Ajuntament de L'Hospitalet
Digitalitza't
Festes Majors 2024
Festes de Sant josep 2024
Tapes als barris 2024
Mi rincón favorito 2024
Campanya Paneroles 2024
Eleccions europees 2024
Transport eleccions europees
On votar a les europees
Alerta sequera
App Ben Fet
La Florida 6.0
Recollida de mobles
L’Hospitalet per la pau
L'Hospitalet per la pau

NotíciesRSS

17/05/2024 18:30:00

Lectura del manifest “A L’Hospitalet plantem cara a l’LGTBI-fòbia!”

La plaça de l’Ajuntament ha acollit la concentració i la lectura del manifest “A L’Hospitalet plantem cara a l’LGTBI-fòbia”, a càrrec de representants de L’Horgull, ALISE i Les Bruixes, associacions de la ciutat que treballen pel respecte a la diversitat sexual, afectiva i de gènere.

A l’acte central del Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia a L’Hospitalet han assistit l'alcaldessa Núria Marín i regidors i regidores del PSC, ERC+EUiA, PP i  LHECP-C, i ha comptat amb l’actuació de la rapera Cecé.

16/05/2024 14:30:00

L’art escenogràfic d’Alfons Flores al Centre d’Art Tecla Sala

El Centre d’Art Tecla Sala presenta avui la mostra “Alfons Flores. L’escenari prodigiós”, en la qual es proposa traslladar a l’espai expositiu les essències del treball d’un escenògraf contemporani. La inauguració tindrà lloc a les 19 hores i comptarà amb la presència de l’escenògraf Alfons Flores i del comissari Joan Maria Minguet. L’exposició es podrà visitar fins al 3 de novembre i tindrà un programa d’activitats adaptat a centres educatius i col·lectius diversos.

16/05/2024 12:00:00

En marxa la campanya periòdica de tractament contra les plagues de paneroles

Iniciades les actuacions de tractament sistemàtic amb insecticides contra les paneroles a les zones de clavegueram que s’estendran fins a mitjans de  juny. La campanya continuarà el mes de setembre amb una actuació de reforç.

15/05/2024 12:30:00

La Nit dels Museus il·lumina L’Hospitalet

L’Hospitalet celebra una nova edició de la Nit dels Museus amb activitats per gaudir del Museu i els espais d’art de la ciutat en horari nocturn. Dissabte, 18 de maig, a partir de les sis de la tarda i fins a la una de la matinada, el Museu de L’Hospitalet, el Centre d’Art Tecla Sala, el TPK. Art i pensament contemporani i la Fundació Arranz-Bravo oferiran una programació per apropar l’art i el patrimoni de la ciutat a tots els públics.

15/05/2024 12:00:00

L’Hospitalet torna a la fase d’excepcionalitat i manté el compromís amb la gestió responsable de l’aigua

L’Ajuntament de L’Hospitalet adapta les mesures d’estalvi i bon ús de l’aigua després que el Govern de la Generalitat de Catalunya decretés, el 13 de maig, que el sistema Ter-Llobregat, al qual pertany L’Hospitalet, deixava d’estar en fase d’emergència i tornava a l’excepcionalitat, arran de la lleugera recuperació de les reserves d’aigua dels embassaments que en formen part per les pluges de les darreres setmanes.

AgendaRSS

 • Club de lectura Cadascuna de nosaltres
  Dimarts, 21 de maig, 19:00 h

  Club de lectura “Cadascuna de nosaltres II” conduït per Cristina Redondo

  Novel·les creades totes per dones escriptores i on la dona, com a tal, té un paper molt important en la història narrada.

 • Dimecres, 22 de maig, de 10.30 a 12h

  Fake News o notícies falses, no et deixis enganyar!

  Xerrada del projecte Endolla't de la Fundació Pere Tarrés, sota el segell de L'H 6.0,amb el suport de l'Ajuntament de L'Hospitalet i la Fundació Mobile World Capital.

  Internet està ple d’informació, però no tot el que veiem a la xarxa és necessàriament veritable. T’ha passat alguna vegada que has llegit una notícia per Internet que posteriorment has descobert que era falsa? En aquesta xerrada aprendrem què és la desinformació, les notícies falses i com detectar-les amb facilitat.

 • Tres flors blaves
  Dijous, 23 de maig

  Tres flors blaves

  Inauguració de l'exposició d'Adrià Mulet

  Instal·lació multimodal que tanca un viatge de cinc anys que es condensa i cristal·litza en forma de flor, que es nodreix del dolor, de les ferides, de la pell feta cendra, dels dies sense rumb, d'innombrables caigudes, d'insondables abismes. La Poesia esdevé l'únic bot salvavides.

 • Del divendres 24 al dimecres 29 de maig, 10:00 h

  Suport preinscripcions Formació Professional

  FORMACIÓ

  Si no te’n surts amb el tràmit telemàtic de sol·licitud de preinscripció i necessites un cop de mà, vine a l’Oficina Jove i t’ajudarem!

 • Dissabte, 25 de maig

  ¿Quién es el asesino?

  El Grup de teatre Amateur Los Jeremías presenten una obra detectivesca on Sherlock Holmes intentarà de resoldre un crim.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400