Detalle información

Trobada de la Xarxa de Criança i Educació 0-6 del Districte IV (Les Planes- La Florida)

Ver imagen de Trobada de la Xarxa de Criança i Educació 0-6 del Districte IV (Les Planes- La Florida) (nueva ventana)

El passat dilluns, 28 de juny d'enguany, es va dur a terme la Jornada per a la represa de l’activitat de la Xarxa de Criança i Educació 0-6 del districte de Les Planes-La Florida,

Amb diferents representants d’entitats i serveis del territori ens vam retrobar de forma presencial a la Sala d’Actes Tecla Sala.

Amb l’acompanyament de la Sílvia i l’Arnau, de l’espai BES, vam gaudir d’un temps de cura personal i professional mentre anaven sorgint les propostes bàsiques de treball pel proper curs 2021-2022.
 

Des de la reflexió, la calma i el caliu de la recíproca companyia, les informacions i les emocions van circular a través de les  dinàmiques proposades. Reflexionant sobre les qüestions de què podem fer per a cuidar-nos des de la Xarxa i què necessitem com a Xarxa va sorgir en el mural que trobareu adjunt.

Us convidem el proper 14 de setembre que tindrà lloc la segona trobada dels representants de la Xarxa 0-6 del districte de Les Planes-La Florida, per a continuar amb la tasca de construcció d’una Xarxa que connectada amb la realitat i les experiències dels diferents professionals i famílies.

Us hi esperem a tots i totes!!!

La missió de les Xarxes de criança i educació de 0-6 anys és la de col·laborar per donar suport a les famílies en la tasca de criança i educació dels seus fills i filles per què despleguin al màxim les seves potencialitats i creixin autònoms solidaris i feliços
 

0
  • Red de Jardines de Infancia Municipales del Hospitalet
  • Red de Jardines de Infancia Municipales del Hospitalet
  • Pacto local por la Educación
  • Prevenció
  • Consorcio para la Normalización linguística
  • D

Ayuntamiento de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400