Anar al web de Festes de Primavera
Festes de Primavera 2021 L'Hospitalet
Ajudes als autònoms
Beques Ajuntament 21- 22
Oh Europa: Participa en un repte de passes i recorre Europa a través d’un viatge virtual
Campanya en contra actituds racistes
Jornades de Portes Obertes Escoles Bressol i Llars d'Infants
Anar a document pdf explicatiu
Has d'adaptar la teva empresa a les noves necessitats? Això t'interessa
Veure l’informació actualitzada del coronavirus a L’Hospitalet
Coronavirus a L'Hospitalet
Anar al document pdf Pacte de Ciutat 2020-2023
Pacte de ciutat 2020 - 2023
Descarregar document: A L’Hospitalet, mou-te en bici
A L'Hospitalet, mou-te en bici
Anar al web: Procés participatiu per a la constitució de la Taula d’Emergència Climàtica de L’Hospitalet
Procés participatiu per a la constitució de la Taula d'Emergència Climàtica de L'Hospitalet
Anar al web: http://lhdistrictecultural.cat/
Districte cultural'h. El Districte Cultural ha d'esdevenir un espai urbà d'experimentació, de cohesió social i d'innovació
Anar al tràmit: Oposició a la neteja de pintades a parets i façanes d’edificis
Oposició a la neteja de pintades a parets i façanes d'edificis
Descarregar document ISSUU: L’H Tapa a Tapa
L'H Tapa a Tapa

NotíciesRSS

14/04/2021 14:15:00

Del 22 al 25 d’abril, L’Hospitalet està de Festes de Primavera

Del 22 al 25 d’abril, L’Hospitalet recupera les Festes de Primavera. S’ha preparat un programa amb la clara intenció d’assegurar l’agenda cultural, però amb activitats de petit format adaptades als protocols sanitaris que es desenvoluparan a diferents espais de la ciutat. L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín; el tinent d’alcaldia d’Educació, Cultura i Innovació, David Quirós; la còmica, Susi Caramelo, i David Lafuente, empresari i activista musical, han presentat avui el programa.

14/04/2021 11:50:00

Les instal·lacions esportives garanteixen la ventilació interior amb el control de la qualitat de l’aire

Les instal·lacions esportives municipals garanteixen la bona ventilació dels espais interiors amb el mesurament periòdic de diòxid de carboni (CO2). Amb aquests controls es garanteix una bona ventilació, a través de ventilació natural o altres sistemes. Les mesures de diòxid de carboni es fan a l’interior dels poliesportius municipals i als vestidors dels camps municipals de futbol.

13/04/2021 12:30:00

Actuació integral de neteja viària al carrer de Santiago Ramón y Cajal, l’avinguda del Metro i el pont de la Riera Blanca  

El carrer de Santiago Ramón y Cajal, l’avinguda del Metro i el pont de la Riera Blanca, al barri de Santa Eulàlia, són objecte avui i demà d’una actuació integral de neteja viària. Amb l’acció Net i polit, es netegen a fons les voreres i la calçada i s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà. L’acció s’acompanya de petites actuacions urbanístiques de reparació de l’espai públic.

13/04/2021 10:20:00

L’Hospitalet se suma a la campanya “Gràcies des del Baix Llobregat”

A L’Hospitalet comença avui dimarts la distribució dels centenars de kilograms de carxofes que es donaran a totes les residències de gent gran de la ciutat. Es repartiran a 15 centres residencials de la ciutat, on viuen 761 residents i treballen 723 persones.L’Hospitalet se suma així a l’acció “Gràcies des del Baix Llobregat”, que vol agrair als professionals de les residències i en especial a les persones grans que hi viuen l’esforç i la capacitat per superar dia a dia aquest període marcat per la Covid-19 a través del consum de l’hortalissa més representativa del territori, la carxofa.

12/04/2021 11:45:00

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra aixequen 168 actes de sanció per incompliments de les restriccions anti-Covid 

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra de L’Hospitalet han aixecat durant el passat cap de setmana 168 actes de sanció per diversos incompliments de les restriccions vigents a causa de la Covid-19.
En total, han estat denunciades 158 persones.

AgendaRSS

 • Dijous, 15 d'abril, 18:30h

  La República i L'Hospitalet antifranquista. Ruta urbana

  Itinerari urbà, amb motiu del 90 aniversari de la proclamació de la República, en què coneixerem  el context històric, escenaris de la Guerra Civil i de la lluita antifranquista de la ciutat.

  Atenció! places exhaurides.
   

 • Divendres, 16 d'abril, 20h

  La habitación de María

  La reconeguda escriptora Isabel Chacón, compleix avui 80 anys. La flamant guanyadora del Premi Planeta, què no va poder recollir en persona per l’agarofobia que pateix, celebra avul el seu aniversari sense cap tipus d’acte públic, ni familiar, com ja és habitual els darrers anys.

 • Divendres, 23 d'abril, 18 h

  Meéec!

  IV Festival de Música de Carrer de Catalunya

  Amb les Festes de Primavera LA CULTURA TORNA AL CARRER!

  El proper divendres 23 d'abril de 18h a 20h podrem presenciar al Parc de la Torrassa d'una batalla de bandes entre els grups: The Steam Rollers, Bandarra Street Orkestra, Los Made in Barcelona, T.R.U.E. Projecte Tàndem Ernest Lluch / EMMCA.

  Volem transformar el parc en un escenari atípic on poder es desenvoluparan totes les accions.

  L’entrada del Parc esdevindrà un petit mardi gras amb una banda recollint al públic i acompanyant-lo a l’accés situat a les pistes de bàsquet, on tindrà lloc una batalla musical entre bandes. Amb totes les mesures de seguretat previstes per la normativa anti-covid.

  Reserva d'entrades gratuïtes a: https://meeec.eventbrite.es

 • Contingut no disponible

 • Divendres, 16 d'abril, 20:00 h

  Pavarotti, la veu immortal

  Clàssics a la Torrassa

  Com a homenatge a Luciano Pavarotti, us convidem a aquest vídeo-concert en el que coneixerem la vida d'aquest gran tenor, les seves dificultats i els seus triomfs a través d’imatges, declaracions i concerts.
  El tenor Carlos Muñoz i el pianista July Rodríguez interpretaran en directe algunes de les àries més importants i famoses del repertori que forjà la llegenda del gran tenor italià.

  Les entrades es podran reservar a partir del dia 6 de març.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400