Descarregar document ISSUU: L’H Tapa a Tapa
L'H Tapa a Tapa
Fòrum de les Cultures
Fòrum de les Cultures
Cursa nocturna Ciutat de L'Hospitalet
Festes als barris 2021. L'Hospitalet al carrer
Veure l’informació actualitzada del coronavirus a L’Hospitalet
Coronavirus a L'Hospitalet
Refugis climàtics a L'H
Nova web de Turisme de L'Hospitalet
Anar al document pdf Pacte de Ciutat 2020-2023
Pacte de ciutat 2020 - 2023

NotíciesRSS

23/09/2021 13:50:00

Inspeccions policials conjuntes permeten detectar irregularitats administratives i sanitàries a sis establiments

En un dispositiu policial conjunt en el qual han participat agents de la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional, a més de la Inspecció de Treball, s’han realitzat inspeccions administratives en sis establiments de L’Hospitalet per presumptes infraccions administratives i sanitàries.

S’hi han detectat diverses infraccions d’estrangeria i de manca de permisos d’activitat, s’han intervingut aliments caducats i s’ha detingut una persona per obstaculitzar l’acció policial

23/09/2021 13:10:00

Nou mural als Blocs Florida

L'artista de L'Hospitalet Kenor, un referent internacional de la pintura grafiti abstracta, ha donat color a un dels costats d'un dels edificis dels Blocs Florida amb la col·laboració dels infants de l'Esplai les Planes.

Amb aquestes intervencions artístiques i comunitàries contribuïm a la millora de la cohesió social alhora que regenerem l'espai públic. Ja són onze els edificis dels Blocs Florida que compten amb un mural de grans dimensions, dintre del Pla Integral les Planes-Blocs Florida.

22/09/2021 13:45:00

Comença el curs de l’FP marcat pel dèficit de places

L’Ajuntament considera que la manca de previsió per part del Departament d’Educació va provocar que 1.300 joves de la ciutat es quedessin sense plaça. A partir d’aquest curs, l’Ajuntament serà centre col·laborador de l’FP i acollirà 16 estudiants

22/09/2021 11:00:00

L’Hospitalet celebra el Dia sense Cotxes amb activitats per una mobilitat sostenible

L’Hospitalet celebra avui, 22 de setembre, el Dia sense Cotxes —la jornada central de la Setmana Europea de la Mobilitat— amb activitats per fomentar la mobilitat sostenible i sensibilitzar sobre l’impacte ambiental que tenen els desplaçaments en vehicle privat. Les activitats tenen lloc a la rambla de la Marina, entre el carrer de Provença i l’avinguda del Carrilet. Durant la jornada, i sota el lema “Fica’t el cotxe a la butxaca”, s’instal·laran vuit plafons amb informació sobre els beneficis de la mobilitat sostenible per a la salut i la ciutat.

21/09/2021 12:50:00

L’Hospitalet inicia la retirada de plaques franquistes dels habitatges de protecció oficial

L’Ajuntament retirarà la simbologia franquista del voltant de 200 edificis privats que encara en tenen si les comunitats de propietaris no manifesten el contrari. Els darrers anys s’ha fet un intens treball per donar compliment a la Llei de memòria històrica espanyola i a la Llei del memorial democràtic de Catalunya.

AgendaRSS

 • del dilluns 27 de setembre al divendres 1 d'octubre, 9 h

  Metodologies àgils per innovar a l'empresa

  L'objectiu d'aquesta formació és aportar eines a empreses que estan interessades en introduir bones pràctiques d’innovació per millorar i créixer. 

  Inscripcions Online

 • del dimarts 28 al dijous 30 de setembre, 10 h

  Coneix quines tecnologies i xarxes socials et poden ajudar a difondre la teva marca personal i el teu negoci

  El curs està pensat per descobrir la teva marca personal i veure com pot transmetre-la en el món d’internet. Es veurà la importància de tenir una bona marca personal, els seus beneficis i el valor afegit que pot aportar a un emprenedor i a un negoci.

  Inscripció online

 • del dimecres 29 de setembre al dijous 7 d'octubre, de 18 a 20 h

  Treu el màxim profit al teu Gmail i a les Google Apps

  Inscripcions obertes a partir del 15 de setembre

  Coneix les eines gratuïtes que te el teu compte de Gmail i les principals Google Apps: Drive, Calender, Maps, Keep, Hangouts,...

 • Dijous, 30 de setembre, 18:30 h

  Fes la teva compresa de roba

  De colors, mides i models diferents, les compreses de roba són una alternativa atractiva per menstruar sense generar residus. A partir de material que tenim a casa i sense màquina de cosir les participants faran la seva compresa de roba. En aquest taller també s'explicarà com tenir cura de les compreses de roba. Les participants hauran de portar teles i els materials necessaris.

  Data: 30 de setembre de 18:30 a 20 h

  Edats: De 18 a 35 anys

  Lloc: Oficina Jove

 • Diumenge, 3 d'octubre, 11 h

  Frida Kalho i el seu món

  Tallers i activitats familiars 2021

  És una de les dones artista més conegudes arreu del món i fins i tot és un referent pel moviment feminista. El cert és que fou una persona amb una vida complicada per motius de salut. Malgrat tot, les ganes de tirar endavant i la pintura, la van salvar d'un pronòstic terrible, i és que en el seu cas, la pintura fou més que una teràpia, fou una manera de viure i de romandre present més enllà dels seus dies.


  Places limitades. Cal inscripció prèvia aquí.

 • del dimarts 28 de setembre al dimarts 30 de novembre, 17:30 h
 • del dimecres 29 de setembre al dimecres 22 de desembre, de 18 a 19:30h

  Idiomàtic

  Inscripcions del 30 d’agost al 28 de setembre

  Grup de conversa en anglès dinamitzat amb suport tecnològic i audiovisual. Es requereix nivell intermedi.

 • del dijous 30 de setembre al dijous 9 de desembre, de 18 a 20 h

  Smartphone +45

  Inscripcions obertes a partir del 16 de setembre

  Espai obert per conèixer millor les funcionalitats del teu mòbil i explorar les possibilitats que donen les xarxes socials.

 • Dissabte, 2 d'octubre, 18:00 h

  Sopa de pedres

  Engruna Teatre

  Sopa de pedres és la història de l’Alma, una nena que ha de fugir del seu país perquè veu com al cel enlloc de volar-hi estels un dia hi arriben els avions.

 • Dimecres, 6 d'octubre, 19h.

  Club de lectura teatral: 53 diumenges, de Cesc Gay. Conduït per Ester Bueno

  Tres germans han quedat per sopar i parlar del seu pare. L’home ja és gran i hi ha qui opina que no pot continuar vivint sol. Sovint es perd, s’oblida de les coses i darrerament ha agafat el mal costum d’ensenyar el penis a la veïna. El que havia de ser un agradable vespre entre germans es converteix en una inacabable discussió al llarg de tres setmanes, fins que…

  Places limitades.

  Inscripció prèvia.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400