Ajuntament de L'Hospitalet

Medi ambient i sostenibilitat

Participació ciutadana

L'Hospitalet promou la participació de la ciutadania en matèria de medi ambient i desenvolupament sostenible. Una manera és mitjançant la Taula Sectorial d'Emergència climàtica i model de ciutat.

L’Hospitalet s’ha dotat durant el mandat 2019-2023 de lamTaula Sectorial d'Emergència Climàtica i Model de ciutat, un òrgan col·legiat, de caràcter permanent, creat en el si del Consell de Ciutat per tal de dotar d’operativitat i agilitzar les línies de treball relacionades amb l'objectiu d'avaluar els diferents programes i actuacions de l'Ajuntament de L'Hospitalet en matèria mediambiental i desenvolupament sostenible.

Així, és un espai de trobada entre entitats i persones interessades en aquests reptes als quals s'enfronta L'Hospitalet, per caminar cap a una ciutat respectuosa, neta i mediambientalment sostenible a través de projectes d'abast comunitari.

A més, és l'encarregada d'elaborar la declaració d'emergència climàtica de L'Hospitalet.

Relacionat amb la participació i dins de l'àmbit de l'educació ambiental, L'Hospitalet compta amb el seminari d'escoles sostenibles. Des d'aquí podeu trobar més informació.

Preguntes freqüents

Quan es va constituir la Taula d'Emergència Climàtica de L'Hospitalet?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400