d'Accio per l’Energia Sostenible (PAES) i un seguit de enllaços que poden ser útils per ampliar informació.

Imatge de la infografia EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

Preguntes freqüents

Què és l'etiqueta d'eficiència energètica?

  • És el distintiu que assenyala el nivell de qualificació d'eficiència energètica obtinguda per l'edifici o parts de l'edifici.
  • Aquí pots trobar més informació referent als usos de l'energia

Què es fa a L'Hospitalet per millorar l'eficàcia energètica?

Notícies

En el marc del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i ENDESA, S.A, per a l'execució del projecte urbà Art amb Energia.

20/01/2023

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400