Notícies

 més notícies [+]
21/10/2021

El Cicle Blues & Boogie comptarà amb les actuacions destacades de Watermelon Slim i JP Bimeni

El Centre Cultural Collblanc-la Torrassa, l’Auditori Barradas, la Biblioteca Tecla Sala i el Centre Cultural Bellvitge-Gornal seran l’escenari del Cicle Blues & Boogie, organitzat conjuntament pel Centre Cultural Collblanc-la Torrassa i la Societat de Blues de Barcelona. Fins al 27 de novembre, s’oferiran concerts, presentacions de llibres i exposicions amb l’oportunitat de veure en directe Watermelon Slim i  JP Bimeni, figures reconegudes del blues internacional.

20/10/2021

Sónar+D by L’Hospitalet

L’Hospitalet presenta, un any més, una proposta híbrida per al Sónar+D que uneix art, recerca i innovació amb l’objectiu de dissenyar nous continguts culturals per a un públic que demana noves experiències. La proposta està impulsada en el marc de l’estratègia L’Hospitalet 6.0, que té com a objectiu accelerar la innovació i la transformació digital de la ciutat.

19/10/2021

El 23 i 24 d’octubre obre les portes el 48h Open House, un cap de setmana per viure l’arquitectura

El pròxim cap de setmana, L’Hospitalet participa en el festival d’arquitectura 48h Open House, un cap de setmana per gaudir d’edificis emblemàtics de la ciutat i explicar l’arquitectura de manera transversal. Els diferents vessants de L’Hospitalet estaran presents en aquest 48h Open House amb la visita a 12 edificis i els itineraris proposats.

14/10/2021

CREA 2021 repeteix el format digital i ofereix un programa de TV amb entrevistes i actuacions musicals

Del 26 al 29 d’octubre arriba una nova edició del CREA, el punt de trobada per a tots els que conviuen i treballen en el Districte Cultural. Per segon any consecutiu, a causa de la pandèmia, el CREA celebrarà una edició especial amb una programació digital enfocada a professionals, artistes, creatius, programadors, curadors i gestors del sector cultural i d’àmbits relacionats.

14/10/2021

El moviment d’objecció de consciència i el transformador de la Torrassa centren les Beques L’Hospitalet 2021

El Museu ha obert la convocatòria per a les beques d’investigació 2021 per promoure estudis en el camp de les ciències socials. Les propostes de la 36a edició de les beques se centren en el moviment de l’objecció de consciència a la ciutat i el valor arquitectònic, històric i social del transformador de la Torrassa.

Foto d’un delsespectacles
08/10/2021

La ciència puja a l’escenari de l’Auditori Barradas per demostrar que és tot un espectacle

La ciència no és avorrida ni exclusivament destinada als experts, dues premisses molt presents en el cicle “Ciència a escena”, un petit festival de muntatges escènics destinat a explicar conceptes científics de forma amena i divertida. Organitzat per Pessics de Ciència, els espectacles tindran lloc del 13 al 17 d’octubre a l’Auditori Barradas.

06/10/2021

El Centre d’Art Tecla Sala acull demà la presentació del Cens d’Artistes de Catalunya

El Cens d’Artistes de Catalunya és una eina per cartografiar la realitat artística del país i contribuir a millorar les polítiques adreçades al sector. El treball està impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat, el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) i les associacions de professionals de la cultura.

05/10/2021

L’exposició “FòssiL’Hs” proposa un viatge a L’Hospitalet de fa milions d’anys

Com era L’Hospitalet fa milions d’anys? La resposta la té l’exposició que el Museu obre al públic el pròxim 7 d’octubre. La mostra proposa un viatge al nostre passat més llunyà, quan els terrenys que avui ocupa la ciutat estaven submergits en el mar. Gràfics, fòssils i realitat virtual per comprendre la transformació de la geografia del nostre entorn.

27/09/2021

El Centre d'Art Tecla Sala presenta la primera retrospectiva de l'artista Vicens Vacca

El Centre d’Art Tecla Sala presenta la primera retrospectiva dedicada a Vicens Vacca, un dels artistes de referència de l’art sonor a Catalunya, amb una selecció de quinze treballs que van des de la dècada dels anys vuitanta fins a l’actualitat.

