Veure l’informació actualitzada del coronavirus a L’Hospitalet
Coronavirus a L'Hospitalet
Preinscripció de les Escoles Bressol i Llars d'Infants
Activa el cos i la ment. Practica esport segur
Necessites ampliar la plantilla? Això t'interessa!
Ajudes als autònoms
Beques Ajuntament 21- 22
Anar al document pdf Pacte de Ciutat 2020-2023
Pacte de ciutat 2020 - 2023
Descarregar document ISSUU: L’H Tapa a Tapa
L'H Tapa a Tapa

NotíciesRSS

06/05/2021 10:50:00

L’Hospitalet, entre els deu ajuntaments que més han destacat en la transformació digital durant el 2020

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha rebut per primera vegada un reconeixement com a administració oberta per estar entre els deu ajuntaments de més de 50.000 habitants que han destacat pel que fa a la seva transformació digital.

05/05/2021 12:20:00

Demà s’obre la preinscripció a les escoles bressol i a les llars d’infants per al curs 2021-2022

Demà, 6 de maig, s’obre el període de preinscripció a les escoles bressol públiques (municipals i del Departament d’Educació) i a les llars d’infants subvencionades amb fons públics que s’han adherit a la preinscripció que elabora l’Ajuntament. El termini de preinscripció per a totes elles serà del 6 al 20 de maig, en format telemàtic, i del 17 al 20 de maig, de manera presencial, amb cita prèvia al centre.

05/05/2021 11:00:00

El Centre Cultural Sanfeliu acull donacions de plasma 

El Banc de Sang i Teixits busca incrementar les donacions per avançar cap a l’autosuficiència en plasma per poder atendre les necessitats de les persones malaltes. Amb aquest objectiu, posa en marxa enguany el programa de donació de plasma a L’Hospitalet. La ciutat acollirà una jornada de donació un dissabte al mes al Centre Cultural Sanfeliu, en horari de 9.30 a 14 h i de 16.30 a 21 h. La propera tindrà lloc dissabte, 8 de maig. Els donants s’han d’inscriure a  https://donarsang.gencat.cat/ca/donacio-plasma/inscripcio/

04/05/2021 17:15:00

S’amplia i millora l’àrea de jocs infantils del parc de la Remunta, inclusiva i accessible

El parc de la Remunta, al barri del Centre, ha ampliat i millorat la seva àrea de jocs infantils. El nou espai, inclusiu i accessible, passa de tenir una superfície rectangular de 197 m2 a 351 m2, amb més elements lúdics i dues zones amb paviment de graves i de gespa artificial, amb efecte esmorteïdor. L'alcaldessa, Núria Marín, ha visitat avui la zona.

04/05/2021 12:30:00

Núria Marín es reuneix amb un grup d’autònoms per presentar-los el programa d’ajuts “L’H reactiva autònoms

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, s’ha trobat aquest matí al Gornal Activa amb un grup de treballadors autònoms per presentar-los “L’H reactiva autònoms”, el programa municipal d’ajuts a autònoms dotat amb 4 milions d’euros, que es poden demanar fins al 12 de maig.

AgendaRSS

 • del dijous 6 de maig al diumenge 6 de juny

  Ens retrobem a L’Harmonia! Colla Gegantera de Sant Josep

  En aquesta exposició es podrà observar el nostre patrimoni festiu i diferents elements festius de la ciutat, com gegants, gegantons i capgrossos, també podreu veure per primer cop les nostres tres parelles de gegants juntes i com a novetat la restauració dels nostres gegants nous en Fargot i na Fargueta, juntament amb l’element nou que portarà a la mà el nostre gegant vell en Perot.

 • del divendres 7 al divendres 28 de maig, 19h

  Blues Records Fest

  15ANYSFonsdeBlues

  La Societat de Blues de Barcelona organitza un nou festival de petit format a la Sala d’Actes de la Biblioteca Tecla Sala, dins del marc dels 15AnysFONSdeBLUES, amb el propòsit de donar suport els músics de blues que han enregistrat Cds abans o durant el confinament i que a causa de la situació i de les restriccions no han pogut divulgar les seves creacions i oferir-les en concerts.

 • del dissabte 8 al diumenge 9 de maig, 19h

  Giselle - Centre de Dansa de Catalunya

  Obra mestra absoluta del ballet romàntic, està ambientada en un entorn camperol a Alemanya a l’època medieval. Una bella i fràgil jove Giselle mor després de patir un desengany amorós. En morir “donzella” es convertirà en un esperit nocturn del bosc, una Willi.

 • Dissabte, 8 de maig

  Neteja popular Riu Llobregat

  Campanya europea Let's Up Clean

  És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

 • Dimecres, 12 de maig, 18 h

  Tarda temàtica: Cercar feina a l'estiu

  L'estiu és l'época per excel·lència per trobar una feina temporal que es pot compaginar amb les vacances i els estudis. En aquest taller aprendràs les maneres de cercar feina i quins són els sectors on hi ha més oportunitats (tenint en compte, també, la situació de la Covid-19).

  Sessió impartida per Avalot

  Sessió ON LINE a través de google meet

 • Dijous, 6 de maig, 18h

  Monstres, amb Gisela Llimona

  L'Hora del Conte

  La Gisela ens obrirà la seva maleta més terrorífica i aconseguirem perdre la por acompanyats de la seva màgia.

 • del divendres 7 al dilluns 24 de maig

  Exposició: Super Women. Super Inventors, de Sandra Uve

  La mostra retrata 25 dones inventores, il·lustrades amb aquarel·la i tinta xinesa, adaptades, en gran part, de la sèrie "Women lnventors", publicada a l’Instagram de la dibuixant i escriptora Sandra Uve durant el 2015.

  L’exposició inclou 25 retrats de dones que contra tot pronòstic van aconseguir el seu somni, en principi un invent amb una patent legal, i en el fons, la seva llibertat intel·lectual i física.

  Cada quadre va acompanyat d'un text amb la seva història i una reproducció de la patent original sobre dones com ara Hedy Lamarr, inventora del primer sistema de comunicacions inalàmbric; Angela Ruíz Robles, precursora del llibre electrònic, o Gertrude Elion ,qui va desenvolupar el primer tractament contra la leucèmia.


  El recorregut de l’exposició permet donar a conèixer la tasca d’aquestes dones i el canvi significatiu que va suposar cadascun dels seus invents en la Història.


  Sandra Uve, nom artístic d’Alejandra Villanueva, és una il·lustradora, dibuixant de còmics i escriptora catalana, autora, entre altres, de les novel·les gràfiques “Hora Zulú” i “Los Juncos.

 • Dissabte, 8 de maig, 20 h

  Presentació de l'espectacle de Flamenc "Pureza"

 • Dimecres, 12 de maig, 18h

  L’Hospitalet: Aprendre del context, imaginar possibilitats

  Activitat en el marc de l’exposició “Our garden needs its flowers”

  Presentació dels projectes i de la publicació del taller “L’Hospitalet: Aprendre del context, imaginar possibilitats”, celebrat l’octubre del 2020.

 • del dijous 13 al dijous 27 de maig

  Exposició:Ilustración experimental

  Dibuixos de Jordi Moreno

  Esta exposición está creada por dibujos que hago en la calle y en mi estudio. Voy combinando todo con técnicas mixtas como tinta, acuarela, pastel, rotuladores... asi compongo mis dibujos, dándoles mi toque personal y mi propio estilo. Mis dibujos estan basados, sobre todo, en colores puros y el retrato.

    Jordi Moreno

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400