Ajudes IBI general
Ajudes IBI famílies nombroses
Veure l’informació actualitzada del coronavirus a L’Hospitalet
Coronavirus a L'Hospitalet
Nova web de Turisme de L'Hospitalet
Anar al document pdf Pacte de Ciutat 2020-2023
Pacte de ciutat 2020 - 2023

NotíciesRSS

28/01/2022 12:45:00

El vicepresident Jordi Puigneró visita L’Hospitalet i es reuneix amb l’alcaldessa Núria Marín

L’alcaldessa, Núria Marín, s’ha reunit avui amb el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró. A la visita, que s’emmarca en les reunions bilaterals per avançar en els temes pendents, tal com es va acordar en la Comissió Mixta Ajuntament-Generalitat, s’han abordat tres projectes estratègics com són el Clúster Biomèdic, el Pla director urbanístic  de la Granvia i L’Hospitalet 6.0.

28/01/2022 10:45:00

L’Ajuntament adjudica per sorteig 11 habitatges amb protecció oficial de titularitat municipal, en règim general de venda 

L’Ajuntament adjudica per sorteig 11 habitatges amb protecció oficial en règim general de venda de titularitat municipal: vuit estan ubicats a l’edifici del carrer d’Enric Prat de la Riba, 54, i tres al carrer de Sanfeliu, 120. El sorteig es fa avui 28 de gener, a les 16.30 hores, a la sala de la Junta de Govern. L’acte es pot seguir en directe per mitjans telemàtics a través de la plataforma Zoom: https://us02web.zoom.us/j/84729472943?pwd=YkxxZ3FMVlJDYm5LaERicXJLUGxiUT09

28/01/2022 9:30:00

Més del 47 % dels menors hospitalencs de 5 a 11 anys ja està vacunat amb una dosi   

A L’Hospitalet s’han administrat un total de 518.121 vacunes contra la Covid, 99.857 de les quals corresponents a la tercera dosi, a data 25 de gener. A la ciutat, el 83,48 % de la població està vacunada almenys amb una dosi ¬—un 87,26 % sobre la població de 5 anys en endavant¬—, i el 77,52 %, amb pauta completa ¬—un 80,52 % sobre la població de 5 anys en endavant¬.

27/01/2022 12:15:00

Protecció Civil reparteix 65.000 mascaretes en centres educatius, residències de gent gran i associacions de persones amb discapacitat de la ciutat 

Protecció Civil de L’Hospitalet, amb la seva Associació de Voluntaris, està repartint aquests dies a la ciutat 65.000 mascaretes donades a l’Ajuntament per la Delegació del Govern d’Espanya a Catalunya, adreçades a potenciar la prevenció de contagis de Covid-19 en centres educatius i de gent gran.

27/01/2022 11:10:00

Finalitza el programa Ubicat, destinat a la inserció laboral de persones vulnerables

Un total de 69 persones han participat en el programa d’inserció laboral de persones vulnerables Ubicat. A principis de 2021, l’Ajuntament de L’Hospitalet —a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social— va posar en marxa aquest projecte innovador d’acompanyament a la inserció laboral i suport emocional a col·lectius vulnerables amb dificultats d’accés al mercat laboral.

25 participants s’han inserit al mercat laboral, la qual cosa suposa un grau d’inserció del 36%. Aquest programa s’inscriu en les accions definides al Pacte de ciutat que l’Ajuntament està desenvolupant.

AgendaRSS

 • Divendres, 28 de gener, 17:30 h

  Taller familiar: Ioga en família

  Està comprovat que el ioga relaxa, tranquil·litza i alleuja tensions. Una pràctica habitual de ioga proporciona un millor to muscular, una major autoestima, memòria i concentració. En el cas dels infants està molt recomanat en processos d'hiperactivitat, de dèficit d'atenció, per conciliar la son i fomentar les relacions socials.


  En aquest taller a través del joc, d'exercicis respiratoris i de correcció postural, de contes i d'imatges anirem creant cadascuna de les posicions bàsiques del ioga.

  Activitat amb inscripció prèvia.

  Places limitades.

 • Marina Rossell
  Dissabte, 29 de gener, 20 h

  Marina Rossell

  300 crits

  La Marina Rossell, en aquest nou disc, "300 crits", segueix la seva ruta natural, avançant en la recerca de les cançons de la resistència. Quines cançons crea França després de l’ocupació? I es troba amb “Sous le ciel de Paris” (Sota el cel de París), “Avec le temps” (El temps se’n va) de Léo Ferrer, “J’attendrai” (Jo t’esperaré), “Je ne regrette rien” (No me’n penedeixo de res), d’Edith Piaf… Cançons que neixen de la necessitat de sobreviure als temps maleïts, cançons que sempre ens commouen, i que han acompanyat generacions.

 • Dilluns, 31 de gener, 18:00 h

  Mobilitat internacional

  Introducció a la mobilitat internacional

  En aquesta xerrada descriurem tots els programes i experiències en mobilitat internacional que ofereix l´entitat especialitzada la Víbria Intercultural.

 • del dimarts 1 de febrer al dimarts 5 d'abril, de 18.00 a 19.00 h

  Curs d'iniciació a la màgia per a infants

  MÀGIALH. ESCOLA DE MÀGIA DE L'HOSPITALET

  Sempre t’ha agradat això que passa a les mans dels mags? Sempre t’has qüestionat si tu series capaç de fer-ho...? No dubtis més i vine a iniciar-te en el món de la màgia amb cartes i amb petits objectes.

 • Dimecres, 2 de febrer, 19h.

  Club de lectura teatral: La casa del dolor, de Víctor Sánchez Rodríguez. Coordina Ester Bueno

  Una família es reuneix per sopar en honor d'en Juli, el fill, que ha acabat la carrera de piano. Han preparat un festí. Però en Juli no es presenta. Davant d'aquesta desaparició, cada familiar afronta la situació de manera diferent: la mare buscarà consol i ajuda; el pare sortirà a la recerca dels llocs que freqüentava i la germana es tancarà a casa envoltada de melodrames i benzodiazepines. Els camins de cadascú entraran en un laberint oníric, còmic i sorprenent a través dels quals descobrirem els fantasmes d’una família que semblava modèlica.

  Inscripció prèvia.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400