Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

25/02/2020

Més de 300 famílies assisteixen a les xerrades del Pas a P3

La importància d'assistir a les Portes Obertes dels Centres Educatius
Veure imatge de Més de 300 famílies assisteixen a les xerrades del Pas a P3 (nova finestra)
Durant la primera quinzena del mes de febrer s’han realitat, a totes les escoles bressol municipal,  les xerrades on s’explica a les famílies el Pas dels seus fills i filles a P3.

Aquestes xerrades s’organitzen des del Servei d’Educació de l'Ajuntament amb la complicitat de les escoles bressol municipal i les AFA i AMPA de les mateixes. Aquest curs han participat unes 300 famílies en total per  a resoldre qüestions, inquietuds i dubtes sobre el canvi a segon cicle dels seus fills i filles.

En aquestes sessions s'expliquen diferents aspectes referents, tant a l’acompanyament que han de fer les famílies per afrontar el  canvi d’etapa dels seus fills i filles, així com el calendari de les portes obertes del cicle d’infantil i de primària i tot el procés que cal seguir per fer la sol·licitud de preinscripció i la formalització de la matrícula del proper curs 2020-2021.

Durant aquest cicle de xerrades s'ha aprofitat l'oportunitat de recordar a les famílies de la importància d'assistir a les portes obertes de les escoles per tal de recollir el màxim d'informació possible dels centres educatius, apuntar i prioritzar durant el període de preinscripció els centres educatius que  considerin més adients, i sobretot, seguir els terminis i criteris que fixa el Departament d’Educació durant tot el procés, primer amb les dates de preinscripció i, no oblidar continuar el procés fins la matrícula.

Es recomana, entre d'altres qüestions, apropar-se al professorat dels centres educatius per resoldre dubtes i conèixer de primera mà la informació de l’escola. Com més comunicació i vincle existeixi entre l’escola i la família més segurs se  sentiran els infants en aquest canvi de cicle.

Podeu consultar les Jornades de Portes Obertes dels diferents Centres Educatius de l'Hospitalet en el següent enllaç: PORTES OBERTES
 

Últimes notícies

Veure imatge de L’OMIC informa de les noves mesures que afecten el consum (nova finestra)
Veure imatge de Més de 52.600 peces de material sanitari han estat donades per empreses i ciutadans (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament inicia la distribució de proves de detecció ràpida de la Covid-19, rebudes de la Diputació de Barcelona (nova finestra)
Veure imatge de El Consell Esportiu convoca el premi #JoEmQuedoACasa (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400