Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Fotografia. Carlos Saura, autorretrato múltiple Berlín, 1994
07/01/2021

Últims dies per visitar les exposicions de Tecla Sala i TPK

El pròxim 10 de gener es tanquen les dues exposicions instal·lades al Centre d’Art Tecla Sala. A “Carlos Saura, fotògraf. Una vida rere la càmera” tenim l’oportunitat de conèixer una de les facetes més interessants del cineasta, amb més d’un centenar de fotografies i material audiovisual. A través de la fotografia, Saura ha construït un univers eclèctic per encabir totes les seves vivències.

En el marc de l’exposició s’han preparat càpsules de vídeo i àudio que conviden a explorar l’exposició a partir de les fotografies de Saura i les obres d’altres artistes contemporanis.

A “La constant indissoluble”, Jordi Lafon presenta una instal·lació formada per més de 4.000 agitadors de pintura procedents d’una crida popular i de l’entorn de l’artista que permet fer una mirada sobre els objectes, aquests aporten un cabal de memòries evocables, d’experiències estètiques i de pòsits com a principals elements de representació.

Per a aquesta exposició s’ha elaborat una guia de recursos que permet apropar-se a l’art contemporani des d’una altra perspectiva.

Sense sortir del CC Tecla Sala ens desplacem al TPK per visitar l’exposició “William George, estricta indefinició”, una mostra que recull treballs dels darrers anys de l’artista establert a Barcelona des del 1951. El mateix artista defineix els seus treballs com “el resultat d'aplicar una tècnica que genera un resultat; miro de no dirigir la cosa amb decisions meves, però admeto que cada obra materialitza unes opcions, i convida a materialitzar-ne altres d'implícites. Les possibilitats es multipliquen i només serà possible realitzar-ne una ínfima part.” La mostra tanca el 14 de gener.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400