Anar al web: Eleccions al Parlament de Catalunya 2021
Eleccions al Parlament de Catalunya 2021
Informació actualitzada del coronavirus a L’Hospitalet
Anar al web: Coronavirus a L'Hospitalet
Ajuts al pagament de l’IBI
Ajuts al pagament de l'IBI
Ajudes per a les famílies nombroses
Ajudes per a les famílies nombroses
Anar al document pdf Pacte de Ciutat 2020-2023
Pacte de ciutat 2020 - 2023
A L’Hospitalet, mou-te en bici
Descarregar document: A L'Hospitalet, mou-te en bici
Procés participatiu per a la constitució de la Taula d’Emergència Climàtica de L’Hospitalet
Anar al web: Procés participatiu per a la constitució de la Taula d'Emergència Climàtica de L'Hospitalet
districte cultural’h. El Districte Cultural ha d’esdevenir un espai urbà d’experimentació, de cohesió social i d’innovació
Anar al web: http://lhdistrictecultural.cat/
Neteja de pintades a les façanes. Som una gran ciutat i la volem en condicions
Anar a: Oposició a la neteja de pintades a parets i façanes d'edificis
L’H tapa a tapa. Locals singulars per menjar i veure com cal
Veure document ISSUU: L'H Tapa a Tapa

NotíciesRSS

22/01/2021 15:00:00

Talls de trànsit als carrers

Durant els propers dies, sis vies de la ciutat es veuran afectades per talls de trànsit a causa d’obres que es realitzaran a la calçada: rambla de la Marina, Tecla Sala, Llobregat, Occident, Joventut, i Pere Pelegrí. Els talls estaran senyalitzats i es faran desviaments de trànsit oportuns.

22/01/2021 14:20:00

Es tanquen parcs de la ciutat pel fort vent

L’Ajuntament ha tancat  els parcs de la Remunta, de la Marquesa, de la Torrassa i de l’Alhambra, els que disposen de tancament perimetral, com a mesura de precaució davant l’activació de la fase d'alerta del Pla Especial d'Emergències per risc de vent Catalunya (VENTCAT).

22/01/2021 11:20:00

25 aspirants a agents de la Guàrdia Urbana, la majoria dones,  inicien el curs de formació a l’Escola de Policia de Catalunya

Els 25 nous aspirants a ingressar al cos de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet, seleccionats en la convocatòria per oposició lliure del passat mes de setembre, comencen aquest dilluns el curs de formació a l’Escola de Policia de Catalunya.

21/01/2021 12:30:00

Es posa en marxa el Pacte local per l’ocupació 2020-2023

El Pacte local per l’ocupació està dotat d’un milió d’euros per executar les iniciatives previstes fins al 2023. Entre d’altres, destaquen la promoció d’ocupació digna i de qualitat; la millora de la competitivitat de les empreses; el suport a l’emprenedoria, als autònoms i a les micropimes, i la millora de l’ocupabilitat de la població activa.

21/01/2021 10:40:00

L’Ajuntament adquireix un solar al carrer de la Fortuna per al nou Dipòsit Municipal de Vehicles

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha adquirit un solar de 3.200 m2 —al carrer de la Fortuna, número 31, a Santa Eulàlia— on s’ubicarà el nou Dipòsit Municipal de Vehicles, que guanyarà en capacitat i millorarà els seus serveis.

AgendaRSS

 • Dissabte, 23 de gener, 20h

  Manuel Liñan - Baile de autor

  Baile de autor, és la unió entre coreògraf i intèrpret de Manuel Liñan. Després d’haver coreografiat per altres companyies i intèrprets com el Ballet Nacional d’Espanya, Rafaela Carrasco, Belen Maya... i  haver-se consolidat com bailaor solista, Liñán ens proposa aquestes dues facetes de la seva carrera que el caracteritzen representades per ell mateix.

 • Dimecres, 27 de gener, 18h

  Taller virtual de ciència i convivència: Adaptació per selecció natural. La importància de la diversitat en la societat

  A càrrec de La ciència al teu Món

  Aquest taller virtual permetrà als participants entendre l’adaptació per selecció natural, procés que permet als organismes adaptar-se a l’ambient. Estimularà el pensament crític i fomentarà el treball en grup dels participants.

  Inscripcions.

 • Dimarts, 2 de febrer, 19h.

  Llibrefòrum virtual: La dansa del rellotge, d'Anne Tayler. Conduït per Aina Rusca

  La Willa és una dona de vora seixanta anys que viu retirada amb el seu segon marit a Arizona. De petita la relació amb la seva mare va marcar-la molt, la mare de la Willa era una dona imprevisible que acostumava a marxar de casa sense dir res. La Willa va anar a la universitat i es va fer lingüista, però no va poder acabar la carrera perquè es va quedar embarassada del seu primer fill, en Sean, i va acabar ensenyant anglès a immigrants. Anys després que el seu primer marit morís en un accident de cotxe, la Willa rep la trucada d’una veïna de l’antiga parella del Sean, la Denise.

  Cal inscripció prèvia.

 • Dissabte, 6 de febrer, 20:00 h

  CERVANTES Y EL JUEGO DE LA OCA

  Un conferenciant a la carta es guanya la vida donant conferències sobre qualsevol tema que se li proposi. Avui ha estat contractat per dictar una conferència sobre Miguel de Cervantes. En el seu discurs pretén aprofundir en les imatges mítiques de Cervantines.

 • Dissabte, 13 de febrer, 20h

  O Pazzo Desire!

  Fragments escenificats d’òperes còmiques

  Fragments emblemàtics del gènere còmic operístic es troben a O pazzo desire! dins d’una història comuna, on els personatges, -hereus de la Comèdia dell’arte-, ens sedueixen i ens endinsen en el seu entramat d’objectius amorosos..

 • Dilluns, 25 de gener, 18:00h.

  Cinefòrum virtual "Llàgrimes en la pluja": Tiempos modernos (1936), dir. Charles Chaplin. Conduït per Dani Agudo

  Extenuat pel frenètic ritme de la cadena de muntatge, un obrer metal·lúrgic acaba perdent la raó. Després de recuperar-se en un hospital, surt i és empresonat per participar en una manifestació en la qual es trobava per casualitat. A la presó, també sense pretendre-ho, ajuda a controlar un motí, gràcies a la qual cosa queda en llibertat. Un cop fora, reprèn la lluita per la supervivència en companyia d'una jove òrfena a la qual coneix al carrer. (FILMAFFINITY)

  Inscripcions.

 • Diumenge, 31 de gener, 19h

  Maria del Mar Bonet & Borja Penalba

  Maria del Mar Bonet i Borja Penalba ja fa temps que, quan els calendaris els hi ho permeten, comparteixen escenaris. Concert a concert han anat teixint complicitats musicals i la progressió artística de la seva col·laboració ha estat imparable.

 • logo barnasants
  Dissabte, 6 de febrer, 20h

  Quico Pi de la Serra

  Cançons de combat

  El gener de l’any passat Quico Pi de la Serra va enregistrar en directe el 24è disc de la seva carrera discogràfica, Cançons de combat. La nova proposta inclou cançons fetes fa molts anys i d’altres més recents, però totes emblemàtiques pel que fa a la temàtica.

 • Divendres, 12 de febrer, 20h

  Albert Pla

  ¿OS ACORDAIS? És el títol d’una de les darreres cançons que l’Albert va composar durant la pandèmia del Covid 19 i és tant llarga com el temps que ha durat el confinament. Pla reflexiona amb ironia sobre l’impacte que ha tingut la crisis del coronavirus a nivell mundial.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400