Preinscripción paso a paso

Vols saber com fer la preinscripció a les Escoles Bressol i/o Llar d'Infants?

Consulta les llistes d'admesos i les llistes d'espera

Aquest divendres,10 de juny publicarem les llistes d'admesos i les llistes d'espera del procés de preinscripció i matrícula de les escoles bressol i llars d'infants que participen en el procés de preinscripció i matrícula de l'Hospitalet.

 

 

Sorteig públic: Preinscripció Escoles Bressol Municipals, Llars d'Infants de la Generalitat de Catalunya, i llars d'infants sense afany de lucre que participen del procés de preinscripció municipal

SORTEIG PÚBLIC:

Dimarts, 31 de maig, a les 12h tindrà lloc el SORTEIG PÚBLIC en format telemàtic per les opcions de desempat, a les dependències municipals del Carrer Girona, 10

 

Consulta l'oferta de places vacants (0-3) de les Escoles Bressol Municipals, Llars d'Infants de la Generalitat de Catalunya, i escoles bressol sense afany de lucre que participen del procés de preinscripció i matrícula municipal

Curs 2022-2023

En el següent enllaç trobareu l'oferta de places vacants (0-3) de les Escoles Bressol Municipals, Llars d'Infants de la Generalitat de Catalunya, i escoles bressol sense afany de lucre que participen del procés de preinscripció i matrícula municipal del curs 2022-2023.

També podeu consultar l'oferta a cada escola bressol i/o llar d'infants

 

SORTEIG PÚBLIC: Tindrà lloc DIMARTS, 31 DE MAIG, a les 12h. En format streaming. Prèviament es publicarà l'enllaç en aquest mateix apartat de la web municipal.

 

ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS


EBM La Casa de la Muntanya
EBM La Casa de les Flors
EBM La Casa del Molí
EBM La Casa del Parc
EBM La Casa dels Arbres
EBM La Casa dels Contes


LLARS D'INFANTS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA


Llar d'Infants El Passeig
Llar d'Infants El Tren
Llar d'Infants La Florida


LLARS D'INFANTS I ESCOLES BRESSOL SENSE AFANY DE LUCRE QUE S'HAN ADHERIT AL CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ MUNICIPAL


EB Garabatos
EB Nova Fortuny
EB Patufet
Llar d'Infants l'Estel Blau
Llar d'Infants La Guagua
Llar d'Infants Azorin
Llar d'Infants Ding Dong

Escoles Bressol Municipales, Llars d'Infants de la Generalitat, y Llars d'Infants privadas sin afán de lucro subvencionadas que participan del proceso de preinscripción municipal

Ver imagen de Escoles Bressol Municipales, Llars d'Infants de la Generalitat, y Llars d'Infants privadas sin afán de lucro subvencionadas que participan del proceso de preinscripción municipal (nueva ventana)

El próximo 5 de mayo de 2022 empieza la preinscripción del curso 2022-2023 de las Escoles Bressol municipales, jardines de infancia de la Generalitat, y jardines de infancia subvencionados de L'Hospitalet que participan del proceso de preinscripción y matrícula municipal, ya que el Ayuntamiento tiene las competencias delegadas.

La escolarización a la etapa 0-3 proporciona recursos y aprendizajes para un mayor éxito educativo de los niños, e incrementa sus oportunidades de futuro. El jardín de infancia es un espacio idóneo de socialización y de aprendizaje para el niño.

L'Hospitalet cuenta, distribuidas por todo el municipio, con seis escuelas bressol municipales, tres jardines de infancia de la Generalitat de Catalunya, y siete jardines de infancia y/o jardines de infancia privados sin afán de lucro, que partipen todas ellas del proceso de preinscripción y matrícula que establece el Ayuntamiento

Este año tanto las Jornadas de puertas abiertas , como la preinscripción se han organizado en formado telemático y formado presencial.

Presentación de solicitudes :

TELEMÁTICAS: del 5 al 17 de mayo  
PRESENCIALES del 9 al 17 de mayo  CITA PREVIA

Podéis conocer sus proyectos en las puertas abiertas presenciales y virtuales: Puertas Abiertas

A continuación encontraréis toda la información explicativa de cómo podéis hacer el proceso de preinscripción por el curso 2022-2023.

También encontraréis, el folletín que edita el Ayuntamiento de L'Hospitalet donde encontraréis las principales características del proyecto educativo de la Red de Jardines de Infancia Municipales del Hospitalet.

Resolució aprovació del calendari de preinscripció i admissió d'alumnat, criteris i barems, calendari d'inici i acabament del curs 2022-2023 de les escoles bressol municipals, llars d'infants de la Generalitat de Catalunya, i llars d'infants sufragades amb fons públics.

La Junta de Govern Local en sessió 14 d'abril de 2022 ha aprovat el Calendari de preinscripció de les Escoles Bressol sufragades amb fons públics de L'Hospitalet de Llobregat, així com també, l'aprovació dels criteris i barems, i el calendari d'inici i acabament del curs escolar 2022-2023.

  • Red de Jardines de Infancia Municipales del Hospitalet
  • Pacto local por la Educación
  • Prevenció
  • Red de Jardines de Infancia Municipales del Hospitalet
  • Consorcio para la Normalización linguística
  • D

Ayuntamiento de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400