Refugis cliàtics a L'Hospitalet
Mi rincón favorito L'H 22
L'H Ben desinsectat
Stickers aliança per la convivència
Campanya mal fet mobles
Mal fet sorolls
Campanya patinets
Així serà la Nova Plaça Espanyola
Festes Majors 2022
LH al dia
L’Hospitalet per la pau
L'Hospitalet per la pau
Nova web de Turisme de L’Hospitalet
Anar a: https://hospitaletturisme.l-h.cat/
Pacte de Ciutat 2020-2023
Descarregar document Pacte de Ciutat 2020-2023

NotíciesRSS

18/08/2022 10:00:00

L’Hospitalet suma un nou projecte al banc de bones pràctiques culturals de la Diputació de Barcelona

El banc de bones pràctiques de projectes culturals de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona ja recull i fa visible la iniciativa “Memòries d’una pandèmia”, gestionada pel Museu de L’Hospitalet conjuntament amb l’Arxiu Municipal de la ciutat. El projecte aplega i preserva testimonis orals, escrits, audiovisuals i materials que permeten registrar l’impacte de la pandèmia de la Covid-19 i generar un relat col·lectiu mitjançant la participació de la ciutadania.

16/08/2022 10:00:00

Nova actuació integral de neteja viària a Bellvitge i Gornal

L’acció Net i polit arriba aquests dies als barris de Bellvitge i Gornal. Entre el 16 i el 31 d’agost són objecte d’una actuació integral de neteja viària la rambla de l’avinguda de Carmen Amaya, els espais interiors dels blocs parells d’aquesta via —entre els números 14 i 42— i el passeig de l’avinguda de la Mare de Déu de Bellvitge.

08/08/2022 10:10:00

L’Ajuntament de L’Hospitalet se suma a les mesures del pla estatal d’estalvi energètic

L’Ajuntament de L’Hospitalet se suma a les mesures aprovades pel Govern espanyol per reduir el consum energètic, amb un seguit d’accions que tenen com a objectiu l’estalvi energètic. S’apagaran els llums de nit a façanes d’edificis municipals i fonts ornamentals. També es limitarà la temperatura de refrigeració a 27 graus en les dependències administratives, equipaments esportius i biblioteques.

Auditori Barradas reformat
29/07/2022 11:00:00

L’Auditori Barradas millora l’accessibilitat, la seguretat i el confort

L’Auditori Barradas ha millorat substancialment l’espai de la seva sala d’actes i activitats culturals amb els treballs de reforma que s’han fet en els darrers mesos. El projecte ha tingut per objecte millorar l’accessibilitat, la seguretat i el confort. La reforma de la sala, de 198 m2, ha inclòs la substitució de totes les butaques i la seva redistribució —que incorpora la creació d’un passadís central—, per ampliar la distància entre seients i aconseguir un major confort, i millorar la visibilitat dels espectadors.

28/07/2022 10:00:00

Les zones blaves i verdes d’aparcament seran gratuïtes durant el mes d’agost 

De l’1 al 31 d’agost, com és habitual, les zones blaves i verdes d’aparcament de L’Hospitalet seran gratuïtes, coincidint amb la disminució de la mobilitat de vehicles i de l’activitat comercial a la ciutat durant aquest mes de l’estiu. 

AgendaRSS

 • Del divendres 26 al dilluns 29 d'agost

  ESC (European Society of Cardiology)

 • Del dilluns 5 de setembre de 2022 al divendres 28 de juliol de 2023, 18:00 h

  Ioga

  Adreçada a totes les persones que volen tenir cura del cos i de l’esperit.

  Dies: els dilluns i dimecres

  Horari: els dilluns de 18.00 a 19.30 h
  els dimecres de 17.45 a 19.15h

  Inici: 5 de setembre

 • Del dimarts 6 al divendres 30 de setembre

  Tres Ranchos: más allá del fin del mundo de María Vaz

  Exposició de fotografía

  Tres Ranchos és una ciutat del centre-oest del Brasil. Té al voltant de 3mil/hab. La ciutat pròxima més important es diu “Catalão”. Tres Ranchos de Maria Vaz és un altre lloc en l'espai/temps. Més enllà de la fi del món, d'una cançó ranxera, d'una ciutat invisible. Són aquestes façanes del lloc, de les cases dels seus familiars, “d'aquestes dones estranyament gegants”, que explica ella, “co-parides per mares i arbres”. On l'arbre ancestral "Gameleira" encara resisteix. Paisatges d'històries, éssers i memòries que circulen pel nostre inconscient col·lectiu.

  Inauguració: 6 de setembre a les 19:30 hores

  www.mariavaz.com.br

  @mariafivaz
  @duopaisagensmoveis

 • Del dilluns 12 de setembre al dilluns 19 de desembre, de 20 a 22 h

  Vine a cantar a GospeL'Hearts

  GospeL’Hearts és un grup apassionat pel cant, però sobretot pel gospel. Ens cal més gent com tu, gent del barri o de més lluny, de totes les edats, sense coneixements musicals previs, però amb moltes ganes de cantar i passar-s’ho bé. Vine i podràs viure els ritmes i la posada en escena de grans temes musicals en versió de gospel !

 • Del dimarts 13 de setembre al diumenge 2 d'octubre

  Madre de Marisol Méndez

  Off revela't 2022 Revela't. Festival Internacional de fotografia analògica de Vilassar de Dalt

  MADRE desafia la mirada masclista i classista que impera a Bolívia. El projecte es proposa explorar la influència de la raça i la religió en la representació de la dona boliviana, celebrar la diversitat i complexitat de l'experiència femenina i examinar les tibants idiosincràsies del país.

  Inauguració: Dimarts 13 de setembre a les 19:30 hores

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400