Aliança per la convivència: patinets
Estimada casa, querido barrio
Festes Majors 2022
Beques Planeta 2022/23
LH al dia
L’Hospitalet per la pau
L'Hospitalet per la pau
Informació actualitzada del coronavirus a L’Hospitalet
Anar a: https://coronavirus.l-h.cat/
Nova web de Turisme de L’Hospitalet
Anar a: https://hospitaletturisme.l-h.cat/
Pacte de Ciutat 2020-2023
Descarregar document Pacte de Ciutat 2020-2023
Procés participatiu Biopol Granvia

NotíciesRSS

23/05/2022 15:00:00

L’Hospitalet tindrà una nova app de serveis per apropar l’Ajuntament a la ciutadania

La convocatòria del 2021 del Ministeri de Política Territorial d’ajudes procedents dels fons europeus Next Generation ha atorgat a L’Hospitalet un milió d’euros per a impulsar projectes de transformació digital i modernització de l’Administració local. Aquesta partida es destinarà a desenvolupar l’app de serveis de l’Ajuntament, implantar quadres de comandament i el lloc de treball intel·ligent i crear el Centre de Ciberseguretat de la ciutat.

23/05/2022 12:30:00

El programa municipal Natació educativa fa jornades de portes obertes

El programa municipal Natació educativa fa aquesta setmana, del 23 al 27 de maig, jornades de portes obertes per tal que les famílies puguin comprovar els avenços dels seus fills i filles en aquesta activitat, a unes setmanes del final de curs.

23/05/2022 10:10:00

El carrer del Cobalt, eix del Districte Cultural, serà objecte d’una reforma urbanística per millorar-ne l’accessibilitat i l’ús ciutadà

El carrer del Cobalt, eix del Districte Cultural de L’Hospitalet, serà objecte d’un projecte de reforma urbanística que té com a finalitat millorar l’accessibilitat i l’ús per a la ciutadania d’aquesta via ubicada a la zona industrial de la carretera del Mig. El projecte, que s’insereix en l’objectiu Barreres 0 el 2030, inclou una nova configuració de la via, l’ampliació de les voreres, l’increment de l’arbrat i la renovació de l’enllumenat públic.

20/05/2022 11:00:00

L’Escola Pau Sans, guanya un dels premis Baldiri Reixac pel Tàndem amb el Centre d’Art Tecla Sala

L’Escola Pau Sans, de Sant Josep, ha guanyat un dels premis Baldiri Reixac per al programa Fem Tàndem, que desenvolupa en col·laboració amb el Centre Cultural Tecla Sala. El centre ha guanyat en l’apartat Escola-Arts i reptes socials. El jurat ha valorat la transformació educativa a través de l'Art que dur a terme l’escola a través del Tàndem.

Durant tot el curs, tot l’alumnat del centre realitza diferents activitats al voltant de l’art, en col·laboració amb el Centre Cultural Tecla Sala, i de les exposicions que es presenten en aquest equipament.

20/05/2022 10:00:00

Àgora reunirà dissabte totes les entitats infantils de L’Hospitalet

El Centre Cultural Bellvitge acollirà demà, dissabte 21 de maig, la trobada Àgora, Assemblea de la Infància i l’Adolescència de L’Hospitalet, on intervenen totes les estructures de participació infantil de la ciutat.

AgendaRSS

 • Dilluns, 23 de maig, 19:00h.

  English Drama Reading Club: Blithe Spirit, by Noël Coward. Run by Pauline Ernest

  We've stood up - we've lain down - we've concentrated. We've sat interminably while that tiresome old woman recited extremely unflattering verses at us. We're endured five séances - we've watched her fling herself in and out of trances until we're dizzy, and at the end of it all we find ourselves exactly where we were at the beginning.

  Researching for his new novel, Charles Condomine invites the implausible medium Madame Arcati to his house for a séance. Whilst consumed in a trance, Madame Arcati unwittingly summons the ghost of Charles's dead wife, Elvira. Appearing only to Charles, Elvira soon makes a play to reclaim her husband, much to the chagrin of Charles's new wife, Ruth. One husband, two feuding wives and a whisper of mischief in the air - who will win in Coward's unworldly comedy?

  Written in 1941, Blithe Spirit remained the longest-running comedy in the history of the British theatre for three decades thereafter. Dealing with relationships on both sides of the grave, it is an enduring classic.

 • Graphispag
  Del dimarts 24 al divendres 27 de maig

  Graphispag

  Del  24 al 27 de maig es celebra al recinte de la Fira de Barcelona Gran Via, la fira Graphispag. Graphispag i Hispack reuneixen 400 expositors amb solucions per a tots els sectors amb necessitats d'impressió, potenciant les especialitats gràfiques que més creixen: packaging, etiquetes i editorial, entre d'altres.

 • Del dimecres 25 de maig al dilluns 27 de juny, de 10 a 14h

  Curs de Creació de Podcast i Continguts Multimèdia

  Programa cofinançat pel Fons Social Europeu, el Ministeri d'Indústria Comerç i Turisme i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat

  Un programa que busca capacitar professionalment aquells perfils interessats en la indústria audiovisual per aconseguir una especialització que afavoreixi l'ocupabilitat.

 • Del dijous 26 de maig al diumenge 16 d'octubre

  Rotspanier. Españoles rojos.

  Trabajadores forzados españoles durante la Segunda Guerra Mundial. Víctimas olvidadas del nazismo.

  En 1939 va començar per a 140.000 refugiats republicans de la Guerra Civil a Espanya una odissea de set anys a través dels camps de concentració i treballant en l'Europa feixista. Són víctimes d'internament, explotació i deportació per part del règim nazi i el règim de Vichy a França, Alemanya, Àfrica del Nord i les illes del Canal de la Mànega. Aquesta exposició presenta la història d'aquests treballadors forçats oblidats de la Segona Guerra Mundial a una audiència Europea i s'exhibeix per primer cop a Espanya a l'Hospitalet de Llobregat.

  Inauguració a les 19 h.

 • Divendres, 27 de maig, 20.30 h

  Pocket Concert. MEDITERRANEOS

  12 Icònics

  12 Músics Mediterrànis. Cadascú amb el seu  projecte independent i de trajectòria
  professional reconeguda en l'àmbit flamenc  uneixen els seus colors,

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400