22/09/2021

La Fundació Arranz-Bravo celebra els vuitanta anys del pintor amb l'exposició Present continu

La Fundació Arranz-Bravo celebra els vuitanta anys del pintor Eduard Arranz-Bravo (Barcelona, 1941) amb una gran exposició dedicada a la seva obra actual. A través d’un  àmplia selecció de pintures, escultures i obra sobre paper, l’exposició vol celebrar el moment artístic present d’un dels pintors catalans vius més rellevants de la generació dels anys seixanta, que segueix en plena activitat artística

Et recomanem

Dissabte, 23 d'octubre, 10.30h

La (Re) volta poligonera desobedient és una ruta que fa un recorregut per dos dels polígons d'habitatges emblemàtics de la ciutat: Bellvitge i Can Serra. Uns polígons on s'hi han desenvolupat i es desenvolupen lluites que han millorat la vida de la ciutat i també del conjunt de la població catalana.

Dissabte, 23 d'octubre, 18h

Halloween Mortis Show, a càrrec Cia. La Bayka

Cicle de Titelles a Santa Eulàlia

Un divertit cabaret de Halloween on petits i grans passaran una gran estona. Vius o morts. Qui sap.....

Diumenge, 24 d'octubre, 19:00 h

Exilio

Art Llobet 2021, Festival de les Arts i la Guitarra

Exilio és un espectacle que fusiona música, literatura i projeccions audiovisuals en torn a la idea de l’exili. A partir de la poesia i la música d’autors que es van veure forçats a abandonar la seva pàtria i van reflexionar sobre aquesta circumstància, volem traçar un arc entre ells i l’actualitat.

Dilluns, 25 d'octubre, 18.30h

Xerrada amb Isabel Alonso Dávila, vicepresidenta de Dret a Morir Dignament Catalunya (DMD-CAT).
“Per aprendre a morir, el primer pas és superar el tabú, ser conscients que algun dia morirem i poder parlar-ne".

Kràmpack
Dissabte, 30 d'octubre, 20 h

El text de Jordi Sánchez narra la història de quatre amics que se’n van a viure junts, i entre els quals hi ha, a banda d’amistat, una forta tensió sexual. Una comèdia al pur estil sit-com dels anys 90 (Friends, Frasier, la pròpia Plats Bruts), amb un to irreverent que s’ha mantingut fresc després de 25 anys de la seva creació.

Rebota rebota y en tu cara explota
Divendres, 5 de novembre, 20 h

Rebota rebota y en tu cara explota

Una creació d’Agnès Mateus i Quim Tarrida

Sortim a celebrar el futbol en centenars de milers. Ens mengem els plàstics que tirem en l’estómac dels peixos que ens preparem per a sopar. Ens venem els pisos i els apartaments a preus impossibles per a nosaltres mateixes i després ens manifestem contra el turisme. Els nostres amics s’han convertit en polítics i ara viuen en un despatx.

Dissabte, 6 de novembre, 20:00 h

Agitado y mezclado és un espectacle íntim, sincer i ple de complicitat creat per dos grans amics on es fusionen poesia i música. Un viatge ple de emocions i sorpreses que bateguen des de la profunda admiració que tenen ambdós.

Diumenge, 7 de novembre, 19 h

Coplas del Alma

Emilio Gutiérrez Caba & Luis Santana

Coplas del Alma és un recorregut – subjectiu i arbitrari, no acadèmic – pels grans autors de la literatura espanyola des del segle XVI fins l’actualitat. Amb el piano de fons de Victor Carbajo. L’actor Emilio Gutiérrez Caba va desgranant els poemes mentre el baríton Luis Santana acompanya els versos amb cançons seleccionades segons l’autor i l’època.

Dijous, 11 de novembre, 20:00 h

Te quiero, Benedetti

La patria y el exilio

Te quiero, Benedetti. (La patria y el exilio) és un recital homenatge a Mario Benedetti. I a través d’ell, dels seus poemes i proses, un homenatge a altres veus de la literatura llatinoamericana i espanyola. Un homenatge a les persones que es van haver d’exiliar de la seva terra.

El Lazarillo de Tormes
Divendres, 12 de novembre, 20 h

El Lazarillo de Tormes

Rafael Álvarez, "El Brujo"

Rafael Álvarez, un dels grans homes de l’escena teatral, torna a deleitar-nos amb la seva versió del clàssic El Lazarillo de Tormes. Un text magistral que presenta una original reflexió sobre la marginació i la fam. ¡Deixem-nos emocionar per l’exquisida interpretació de El Brujo!

