Detalle información

Xarxa de Criança i Educació 0-6 al districte IV

Ver imagen de Xarxa de Criança i Educació 0-6 al districte IV (nueva ventana)

La missió de les Xarxes de criança i educació de 0-6 anys és la de col·laborar per donar suport a les famílies en la tasca de criança i educació dels seus fills i filles per què despleguin al màxim les seves potencialitats i creixin autònoms solidaris i feliços.

En aquest sentit, un dels objectius de la Xarxa és:

Eixamplar l’àmbit d’atenció dels Plans Educatius d'Entorn, que s’havia centrat en l’etapa d’escolaritat obligatòria, posant l’accent en l’etapa 0-3 -impuls d’espais familiars, promoció de la detecció precoç, acompanyament a les famílies en la seva tasca educadora, tallers de criança positiva, etc.

Per tal d’oferir suport a mares i pares durant la criança, des de la Xarxa de cirança i educació 0-6- La Florida- Les Planes s'organitzen tallers per a famílies amb fills i filles de 0 a 6 anys, que s'ofereixen des de l'Ajuntament el Taller per a famílies. Aquesta  és una proposta per a famílies amb fills i filles de 0 a 6 anys que ofereix l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat en el marc del Pla Educatiu d’Entorn 0-20. 

Durant el període d'octubre-novembre del curs 2020-2021 es van realitzar un taller que van consistir en 4 sessions per a famílies dinamitzades per professionals de BES.

A continuació trobareu material d'aquestes quatre sessions perquè el pugueu consultar.

  • Red de Jardines de Infancia Municipales del Hospitalet
  • Red de Jardines de Infancia Municipales del Hospitalet
  • Pacto local por la Educación
  • Prevenció
  • Consorcio para la Normalización linguística
  • D

Ayuntamiento de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400