Anar al document pdf Pacte de Ciutat 2020-2023
Pacte de ciutat 2020 - 2023
Ilustració
Dia de la Dona, 8 de març de 2021
Veure la nova APP L’H Ben Fet. Entre tots i totes cuidem L’Hospitalet
L'H Ben Fet. Entre tots i totes cuidem L'Hospitalet
Nou espai esportiu inclusiu Cruyff Court Jordi Alba
Nou espai esportiu inclusiu Cruyff  Court Jordi Alba
Anar a document pdf explicatiu
Has d'adaptar la teva empresa a les noves necessitats? Això t'interessa
Jornades de portes obertes als centres educatius
Jornades de portes obertes als centres educatius
Veure l’informació actualitzada del coronavirus a L’Hospitalet
Coronavirus a L'Hospitalet
Descarregar document: A L’Hospitalet, mou-te en bici
A L'Hospitalet, mou-te en bici
Anar al web: Procés participatiu per a la constitució de la Taula d’Emergència Climàtica de L’Hospitalet
Procés participatiu per a la constitució de la Taula d'Emergència Climàtica de L'Hospitalet
Anar al web: http://lhdistrictecultural.cat/
Districte cultural'h. El Districte Cultural ha d'esdevenir un espai urbà d'experimentació, de cohesió social i d'innovació
Anar al tràmit: Oposició a la neteja de pintades a parets i façanes d’edificis
Oposició a la neteja de pintades a parets i façanes d'edificis
Descarregar document ISSUU: L’H Tapa a Tapa
L'H Tapa a Tapa

NotíciesRSS

05/03/2021 13:30:00

Dones joves professionals aproparan la seva experiència al jovent a través de directes d’Instagram

La Regidoria de Joventut posa en marxa FEM Directes, un cicle de xerrades a través de la xarxa per apropar al jovent l’experiència vital i professional de les dones, sobra la perspectiva de gènere. Aquest mes es faran quatre directes i després la programació continuarà amb un al mes.

05/03/2021 11:50:00

La setmana vinent s’iniciarà la vacunació a les persones cuidadores de menors amb grau de dependència

A L’Hospitalet, el Departament de Salut de la Generalitat vacunarà a partir de la setmana vinent les persones cuidadores de menors amb grau de dependència.També durant els propers dies, se centrarà  a administrar la segona dosi de la vacuna de Pfizer a les persones amb grau de dependència.
Es recorda a la ciutadania que rebrà una trucada del seu CAP per informar-la del dia i el lloc on vacunar-se. Per això, es demana no trucar ni desplaçar-se als ambulatoris per demanar per la vaccuna i no saturar els equipaments sanitaris.

04/03/2021 12:30:00

L’Hospitalet celebra el Dia Internacional de la Dona amb el lema “Som essencials”

El proper dilluns 8 de març es commemora el Dia de la Dona, i a L’Hospitalet, l’Ajuntament i les entitats de dones han organitzat un ampli programa d’activitats que es desenvolupa sota el lema “Som essencials”. S’han programat actes al llarg de tot el mes en petit format i amb cita prèvia, per seguir les normes de seguretat davant la pandèmia, i altres que es podran seguir per diferents plataformes virtuals

04/03/2021 10:30:00

15 dones en situació de vulnerabilitat participen en un programa que els ofereix treball i formació

L’Ajuntament ha contractat 15 dones que durant 12 mesos, faran tasques de suport en els àmbits de vigilància i consergeria dels edificis municipals d’ús públic i serveis de manteniment i de logística de la Guàrdia Urbana. Aquesta formació facilitarà l'accés al coneixement i al mercat laboral a dones en risc d’exclusió social.

03/03/2021 14:50:00

Tres projectes de L’Hospitalet identificats com a potencials receptors del fons de recuperació europeu per la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha identificat tres projectes de L’Hospitalet com a potencials receptors dels fons Next Generation EU, adreçats a la recuperació i modernització econòmica afectada greument per la pandèmia de la Covid-19.  La presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín ha presentat avui un total de 87 projectes, amb un impacte de 1.700 milions d’euros, inclosos al programa ‘Next Diba. Projectes locals, participació i aliances per a la recuperació’. Aquests tres projectes de la ciutat són el Clúster biomèdic de L’Hospitalet; L’Hospitalet 6.0,  i L’Hospitalet és cultura.

AgendaRSS

 • del divendres 5 al dissabte 6 de març, 20h

  Cruces - Cia. José Manuel Álvarez

  Cruces transita el flamenc desgranant la dramatúrgia de la seva posada en escena. Un plantejament de trobades asimètriques entre ball, cant, toque i percussió, permetent jerarquitzar les estructures jeràrquiques que regeixen tradicionalment els codis del flamenc.

