Mal fet sorolls
Dia de l'Orgull LGTBI+
Festa Major de La Florida
Festa major del Gornal
SUMMER EXPERIENCE 2022
Refugis cliàtics a L'Hospitalet
Campanya patinets
Així serà la Nova Plaça Espanyola
Festes Majors 2022
LH al dia
L’Hospitalet per la pau
L'Hospitalet per la pau
Campanya d'estu dels poliesportius municipals
Nova web de Turisme de L’Hospitalet
Anar a: https://hospitaletturisme.l-h.cat/
Pacte de Ciutat 2020-2023
Descarregar document Pacte de Ciutat 2020-2023
Procés participatiu Biopol Granvia

NotíciesRSS

27/06/2022 11:30:00

L’Hospitalet promou les vocacions científiques i tecnològiques en femení

Torre Barrina conclou una nova edició del projecte Inspira STEAM, una de les iniciatives que promou en el seu Servei Educatiu, en col·laboració amb la Universitat de Deusto. Inspira STEAM té per objectiu fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre l’alumnat de 6è de primària i 1r d’ESO, especialment entre les noies. Enguany, més de 300 alumnes de L’Hospitalet han participat de les sessions de mentoria conduïdes de forma voluntària per dones de l’ecosistema STEAM de la nostra ciutat. Com a novetat, en aquesta edició s’hi ha afegit també la figura del mentor.

27/06/2022 10:10:00

Més de 400 persones participen als tallers de memòria adreçats a la gent gran

Durant el segon trimestre de l’any, 409 persones han participat en els tallers de memòria que es realitzen de manera presencial i telemàtica als casals municipals de la gent gran i que organitzen l’Ajuntament i la Fundació Santa Eulàlia.

23/06/2022 11:45:00

Els infants i joves usuaris del Centre Naranjos tindran plaça en un altre centre obert del Districte

El regidor d’Equitat i Drets Socials de l’Ajuntament, Jesús Husillos, es va reunir ahir amb les famílies que van assistir al darrer Ple municipal per tranquil·litzar-les i explicar que si bé el Centre Infantil Naranjos tanca aquest mes de juliol, les 25 places del centre es reubicaran en un altre centre obert del mateix districte. El regidor va citar les famílies a tenir una reunió la setmana propera en la qual poder tractar la situació amb més detall.

23/06/2022

L’Hospitalet commemora el Dia de l’Orgull LGTBI+ amb la celebració del Pride L’H, una gran festa al parc de la Marquesa

L’Hospitalet se suma, un any més, als actes commemoratius del Dia Internacional de l’Orgull de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals (LGTBI+), amb un programa d’actes que s’estan duent a terme durant  tot el mes de juny i que culminarà el 28 de juny, amb la celebració per primer cop del Pride L’H, una gran festa de l’Orgull al parc de la Marquesa.

22/06/2022 20:30:00

Comença la tramitació per a la construcció de l’escola bressol del carrer d’Albiol, a Collblanc

El Ple municipal ha aprovat de forma inicial la modificació puntual del Pla general metropolità al carrer d’Albiol per a la requalificació d’aquests terrenys com a equipaments comunitaris. En aquest espai l’Ajuntament té previst construir la nova escola bressol municipal de Collblanc, amb l’objectiu d’ampliar l’oferta municipal de 0 a 3 anys a la ciutat. D’altra banda, també s'ha aprovat incrementar en 320.000 euros la partida destinada al lleure infantil i juvenil, amb l’objectiu de garantir l’accés a aquestes activitats i fomentar la igualtat d'oportunitats. 

AgendaRSS

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400