Necessites ampliar la plantilla? Això t'interessa!
Campanya TMB Connectem L'Hospitalet
Dia Mundial de la Fibromiàlgia
Preinscripció de les Escoles Bressol i Llars d'Infants
Activa el cos i la ment. Practica esport segur
Ajudes als autònoms
Beques Ajuntament 21- 22
Veure l’informació actualitzada del coronavirus a L’Hospitalet
Coronavirus a L'Hospitalet
Anar al document pdf Pacte de Ciutat 2020-2023
Pacte de ciutat 2020 - 2023
Descarregar document ISSUU: L’H Tapa a Tapa
L'H Tapa a Tapa

NotíciesRSS

12/05/2021 11:20:00

Actuació integral de neteja viària a sis carrers al voltant dels Blocs de la Florida

Afecta el carrer dels Pins, el carrer del Llorer, el carrer de les Mimoses, el carrer dels Garrofers i trams de l’avinguda del Nord i del carrer del Teide. Amb l’acció Net i polit, del 12 al 28 de maig es netegen a fons les voreres i la calçada; s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà, i es fan petites reparacions a l’espai públic

12/05/2021 9:45:00

Representants de l’Ajuntament d’Esplugues visiten l’EMMCA

L’Escola Municipal de Música Centre de les Arts (EMMCA) ha rebut la visita de representants de l’Ajuntament d’Esplugues interessats en conèixer les instal·lacions del centre. El regidor de Cultura i Educació, David Quirós, ha acompanyat al primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament d’Esplugues, Eduard Sanz, i la regidora de cultura, Maribel Aguilera, en un recorregut per les aules i per la resta de sales de l’escola.

11/05/2021 16:15:00

El web de l’Ajuntament obté el Segell Infoparticip@ pel que fa a la qualitat i la transparència

El web de l’Ajuntament de L'Hospitalet ha obtingut per vuitè any consecutiu el Segell Infoparticip@ 2020, un distintiu de la qualitat i la transparència de la comunicació pública local que atorga el nou grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Universitat Autònoma de Barcelona com a reconeixement a la transparència informativa dels webs de les institucions, que es basa en els resultats d’avaluar aquests webs.

11/05/2021 12:45:00

L’Ajuntament de L’Hospitalet demana a la Generalitat que solucioni l’increment de les ràtios a les aules arran del tancament de l’Acadèmia Cultura

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha demanat a la Generalitat de Catalunya que busqui solucions a curt i mitjà termini per a l’increment de les ràtios a la zona educativa de Collblanc-la Torrassa després del tancament del centre concertat Acadèmia Cultura i la consegüent redistribució dels seus alumnes a altres centres de la zona. El regidor d’Educació, Innovació i Cultura, David Quirós, i la regidora del Districte de Collblanc-la Torrassa, Olga Gómez, han visitat aquest matí les famílies i els docents acampats davant de la seu del Departament d’Educació en protesta pel tancament del centre i els han transmès el suport municipal.

11/05/2021 11:15:00

 La Guàrdia Urbana reprèn les sessions d’educació viària a les escoles i al parc infantil de trànsit 

La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet ha reprès el programa d’educació viària als centres educatius de la ciutat, que es va haver d’interrompre el curs passat a causa de la pandèmia de la Covid-19. Amb la declaració de l’estat d’alarma, el març de 2020 es van suspendre totes les activitats escolars presencials, i durant el primer i el segon trimestre d’aquest curs s’ha mantingut la suspensió de les sessions com a mesura preventiva per evitar el risc de contagis.

AgendaRSS

 • Dimecres, 12 de maig, 18 h

  Tarda temàtica: Cercar feina a l'estiu

  L'estiu és l'época per excel·lència per trobar una feina temporal que es pot compaginar amb les vacances i els estudis. En aquest taller aprendràs les maneres de cercar feina i quins són els sectors on hi ha més oportunitats (tenint en compte, també, la situació de la Covid-19).

  Sessió impartida per Avalot

  Sessió ON LINE a través de google meet

 • del dijous 13 al dijous 27 de maig

  Exposició:Ilustración experimental

  Dibuixos de Jordi Moreno

  Esta exposición está creada por dibujos que hago en la calle y en mi estudio. Voy combinando todo con técnicas mixtas como tinta, acuarela, pastel, rotuladores... asi compongo mis dibujos, dándoles mi toque personal y mi propio estilo. Mis dibujos estan basados, sobre todo, en colores puros y el retrato.

    Jordi Moreno

 • Dijous, 13 de maig, 18.30h

  Presentació de llibre. Xauen, recorregut historiogràfic a través de la visió dels seus viatgers.

  Ongd Catalana ALKARIA

  Aquest llibre és un estudi de la ciutat nord marroquí de Xauen a través de les visions i les experiències dels seus viatgers, personatges il·lustres o anònims que van conèixer la ciutat en algun moment de la seva vida.

 • Dissabte, 15 de maig, 18 h

  La nit dels Museus a L’H

  PORTES OBERTES I CONCERTS A L’AIRE LLIURE

  Aquest dissabte 15 de maig L’Hospitalet tornarà a celebrar Nit dels Museus!
  Paral·lelament a la programació del Museu de L’Hospitalet, el Centre d’Art Tecla Sala, la Fundació Arranz-Bravo, el TPK Art i Pensament Contemporani i l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts se sumen a aquesta cita emblemàtica del calendari cultural amb una programació conjunta de portes obertes i concerts a l’aire lliure.

 • Dissabte, 22 de maig, 11:30h

  Sábado familiar: Las mariposas también quieren poesía a cargo de La Cia La Minúscula

  Com Mima i Xuspi, dos personajes muy especiales, aprenderemos rimas imposibles y lo divertido que es jugar con las palabras y los versos.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400