Nova web de Turisme de L'Hospitalet
Summer Experience. No et quedis plantat a casa
Festes als barris 2021. L'Hospitalet al carrer
Refugis climàtics a L'H
Veure l’informació actualitzada del coronavirus a L’Hospitalet
Coronavirus a L'Hospitalet
Poliesportius: Aquest estiu no t'apalanquis a casa
Anar al document pdf Pacte de Ciutat 2020-2023
Pacte de ciutat 2020 - 2023
Descarregar document ISSUU: L’H Tapa a Tapa
L'H Tapa a Tapa

NotíciesRSS

28/07/2021 15:00:00

L’Ajuntament avança en el Pacte de ciutat

En el Ple municipal d'avui s'ha fet la presa de possessió del càrrec de regidora de Laura Alzamora Merino, com a membre del grup En Comú Podem-En Comú Guanyem (LHECP-ECG), que substitueix Sergio Moreno Ruiz. El Ple, també ha aprovat una modificació de crèdit per valor de 92.500,00 euros adreçada a la formació i ocupació local. 

27/07/2021 13:00:00

Actuació integral de neteja viària a cinc carrers de Collblanc-la Torrassa   

Cinc carrers de Collblanc-la Torrassa són objecte des d'avui i fins al 13 d’agost d’una actuació integral de neteja viària: la totalitat del carrer de Rafael Campalans, de la ronda de la Via, del carrer de Pujós i del carrer del Doctor Martí i Julià, i el tram de la ronda de la Torrassa entre el carrer d’Albareda i el carrer de Rafael Campalans.

27/07/2021 11:00:00

El pla especial de seguretat a quatre espais de L’Hospitalet gestiona 255 incidències i 6 detencions en el darrer mes

Un total de 255 incidències ha recollit el pla especial d’actuació implementat per la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet i diferents àrees municipals,  en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, entre el 23 de juny i el 20 de juliol, per tal de garantir la convivència veïnal a quatre zones específiques de L’Hospitalet. Les actuacions s’han realitzat tant a l’espai públic com en establiments.

26/07/2021 10:00:00

La Guàrdia Urbana aixeca 60 actes de sanció per incompliments de les restriccions anti-Covid, la meitat per no respectar el toc de queda

La Guàrdia Urbana ha aixecat durant el passat cap de setmana 60 actes de sanció per diversos incompliments de les restriccions vigents a causa de la Covid-19, la meitat per no respectar el confinament nocturn.

25/07/2021 12:00:00

Avui s’ha inaugurat la parada de metro Ernest Lluch

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha assistit avui, juntament amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, a la inauguració de la parada de metro Ernest Lluch. La nova parada de l’L5 està situada entre les estacions de Collblanc i Pubilla Cases, que fins ara estaven separades per 1,2 quilòmetres. També hi eren el vicepresident, del govern, Jordi Puigneró,  la  tinenta d’alcaldia de Mobilitat de Barcelona i presidenta TMB, Rosa Alarcón, així com la filla d’Ernest Lluch, Rosa Lluch, entre d'altres.

AgendaRSS

 • del dimecres 4 al dissabte 28 d'agost

  Exposició “Viatge a la ciutat de l’infinit”

  de la Fundació Vicente Ferrer

  Un viatge en el temps i a una realitat llunyana que de ben segur deixarà empremta.

 • del dimecres 15 de setembre de 2021 al diumenge 9 de gener de 2022

  Vicens Vacca. Fora de cap lloc

  En el marc del festival Barcelona Gallery Weekend

  L'exposició de Vicens Vacca “Fora de cap lloc” aplega més de 35 anys de la trajectòria de l'artista iniciada a mitjans dels anys 80, experimentant amb la incidència del so en el mitjà artístic.

 • Diumenge, 19 de setembre, 19 h

  En la cuerda floja

  Ana Morales

  "Un espectáculo nuevo siempre supone un reto, un punto de impulso desde el que seguir creciendo. Sin duda necesito nuevos estados, físicos y emocionales para poder seguir creando y transformándome. Por eso bailo". (Ana Morales)

 • del dimarts 28 al dijous 30 de setembre, 10 h

  Coneix quines tecnologies i xarxes socials et poden ajudar a difondre la teva marca personal i el teu negoci

  El curs està pensat per descobrir la teva marca personal i veure com pot transmetre-la en el món d’internet. Es veurà la importància de tenir una bona marca personal, els seus beneficis i el valor afegit que pot aportar a un emprenedor i a un negoci.

  Inscripció online

 • Dijous, 30 de setembre, 18:30 h

  Fes la teva compresa de roba

  De colors, mides i models diferents, les compreses de roba són una alternativa atractiva per menstruar sense generar residus. A partir de material que tenim a casa i sense màquina de cosir les participants faran la seva compresa de roba. En aquest taller també s'explicarà com tenir cura de les compreses de roba. Les participants hauran de portar teles i els materials necessaris.

  Data: 30 de setembre de 18:30 a 20 h

  Edats: De 18 a 35 anys

  Lloc: Oficina Jove

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400