Ajuntament de L'Hospitalet

Medi ambient i sostenibilitat

Aire

La contaminació atmosfèrica és un dels problemes mediambientals més seriosos als quals la comunitat mundial ha de fer front.

Estudis realitzats per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) mostren una clara afecció a la salut humana en persones exposades a nivells no massa alts de contaminació. Fins i tot s'ha relacionat la contaminació atmosférica amb un augment de la mortalitat.

La reacció de les administracions responsables ha estat positiva en el sentit de proposar restriccions en les emissions i disminuir els nivells de contaminants permesos en l'aire.

Des de l'Ajuntament de L’Hospitalet es contribueix amb la millora de la qualitat de l'aire de l’àmbit metropolità. Aquí trobaràs enllaços que t'informaran sobre la qualitat de l'aire de L'Hospitalet i de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, i el Pla d'acció de millora de la qualitat de l'aire de L'Hospitalet que conté les actuacions i propostes d’actuació del nostre municipi per a la millora de l’aire que respirem a la ciutat.

Imatge de la infografia AIRE

Preguntes freqüents

Quina és la qualitat de l'aire a la ciutat?

Quins són els principals contaminants de l'aire?

  • Per exemple, els gasos produÏts per alguns vehicles i, també, els emesos per algunes fàbriques, indústries...
  • En aquesta pàgina web pots trobar més informació.

Notícies

Veure imatge de Visor de la qualitat de l'aire metropolità (nova finestra)

Des de les pàgines dedicades al medi ambient del web de l'Àrea Metropolitana de Barcelona es pot accedir a un visor de la qualitat de l'aire, que proporciona informació sobre la contaminació atmosfèrica (NO2, PM10 i O3).

21/01/2019

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400