Ajuntament de L'Hospitalet
Alerta sequera
Forum de les cultures
Refugis climàtics
Campanya paneroles 2023
Campanya Tic Truck
Campanya patinets
L’Hospitalet per la pau
L'Hospitalet per la pau
Eleccions Generals 2023

NotíciesRSS

28/09/2023 14:20:00

L’Hospitalet celebra la Setmana de la Gent Gran

L’Hospitalet torna a celebrar la Setmana de la Gent Gran amb una programació d’activitats al voltant del Dia Internacional de la Gent Gran, l’1 d’octubre, amb l’objectiu d’homenatjar aquest col·lectiu a la ciutat.

A la programació, de l'1 al 8 d'octubre, s’hi inclouen més de 15 activitats: exposicions, actuacions musicals i teatrals, activitats esportives, balls, conferències, un torneig de petanca i moltes més, en col·laboració amb les associacions de jubilats i pensionistes dels casals i amb altres entitats de la ciutat.

28/09/2023 13:00:00

L’Hospitalet participa en la 20a edició de #LaBaixCicletada

L’Hospitalet participa un any més en #LaBaixCicletada, una pedalada familiar en bicicleta pel Baix Llobregat que aquest diumenge, 1 d’octubre, arriba a la seva vintena edició. A l’activitat, que s’inscriu en els actes de la Setmana Europea de la Mobilitat, hi participen L’Hospitalet i 11 municipis del Baix Llobregat.

Amb recorreguts per diferents municipis de la comarca, la sortida des de L’Hospitalet es farà a les deu del matí al parc de la Marquesa.

Punt de recàrrega
28/09/2023 10:22:00

Entra en funcionament un nou punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a l’avinguda de Joan Carles I

L’Hospitalet disposa d’un nou punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a la confluència de l’avinguda de Joan Carles I amb el carrer de la Botànica, just al davant de les instal·lacions de Fira de Barcelona, amb l’objectiu de donar cobertura al Districte Econòmic. Aquesta actuació s’emmarca en les iniciatives que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet per fomentar l’ús del vehicle elèctric  com un element estratègic per avançar cap a una mobilitat més sostenible.

27/09/2023 15:00:00

El Ple aprova un increment del 3% de l’IBI per garantir la prestació dels drets socials i els serveis a les persones

Suposarà un augment de menys de 20 euros en la quota anual per al 90% dels habitatges de la ciutat.

Pel que fa a les bonificacions a l’IBI, es mantenen les existents per a famílies nombroses, habitatges de protecció oficial, instal·lació de sistemes d’energia provinent del sol i habitatges de lloguer social cedits a la borsa d’habitatge de l’Oficina Municipal de l’Habitatge.

27/09/2023 11:00:00

L’Hospitalet se suma a una nova edició de la Nit Europea de la Recerca

L’Auditori Barradas acollirà divendres, 29 de setembre, a partir de les 18 hores, quatre de les activitats d’una nova edició de la Nit Europea de la Recerca.  Es tracta d’un esdeveniment públic dedicat a la divulgació científica que se celebra anualment en més de tres-centes ciutats de trenta països d’Europa.

AgendaRSS

 • Del dijous 28 de setembre de 2023 al diumenge 7 de gener de 2024

  Papers treballats

  La donació d’obra gràfica de la col·lecció de Daniel Giralt-Miracle a L’Hospitalet

  L’exposició “Papers treballats” presenta una selecció de gravats de la donació feta recentment per Daniel Giralt-Miracle a L’Hospitalet. Són obres d’artistes, galeries, entitats, editorials i fundacions que li han estat lliurades al llarg de la seva trajectòria professional com a crític d’art, comissari d’exposicions i director d’institucions culturals i artístiques.

