Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet
Eleccions al Parlament Europeu 2014
Festes de Primavera de L'Hospitalet 2014
L'Hospitalet tapa a tapa
Aplicacions per a mòbil de l'Ajuntament de L'Hospitalet
Aixequem el cap: Associació d'estudiants de L'Hospitalet
lh-on
Cursa nocturna de L'Hospitalet 2014
Regidoria mòbil de Can Serra
Campanya de primavera poliesportius municipals

NotíciesRSS

Veure imatge de Amparo Moreno ens convida a gaudir de les Festes de Primavera (nova finestra)
25/04/2014.  

Amparo Moreno ens convida a gaudir de les Festes de Primavera.  (Llegir més de Amparo Moreno ens convida a gaudir de les Festes de Primavera
)

Amparo Moreno, pregonera de les Festes de Primavera de L'Hospitalet 2014, va convidar ahir tota la ciutadania a sortir al carrer i a gaudir de quatre dies d'activitats. Des del balcó de l'Ajuntament, l'actriu hospitalenca va utilitzar un to humorístic i desenfadat per repassar els actes més importants del programa i engrescar tothom participar de la festa. .  
Veure imatge de Amparo Moreno, pregonera de les Festes de Primavera (nova finestra)
24/04/2014.  

Amparo Moreno, pregonera de les Festes de Primavera.  (Llegir més de Amparo Moreno, pregonera de les Festes de Primavera)

L'actriu hospitalenca Amparo Moreno farà avui el pregó de les Festes de Primavera des del balcó de l'Ajuntament. Aquesta activitat, que dóna oficialment el tret de sortida a quatre jornades festives, tindrà lloc a les 20 hores. A continuació, el públic podrà gaudir del tradicional toc d’inici i el Ball de la balsa..  
Veure imatge de Música i teatre, ingredients principals de les Festes de Primavera de L’H (nova finestra)
24/04/2014.  

Música i teatre, ingredients principals de les Festes de Primavera de L’H.  (Llegir més de Música i teatre, ingredients principals de les Festes de Primavera de L’H)

La música i el teatre han estat tradicionalment dos ingredients importants de les Festes de Primavera de L’Hospitalet, amb activitats adreçades a tot tipus de públic i escenaris que van des de les sales tradicionals d’exhibició fins als espectacles gratuïts i a l’aire lliure.
....  

AgendaRSS

L'alcaldessa

LL'alcaldessa de L'Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400