Agenda del dia

 més activitats [+]
 • Veure imatge de MiniConcert de Jazz Manouche (nova finestra)

  MiniConcert de Jazz Manouche

  Divendres, 22 d'octubre
  Biblioteca Plaça Europa
 • Veure imatge de Presentació de la revista Poetry Spam (nova finestra)

  Presentació de la revista Poetry Spam

  Divendres, 22 d'octubre, 18 h
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Presentació del llibre Nico Fernández, 30 años a la deriva. (nova finestra)

  Presentació del llibre Nico Fernández, 30 años a la deriva.

  Divendres, 22 d'octubre, 18.30h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Autoretrats en temps de confinament, d'Agustín fructuoso (nova finestra)

  Autoretrats en temps de confinament, d'Agustín fructuoso

  del dimecres 15 de setembre al diumenge 24 d'octubre

  TPK, Art i pensament contemporani

 • Veure imatge de El petó de bona nit (nova finestra)

  El petó de bona nit

  del divendres 22 al diumenge 24 d'octubre
  ASSOCIACIÓ CENTRE CATÒLIC DE L'H
 • Veure imatge de Places exhaurides: Aprèn a dibuixar un còmic (nova finestra)

  Places exhaurides: Aprèn a dibuixar un còmic

  del dilluns 18 al dilluns 25 d'octubre, 18:00 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Hiromi KawakamiVeure imatge de Club de lectura. El cielo es azul, la tierra blanca: una historia de amor de Hiromi Kawakami. A càrrec de la moderadora Ester Bueno (nova finestra)
 • Veure imatge de Exposició fotogràfica interactiva (nova finestra)

  Exposició fotogràfica interactiva

  del dilluns 27 de setembre al dijous 28 d'octubre
  Auditori Barradas
 • Veure imatge de Exposició de fotografia:Geopoke (nova finestra)

  Exposició de fotografia: Geopoke

  del dilluns 4 al divendres 29 d'octubre
  Centre Cultural la Bòbila
 • Veure imatge de Exposició de fotografia: Senderes de llum (nova finestra)

  Exposició de fotografia: Senderes de llum

  del dimarts 5 al divendres 29 d'octubre
  Centre Cultural la Bòbila
 • Camins: jornades i activitats al voltant de les adiccions.

  del divendres 8 al divendres 29 d'octubre
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Exposició: Associació de veïns i veïnes de Collblanc- La Torrassa. 50 anys de lluita i participació al barri (nova finestra)

  Exposició: Associació de veïns i veïnes de Collblanc- La Torrassa. 50 anys de lluita i participació al barri

  del dijous 14 d'octubre al dimarts 2 de novembre, 19.00 h
  Centre Cultural Collblanc-La Torrassa
 • Veure imatge de Exposició. Autoestima’t. (nova finestra)

  Exposició. Autoestima’t.

  del dijous 21 d'octubre al dijous 4 de novembre
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Exposició. BiblioLab Ciència - Ciutat Saludable. (nova finestra)

  Exposició. BiblioLab Ciència - Ciutat Saludable.

  del dijous 21 d'octubre al dissabte 6 de novembre
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de OUT·SIDE’21: UNA (nova finestra)

  OUT·SIDE’21: UNA

  del divendres 22 d'octubre al dissabte 6 de novembre
  Centre d'Art Tecla Sala
 • Veure imatge de Taller de poesia per a joves (nova finestra)

  Taller de poesia per a joves

  del divendres 1 d'octubre al divendres 19 de novembre
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Quadre exposició Arranz-Bravo. Present continuVeure imatge de Arranz-Bravo. Present continu (nova finestra)

  Arranz-Bravo. Present continu

  del dimecres 15 de setembre al diumenge 21 de novembre
  Fundació Arranz-Bravo
 • Veure imatge de Club de lectura infantil en veu alta (nova finestra)

  Club de lectura infantil en veu alta

  del dimarts 28 de setembre al dimarts 30 de novembre, 17:30 h
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Conversation in english: Talking about Japan. With the moderator Núria Carballo. (nova finestra)

  Conversation in english: Talking about Japan. With the moderator Núria Carballo.