 • Del dijous 28 de setembre al diumenge 1 d'octubre

  El pa nostre de cada dia

  Teatre del Repartidor

  El pa nostre de cada dia es presenta d’inici com un joc de metateatre: “teatre dins del teatre”, en el qual veurem a quatre actrius interpretant tota mena de personatges. Una crítica política i social on l’acció transcorre al voltant de la fleca d’un carrer de barri en una ciutat qualsevol, on la crisi econòmica ha desfermat una onada d’atur generalitzada que provoca una lluita aferrissada per menjar.

 • Del dissabte 30 de setembre al dissabte 16 de desembre

  Escola d'escacs per a nens, nenes i adults

  Si  t’agraden els escacs o vols aprendre a jugar-hi, anima’t i vine a conèixer-nos.

 • Diumenge, 1 d'octubre

  Taller familiar. Creació de bosses amb samarretes

  Reutilització de samarretes i creació de bosses que podem utilitzar per fer la compra o com a complement original. Els assistents hauran de portar samarretes en desús.

  Edat recomanada de 5 a 12 anys.

  Alerta places exhaurides!

  Amb el suport del Programa Millor que Nou de l'AMB.

 • Del dilluns 2 d'octubre al dilluns 18 de desembre, de 17.30 a 20.30h

  Productora Lab

  Càmera i acció. Experimenta des de cero tots els passos del rodatge d’una producció audiovisual. Viu de forma activa (i divertida) tots els rols de les tres fases de la creativitat audiovisual: la pre producció, la producció i la post producció. I tot plegat amb un encàrrec real.

 • Del dijous 28 de setembre al dijous 26 d'octubre, 18 h

  Clic 6. Preparació per a l’examen ACTIC nivell 2 (Mig). PLACES EXHAURIDES.

  Per a persones que es volen presentar a aquest examen. Veurem els temes més complicats, resoldrem dubtes i practicarem amb possibles preguntes d’examen.

  Places limitades. A partir de 16 anys.
  Cal inscripció prèvia. Inscripcions, a la biblioteca o via formulari web, a partir del dimecres 13 de setembre a les 15.30h.  

  4 sessions presencials: dijous, 28 de setembre i 5, 19 i 26 d’octubre, de 18 a 20h.

 • Divendres, 29 de setembre, de 10 a 11.30h

  Google Lens

  Píndola formativa

  Vine a aquest taller per descobrir aquesta innovadora tecnologia amb aplicacions a la vida quotidiana d´una manera ràpida, divertida i eficient. Una potent eina que utilitza la intel·ligència artificial per a identificar i comprendre el món que ens envolta a través de la càmera del propi dispositiu mòbil.

 • Dissabte, 30 de setembre, 20:00 h

  Concerts al Terrat: Patata i Bleda + Golíat

  Cicle de Concerts Bestiar Universal

  Aquest any, tancarem l'Estiu Jove amb dos concerts a un escenari espectacular: el terrat del Centre Cultural La Bòbila, amb les bandes Patata i Bleda i Golíat, programats en el cicle de concerts Bestiar Universal. Entrada lliure fins a omplir aforament.

 • Del dilluns 2 d'octubre de 2023 al dilluns 24 de juny de 2024

  Conversa en català

  Organitzat per l'Associació Eurodona

  Per millorar el coneixement de la llengua catalana.

  Dies: els dilluns

  Horari: de 18 a 19:30h

  Per a més informació sobre les activitats organitzades per l'Associació Eurodona us podeu adreçar al local social ( passeig dels Cirerers, 58) o al telèfon 933387915

 • Del dilluns 2 d'octubre al dilluns 20 de novembre, de 18:45 a 20:45 h

  Taller de restauració de mobles

  Vols  donar  una  nova  vida  als  teus  mobles?  En  aquest  taller  aprendrem  a  restaurar  mobles utilitzant diferents tècniques de restauració i/o amb les diferents opcions que ens ofereix la pintura decorativa. Podràs recuperar i actualitzar els teus mobles i objectes amb les noves tendències decoratives.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400