Dades estadístiques

Estudis

Estudis

Amb aquest nou espai l’Ajuntament de L’Hospitalet obre una línia de treball orientada a aprofundir en el coneixement de la població i del territori de la ciutat en una pluralitat de temàtiques, a partir de l’elaboració d’estudis que empren dades procedents de fonts municipals, així com de dades d’altres administracions públiques referides a L’Hospitalet. La recopilació de diferents estudis en un únic apartat vol facilitar l’accés i la divulgació del coneixement generat sobre la realitat municipal entre el conjunt de la ciutadania.

Estudi de salaris 2019

Portada del document: Estudi de salaris 2019Veure imatge de Estudi de salaris 2019 (nova finestra)

Vols saber quin és el salari mitjà de la ciutat? Fins a quin punt hi ha diferències en el salari percebut per homes i dones? I entre joves i persones adultes?

Podràs tenir resposta a aquesta i a altres qüestions consultant l'Estudi de salaris de la població resident a L'Hospitalet 2019 i que ha estat elaborat a partir de l'explotació de la Mostra Contínua de Vides Laborals de la Seguretat Social

Infografia COVID-19 (nova finestra)

La població a L'Hospitalet 2020

Portada població 2020Veure imatge de La població a L'Hospitalet 2020 (nova finestra)

Si tens curiositat per conèixer les característiques bàsiques dels residents de L’Hospitalet, així com l’evolució de la població per sexe, edat, districtes o barris, consulta aquest document on s’ofereix un estudi exhaustiu d’aquestes dades i moltes més a partir de l’explotació del Padró Municipal d’Habitants a data 31 de desembre de 2020.

Informa’t de quina és la tendència de la població a L’Hospitalet!

Infografia de població (nova finestra)

Estudi de salaris 2018

Portada del document: Estudi de salaris 2018Veure imatge de Estudi de salaris 2018 (nova finestra)

Vols saber quin és el salari mitjà de la ciutat? Fins a quin punt hi ha diferències en el salari percebut per homes i dones? I entre joves i persones adultes?

Podràs tenir resposta a aquesta i a altres qüestions consultant l'Estudi de salaris de la població resident a L'Hospitalet 2018 i que ha estat elaborat a partir de l'explotació de la Mostra Contínua de Vides Laborals de la Seguretat Social

Infografia COVID-19 (nova finestra)

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400