Ajuntament de L'Hospitalet
Especial Nadal 2023/24
Dia Internacional de la Ciutat Educadora
Recollida de mobles
Campanya paneroles 2023
Campanya Tic Truck
Alerta sequera
Campanya patinets
L’Hospitalet per la pau
L'Hospitalet per la pau

NotíciesRSS

29/11/2023 14:45:00

L’Hospitalet tanca les rutes gastronòmiques amb un 27% més de tapes venudes que el 2022

La 9a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos! va acabar diumenge amb 8.147 platillos venuts, la segona xifra més alta de totes les edicions després de la de l’any anterior (8.652 platillos).

29/11/2023

Jornada L’esport en Valor(s)

L’Auditori Barradas acollirà demà, 30 de novembre, a partir de les 19 hores, la jornada L’esport en Valor(s), una iniciativa que comptarà amb professionals de diferents àmbits que parlaran de l’esport com un espai d’aprenentatge idoni per adquirir hàbits saludables i conductes positives que repercuteixen en la construcció d’una ciutadania responsable.

28/11/2023 14:15:00

Les activitats de l’Oficina Jove al desembre posen el focus en la sexualitat conscient

L’Oficina Jove centra la programació del desembre en diferents activitats i tallers amb l’objectiu de potenciar una vivència alliberadora de la sexualitat i les relacions afectives.

La proposta de taller temàtic d’aquest mes és la formació per a professionals “El dret al plaer! Eines per a una educació sexual feminista”, que tindrà lloc els dimecres 29 de novembre i 13 de desembre de 10 a 14 hores a la Sala d’Actes de la Biblioteca Josep Janés.

28/11/2023 10:00:00

L’Arxiu Municipal presenta l’exposició “Company Fotògraf, memòria revelada de L’Hospitalet”

El Museu de L’Hospitalet acull l’exposició “Company Fotògraf, memòria revelada de L’Hospitalet”, una mostra que ens apropa a la vida quotidiana del barri del Centre de 1951 a 2011 i a l’evolució de les celebracions privades i públiques, dels esdeveniments socials i culturals i del desenvolupament urbanístic de la ciutat. L’exposició, organitzada per l’Arxiu Municipal de la ciutat, s’inaugura dijous, 30 de novembre, a les 19 hores, a la Casa Espanya (carrer de Joan Pallarès, 38).

27/11/2023 13:30:00

Inscripcions obertes per formar part de les taules sectorials del Consell de Ciutat

Ciutadania i entitats de L’Hospitalet ja poden inscriure’s en línia per formar part de les taules sectorials fins al 29 de desembre. Les taules són òrgans col·legiats de participació ciutadana, de caràcter permanent i creats en el si del Consell de Ciutat per dotar d’operativitat i agilitzar les línies de treball que s’hi estableixen.

AgendaRSS

 • Del dijous 30 de novembre de 2023 al diumenge 7 d'abril de 2024

  Exposició: "Company Fotògraf, memòria revelada de L'Hospitalet"

  El 30 de novembre, a les 19:00h, tindrà lloc la inauguració de la primera exposició organitzada per l'Arxiu Municipal de l'Hospitalet. "Company Fotògraf, memòria revelada de l'Hospitalet" serà una exposició que es podrà visitar gratuïtament fins el 7 d'abril de 2024 al Museu de l'Hospitalet (Casa Espanya, c/ Joan Pallarès, 38).

 • Del divendres 1 al dissabte 23 de desembre

  Ajuda'ns a fer el calendari d'advent!

  De l'1 al 23 de desembre, ves passant per la biblioteca... Darrere de cada dia del calendari d’advent hi trobaràs una recomanació d’algun usuari!

 • Dissabte, 2 de desembre

  Marala

  Jota de morir

  El concepte contingut en aquesta Jota de morir és relativament senzill d’explicar: en algun moment, les tres components de Marala reparen en què en les respectives recerques sobre la música tradicional hi ha una temàtica, la de la mort, que els crida poderosament l’atenció.

