Ajuntament de L'Hospitalet
Informació actualitzada del coronavirusa L’Hospitalet
Informació actualitzada del coronavirusa L'Hospitalet
Beques Ajuntament 2020
Beques Ajuntament 2020
Anar al web: Procés participatiu per a la constitució de la Taula d’Emergència Climàtica de L’Hospitalet
Anar al web: Procés participatiu per a la constitució de la Taula d'Emergència Climàtica de L'Hospitalet
districte cultural’h. El Districte Cultural ha d’esdevenir un espai urbà d’experimentació, de cohesió social i d’innovació
Anar al web: http://lhdistrictecultural.cat/
Neteja de pintades a les façanes. Som una gran ciutat i la volem en condicions
Anar a: Oposició a la neteja de pintades a parets i façanes d'edificis
L’H tapa a tapa.  Locals singulars per menjar i beure com cal. Comer y beber bien. Wining and dining. L’Hospitalet Experience, Gastronomia i cultura
Veure document ISSUU: L'H Tapa a Tapa
Informació actualitzada del coronavirusa L’Hospitalet
Informació actualitzada del coronavirusa L'Hospitalet

NotíciesRSS

Veure imatge de Mesures especials per fer front al rebrot de la Covid-19 (nova finestra)
13/07/2020 15:35:00

Mesures especials per fer front al rebrot de la Covid-19

L’alcaldessa, Núria Marín, ha anunciat avui que s’extremen les mesures d’autoprotecció i prevenció. S’ha creat una comissió de seguiment de l’Ajuntament i la Generalitat, que es reunirà diàriament, per analitzar l’evolució del brot. El Departament de Salut de la Generalitat ha comunicat avui a l’Ajuntament que hi ha actualment 300 casos actius a L’Hospitalet
 
12/07/2020 12:45:00

L’Hospitalet tanca les pistes poliesportives a l’aire lliure

Davant l’increment de casos positius de Covid-19 a L’Hospitalet, l’Ajuntament ha procedit a tancar les pistes poliesportives del parc de la Serp, del carrer de Badalona i de Can Trinxet. Entre avui i demà, els serveis municipals estan posant impediments per al seu ús a les pistes esportives del parc de la Torrassa i del parc de les Planes.
L’objectiu d’aquesta mesura és impedir la realització d’esport en grup i evitar el contagi i la propagació del virus.
Els parcs resten oberts.
Veure imatge de L’alcaldessa, Núria Marín, alerta d’un rebrot de casos de Covid-19 als barris del nord de L’Hospitalet (nova finestra)
11/07/2020 12:30:00

L’alcaldessa, Núria Marín, alerta d’un rebrot de casos de Covid-19 als barris del nord de L’Hospitalet

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha fet avui una crida a la ciutadania perquè “no es relaxi i continuï seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries” amb l’objectiu d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19. “L’ús de la mascareta i mantenir la distància social són les mesures més efectives de les quals disposem per mantenir la transmissió del virus sota control. En aquests moments, és imprescindible que tots plegats fem un exercici de responsabilitat individual”, ha dit.
Veure imatge de Adif avança en la tramitació dels projectes per a la integració del ferrocarril a L’Hospitalet (nova finestra)
10/07/2020 13:30:00

Adif avança en la tramitació dels projectes per a la integració del ferrocarril a L’Hospitalet

Adif ha acordat la licitació del contracte de serveis per a la redacció dels projectes bàsic i de construcció per a la integració de la infraestructura ferroviària a L’Hospitalet, amb un pressupost de 5.987.201,3 euros (IVA inclòs) i un termini d'execució de 24 mesos. L’alcaldessa, Núria Marín, ha mostrat la seva satisfacció i ha recordat que el soterrament de  les vies “és una antiga reivindicació de la ciutat i un projecte compromès dins el Pla d’inversions de Rodalies per donar solució a la fragmentació de la ciutat per les vies del tren i oferir a la ciutadania de la regió metropolitana un transport públic més eficient que contribueixi al desenvolupament econòmic i social del territori”.
Veure imatge de El naixement de sant Roc (nova finestra)
10/07/2020 12:30:00

El Museu de L’H se suma al projecte Recupeart-19 per millorar l’estat emocional dels sanitaris

El Museu de L’Hospitalet participa en el projecte Recuperart-19 dirigit al col·lectiu sanitari per tractar les seqüeles emocionals que la crisi de la Covid-19 ha deixat en els professionals. El programa compta amb els museus com a entorns positius de reflexió i millora del benestar emocional. La ciutat contribueix amb cinc peces de les exposicions permanents del Museu que formen part d'un itinerari terapèutic.

Agenda virtualRSS

A causa de les mesures de contenció decretades els actes presencials d'agenda es veuran cancel·lats fins a nou avís.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400