  del dissabte 2 d'octubre al dissabte 11 de desembre
  Biblioteca de Bellvitge
 • Veure imatge de Grup de conversa VIRTUAL en anglès. (nova finestra)

  Grup de conversa VIRTUAL en anglès.

  del dilluns 4 d'octubre al dilluns 13 de desembre, 19:00 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Grup de conversa virtual en català (nova finestra)

  Grup de conversa virtual en català

  del dilluns 18 d'octubre al dilluns 13 de desembre, de 16 a 17h
  Biblioteca Plaça Europa
 • Veure imatge de Tertúlies en català (nova finestra)

  Tertúlies en català

  del dimarts 5 d'octubre al dimarts 14 de desembre, 12:00 h
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de Tertúlies en català VIRTUALS. (nova finestra)

  Tertúlies en català VIRTUALS.

  del dimarts 5 d'octubre al dimecres 15 de desembre, 18:30 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Grup de conversa en catalàVeure imatge de Grup de conversa en català (nova finestra)

  Grup de conversa en català

  del dimecres 6 d'octubre al dimecres 15 de desembre, 12 h
  Biblioteca la Bòbila
 • Taller literari Veure imatge de Taller literari "Entre mujeres" (nova finestra)

  Taller literari "Entre mujeres"

  del dimecres 6 d'octubre al dimecres 15 de desembre, 18 h
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Club de Lectura de Relats Curts. (nova finestra)

  Club de Lectura de Relats Curts.

  del dimecres 20 d'octubre al dimecres 15 de desembre, 19:00 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Taller de lectura. Un conte i quatre potes (nova finestra)

  Taller de lectura. Un conte i quatre potes

  del dimecres 20 d'octubre al dimecres 15 de desembre, 17.30 h
  Biblioteca de Bellvitge
 • Club de lectura fàcil en catalàVeure imatge de Club de lectura fàcil en català (nova finestra)

  Club de lectura fàcil en català

  del dimecres 6 d'octubre al dijous 16 de desembre, 18 h
  Biblioteca la Bòbila
 • Imatge conversa castellàVeure imatge de Grup de conversa en castellà (nova finestra)

  Grup de conversa en castellà

  del dijous 7 d'octubre al dijous 16 de desembre, 15:15 h.
  Biblioteca la Florida
 • Hello Bobila!Veure imatge de Hello Bòbila!  Grup de conversa en anglès (virtual) (nova finestra)

  Hello Bòbila!  Grup de conversa en anglès (virtual)

  del dijous 7 d'octubre al dijous 16 de desembre, 19 h
  Biblioteca la Bòbila
 • Imatge Hello KidsVeure imatge de Hello Kids (nova finestra)

  Hello Kids

  del dijous 7 d'octubre al dijous 16 de desembre, 17:30 h.
  Biblioteca la Florida
 • Imatge Hello TeensVeure imatge de Hello teens! Grup de conversa en anglès per a joves (nova finestra)

  Hello teens! Grup de conversa en anglès per a joves

  del dijous 7 d'octubre al dijous 16 de desembre
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de Taller d'història i cinema. (nova finestra)

  Taller d'història i cinema.

  del dijous 7 d'octubre al dijous 16 de desembre, 10:30 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Grup de conversa VIRTUAL en anglès per a joves.

  del divendres 1 d'octubre al divendres 17 de desembre, 18:30 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Iniciació a la llengua alemanya HÍBRID (nova finestra)

  Iniciació a la llengua alemanya HÍBRID

  del dissabte 2 d'octubre al dissabte 18 de desembre, 10 - 11:30 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Imatge AltaveuVeure imatge de Club Altaveu. Club de lectura en veu alta (nova finestra)

  Club Altaveu. Club de lectura en veu alta

  del dilluns 4 d'octubre al dilluns 20 de desembre, 17:30 h.
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de Grup de conversa en anglès per a joves (virtual) (nova finestra)

  Grup de conversa en anglès per a joves (virtual)

  del dilluns 4 d'octubre al dilluns 20 de desembre, 18h.
  Biblioteca Josep Janés
 • Veure imatge de Grup de conversa en català (nova finestra)

  Grup de conversa en català

  del dilluns 4 d'octubre al dilluns 20 de desembre, 19h.
  Biblioteca Josep Janés
 • Imatge Parlem CatalàVeure imatge de Parlem català! (nova finestra)

  Parlem català!