 • Diumenge, 3 de desembre

  Cobla La Principal de la Bisbal

  27è Concert de sardanes i música per a cobla al Barradas

  La cobla La Principal de La Bisbal és la cobla oficial de la Generalitat de Catalunya. Premiada amb la Creu de Sant Jordi l’any 1988 i Premi Nacional de Cultura l’any 2014, entre d’altres.

 • Dilluns, 4 de desembre, a les 17:30 h.

  Taller d’estampació de peixos de roba

  A càrrec de la companyia La Sal d'Olot

  Començarem explicant la llegenda dels koinoboris. Les carpes japoneses que nedaven en el riu daurat i simbolitzen la perseverança, la força i la bona sort. L’objectiu del taller és experimentar l’estampació sobre robes mitjançant l’ús de tampons artesanals i dissenyar el nostre peix per poder penjar al balcó com una banderola.

 • Dijous, 30 de novembre

  Dijous de pel·lícula. Un Espíritu burlón del director Edward Hall.

  Charles és un famós escriptor de novel·la que sofreix un bloqueig creatiu. Per a ajudar-lo a trobar la inspiració, la seva esposa Ruth organitza una sessió d'espiritisme amb l'excèntrica mèdium Madame Arcati. No obstant això, l'espiritista invoca accidentalment al fantasma de la gelosa Elvira, la morta primera esposa de Charles. Quan Elvira descobreix que el seu marit s'ha casat de nou, intentarà fer-li la vida impossible i boicotejar el seu nou matrimoni.

 • Divendres, 1 de desembre

  Concert de guitarra: "Canciones de siempre"

  A càrrec de Gabriel Sànchez

  El divendres 1 de desembre a partir de les 19:30?h tindrà lloc al Centre Cultural Sanfeliu el concert de guitarra "Canciones de siempre" on es podrà escoltar un recital que combinarà la guitarra espanyola i la veu.

  Aquest concert serà d'entrada gratuïta fins a completar l'aforament.

 • Dissabte, 2 de desembre

  Manual para armar un sueño

  La Zaranda, Teatro inestable de ninguna parte

  I si tornéssim a la vida? Això és el que es pregunten aquests personatges oblidats al fons del mirall. Davant d'ells, un actor ha anat envellint camerino a camerino. Maquilla la seva íntima derrota, les seves gastades il·lusions. Tantes coses han mort en ell, que la vida no serà prou llarga per oblidar-les. Però avui sent aquestes veus dins seu i és com si l'ànima li tornes al cos. En aquest present estèril en el qual l'home no sembla estar a l'altura dels seus somnis, amb les darreres forces sortirà a relluir l'esperança a l'escenari.

 • Del dilluns 4 al dilluns 11 de desembre

  Reposteria de Nadal per adults

  Tallers al CC Santa Eulàlia

  Endolcim el nadal! Aprendrem receptes de pastisseria per elaborar postres típics de l'època. 

 • Dimarts, 5 de desembre

  Llibrefòrum: Ioga, d’Emmanuel Carrère.

  Conduït per Aina Rusca.

  Vet aquí un llibre que no és cap manual de ioga, i tampoc un benintencionat llibre d’autoajuda. Ioga és la narració en primera persona i sense embuts de la profunda depressió que va dur l’au­tor a ser diagnosticat amb un trastorn bipolari hospitalitzat durant quatre mesos. És, així ma­teix, un llibre sobre una crisi de parella, sobre una ruptura afectiva i les seves conseqüències. I so­bre terrorisme islamista i el drama dels refugiats. I sí, en gran manera també parla de ioga i de me­ditació, que l’escriptor practica des de fa vint anys.

  El lector té a les mans un text d’Emmanuel Carrère sobre Emmanuel Carrère escrit a la ma­nera d’Emmanuel Carrère. Fa temps que l’autor va decidir deixar enrere la ficció i la cotilla dels gèneres. I en aquesta obra, enlluernadora i do­lorosa, s’entrecreuen l’autobiografia, l’assaig i la crònica. Carrère hi parla de si mateix i avança en la seva exploració dels límits d’allò literari.

  El resultat és l’expressió descarnada de les flaqueses i els turments humans, una immersió en els abismes personals mitjançant l’escriptura.

  Activitat amb inscripció prèvia.

  A la biblioteca Josep Janés.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400