Preinscripción curso 2017-2018

Jornades de Portes Obertes als Centres educatius de L'Hospitalet

Ver imagen de Jornades de Portes Obertes als Centres educatius de L'Hospitalet (nueva ventana)

Els centres educatius de L’Hospitalet estan organitzant les Jornades de Portes Obertes que es fan abans del procés de preinscripció del proper curs 2022-2023, perquè les famílies pugueu visitar (presencial o virtualment) els centres educatius.


En un moment tant important, com és el fet d’escollir el centre educatiu pels vostres fills i/o filles, recomanem a les famílies visitar els centres educatius durant aquestes Jornades de Portes Obertes per conèixer els centres, el projecte educatiu de cada centre, és un bona oportunitat per conèixer les instal·lacions i equipaments, els programes educatius que impulsa cada centre, així com també quines metodologies d’aprenentatge que estan portant a terme.


Durant aquestes trobades també és important que us pugueu interessar per la participació de les famílies en la comunitat educativa de cada centre, informant-se del funcionament de l’associació de mares i pares, o famílies, de la participació en el consell escolar de centre, quines activitats complementàries s’ofereixen als centres. I tota aquella informació que considereu important a l'hora d'escollir centre.

En aquest mateix apartat trobareu la informació de les Portes Obertes que han programat els centres educatiu de L'Hospitalet.

Per conèixer els centres educatius de l'Hospitalet podeu consultar la Guia de Centres Educatiu de L'H que publica cada any l'Ajuntament.

El Departament d'Educació juntament amb el Departament de Salut han publicat una sèrie de recomanacions perquè els puguin mantenir les jornades de portes obertes amb les mesures de protecció i prevenció necessàries. Ho trobareu en el següent enllaç: "Recomanacions per a les portes obertes als centres educatius"


 

  • Red de Jardines de Infancia Municipales del Hospitalet
  • Pacto local por la Educación
  • Prevenció
  • Red de Jardines de Infancia Municipales del Hospitalet
  • Consorcio para la Normalización linguística
  • D

Ayuntamiento de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400