 • Dissabte, 6 de març, 18h

  L'aneguet lleig

  Cicle de titelles a Santa Eulàlia

  Una mare ànega té tot de pollets de color groc molt bonics. Però de l’ou més gros en surt un pollet gris de qui tothom sen riu. L’aneguet, trist i cansat de les burles dels altres, decideix marxar.

 • Dissabte, 6 de març

  Nightingale. Un espectacle d'Ana Borrosa

  Filatures. Quinzena metropolitana de dansa a Tecla Sala

  El programa Filatures, integrat a la Quinzena de Dansa Metropolitana, neix per a establir connexions entre les ciutats a través de la mirada de la dansa. Nightingale és un espectacle que parla de la feminitat. De la seva condició marginal. De l’ocultació i de la transparència.

 • Dimarts, 9 de març, 17:30h.

  Club de lectura infantil de còmic (virtual): Coraje, de Raina Telgemeier. Conduït per Anna González

  Raina es desperta una nit amb dolors d'estómac i ganes de vomitar. El que en un principi creu que és un virus contagiós es converteix en l'expressió física de la seva ansietat. La família, l'escola, el canvi en els amics, la timidesa a classe o l'alimentació té part de la culpa. Afortunadament els seus pares s'adonen d'això i prenen una decisió important per ajudar-la. Però serà ella qui amb un gran coratge hagi de fer front a les seves pors.

  Inscripcions.

 • del dijous 11 de març al diumenge 6 de juny

  El llibre com a present continu

  Llibres d’artista al voltant de les poètiques conceptuals

  Aquesta exposició presenta una selecció de llibres d'artista que aplega publicacions i materials impresos de categories molt diverses, com ara llibres, làmines, fulls, plecs, capses de làmines o portafolis.

 • Divendres, 5 de març, 20h

  Pocket Concert: El Galgo Afónico

  Presenta: Planet B "a dadaist live Experience”

  Després d’explorar paisatges artístics diversos, Josep Lluis Redondo, Israel Sanz, Joan Redondo i Abraham Creus s’ensopeguen per engendrar “El Galgo Afónico”, un laboratori de creacions escèniques que furga les costures del teatre, la poesia, el cine i la fotografia per crear un mosaic singular que permiteix a la música abraçar nover formes d’expresió.

 • Dissabte, 6 de març, 20h

  Jo Jet i Maria Ribot

  Enyors dels estius d’infantesa, dels dies clars, de quan no comptàvem generacions i les pors eren senzilles. El duet format per Jo Jet i Maria Ribot dibuixa un diàleg clar i poètic entre tendreses i crueses en un disc amb arrels en un poble de la Vall de Lord, al Solsonès, que ha acabat batejant el seu darrer àlbum: Sant Llorenç.

 • Dimarts, 9 de març, 19h

  Club de lectura virtual: ¡Gracias, Jeeves!, de P.G. Wodehouse

  A càrrec de Luís Fernández Zaurín

  Bertie Wooster, un aristòcrata anglès, i Jeeves, el seu refinat majordom, són els dos personatges més populars de l’humor anglès. Aquesta singular parella ha transportat als cinc continents les hilarants situacions de la seva vida, sempre caòtica i plena d’embolics, que han convertit P.G. Wodehouse en un dels autors més llegits.

  Places limitades. Cal inscripció prèvia. Posa’t en contacte amb la biblioteca per més informació i inscripcions.
  El club virtual es fa a través de la plataforma Jitsi. Si les condicions sanitàries ho permeten, es podria fer el club de lectura de manera presencial


  Dimarts, 9 de març, a les 19h.

 • Dimecres, 10 de març, 18 h a 19:30 h

  Tarda temàtica: Drets i deures laborals

  Conèixer els drets i deures és fonamental, en aquest taller es donaran a conèixer les parts bàsiques d'un contracte de treball i aquelles en les que hem de posar especial atenció.

  Sessió impartida per AVALOT. Joves de la UGT.

  Sessió ON LINE a través de google meet.

 • Dijous, 11 de març

  Cinquena edició del Dictat Popular al CNL de l'Hospitalet

  Tina Vallès dicta "La memòria de l'arbre"

  El CNL de l’Hospitalet, en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques i Torre Barrina, organitza un Dictat Popular que enguany arriba a la cinquena edició. L’acte tindrà lloc dijous 11 de març, a les 18 hores. Comptarem amb l’escriptora Tina Vallès, que ens dictarà un fragment del seu llibre La memòria de l’arbre.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400