Ajuntament de L'Hospitalet

Calendari Jornades Portes Obertes

04/04/2024

Escoles Bressol Municipals

Veure imatge de Curs 2024-2025 (nova finestra)
04/04/2024

Curs 2024-2025

A partir del dilluns 8 d'abril i fins al dissabte 27 d'abril, es faran les jornades de portes obertes de les escoles bressol i llars d'infants que formen part del procés municipal de preinscripció i matrícula.

És important que les famílies conegueu els espais, el projecte educatiu i els equips de les escoles bressol i llars d'infants de la ciutat, perquè us pugueu sentir acompanyades i recolzades en el camí de la criança.

Cal tenir en compte que les escoles bressol i llars d'infants organitzen aquestes jornades en dates i horaris diferents, i és per això que us recomanem consultar l'agenda de cada centre i demanar cita prèvia.

Podreu trobar informació sobre el calendari de portes obertes, les dades de contacte i el model educatiu de les escoles de la ciutat al fullet informatiu que posem a la vostra disposició. També trobareu tota la informació al web d'Educació.

L'oferta de l'etapa educativa de 0 a 3 anys a L'Hospitalet també compta amb llars d'infants privades, que podeu consultar a la Guia dels centres educatius de L'Hospitalet.

Us avancem que les dates de preinscripció per les escoles bressol municipals, llars d'infants de la Generalitat de Catalunya, i escoles bressol i llars d'infants subvencionades amb fons públics que s'adhereixen al procés de preinscripció de l'Ajuntament seran:

  • Del 3 al 15 de maig de 2024 en format telemàtic
  • Del 7 al 15 de maig de 2024 es podrà fer també en format presencial

Més endavant publicarem tota la informació relativa a la preinscripció i matrícula.

04/04/2024

Llars d'Infants públiques de la Generalitat de Catalunya, i Escoles Bressol i Llars d'Infants privades subvencionades amb fons públics que participen del procès de preinscripció i matrícula

Curs 2024-2025

A continuació trobareu els diferents vídeos que han preparat les escoles bressol i llars d'infants perquè les pugueu conèixer.

Escoles Bressol/Llar d'Infants de la Generalitat de Catalunya

Escoles Bressol/Llar d'Infants privades subvencionades

  • Formació de persones adultes de L’Hospitalet
  • Prevenció
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400