  del dilluns 4 d'octubre al dilluns 20 de desembre, 18:45 h.
  Biblioteca la Florida
 • Taller de literaturaVeure imatge de Taller literari (nova finestra)

  Taller literari

  del dilluns 4 d'octubre al dilluns 20 de desembre, 18 h
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Grup de Lectura en Veu Alta  MATI. Breu història del món d’Ernst H. Gombrich. (nova finestra)

  Grup de Lectura en Veu Alta  MATI. Breu història del món d’Ernst H. Gombrich.

  del dimarts 14 de setembre al dimarts 21 de desembre, 12:00 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Club de lectura de manga: Superherois i superheroïnes del manga VIRTUAL. (nova finestra)

  Club de lectura de manga: Superherois i superheroïnes del manga VIRTUAL.

  del dimarts 19 d'octubre al dimarts 21 de desembre, 18:00 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Club de Lectura Veus femenines. (nova finestra)

  Club de Lectura Veus femenines.

  del dimarts 19 d'octubre al dimarts 21 de desembre, 19:00 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Petita escena (nova finestra)

  Petita escena

  del dimecres 20 d'octubre al dimarts 21 de desembre
 • imatge Hello FloridaVeure imatge de Grup de conversa en anglès. Hello Florida! (nova finestra)

  Grup de conversa en anglès. Hello Florida!

  del dimecres 6 d'octubre al dimecres 22 de desembre, 19:00 h.
 • Veure imatge de Grup de lectura en veu alta i debat final amb l'autor. (nova finestra)

  Grup de lectura en veu alta i debat final amb l'autor.

  del dimecres 6 d'octubre al dimecres 22 de desembre, 17:00 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Grup de lectura inclusiu. (nova finestra)

  Grup de lectura inclusiu.

  del dimecres 6 d'octubre al dimecres 22 de desembre, 13:00 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Llana teràpia. El club de la lana.  (nova finestra)

  Llana teràpia. El club de la lana. 

  del dimarts 14 de setembre al dijous 23 de desembre, 17 h
  Biblioteca de Bellvitge
 • Veure imatge de Grups de conversa en català.  (nova finestra)

  Grups de conversa en català. 

  del dimarts 5 d'octubre al dijous 23 de desembre
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de SpoilerLHive (nova finestra)

  SpoilerLHive

  del dilluns 3 de febrer de 2020 al divendres 31 de desembre de 2021, 18h
  Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
 • Veure imatge de Arbre dels desitjos a la Biblioteca Bellvitge (nova finestra)

  Arbre dels desitjos a la Biblioteca Bellvitge

  del divendres 9 d'abril al divendres 31 de desembre
  Biblioteca de Bellvitge
 • Veure imatge de Exposició de haikus a la Biblioteca Bellvitge (nova finestra)

  Exposició de haikus a la Biblioteca Bellvitge

  del divendres 9 d'abril al divendres 31 de desembre
  Biblioteca de Bellvitge
 • Veure imatge de De l'obra: © Vicens Vacca, Barcelona, 2021. (nova finestra)

  Vicens Vacca. Fora de cap lloc

  del dimecres 15 de setembre de 2021 al diumenge 9 de gener de 2022
  Centre d'Art Tecla Sala
 • Veure imatge de FòssiL'Hs. L'Hospitalet fa milions d'anys (nova finestra)

  FòssiL'Hs. L'Hospitalet fa milions d'anys

  del dijous 7 d'octubre de 2021 al dimecres 30 de març de 2022
  Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia
 • ExpofossilVeure imatge de L’exposició “FòssiL’Hs” proposa un viatge a L’Hospitalet de fa milions d’anys (nova finestra)

  L’exposició “FòssiL’Hs” proposa un viatge a L’Hospitalet de fa milions d’anys

  del dijous 7 d'octubre de 2021 al dimecres 30 de març de 2022

  En la sala d’exposicions de l’Harmonia de L'Hospitalet

 • Veure imatge de Català (nova finestra)

  Català

  del dilluns 4 d'octubre de 2021 al dijous 30 de juny de 2022
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Dibuix i pintura (nova finestra)

  Dibuix i pintura

  del dimarts 5 d'octubre de 2021 al dijous 30 de juny de 2022
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Tall i confecció (nova finestra)

  Tall i confecció

  del dimecres 6 d'octubre de 2021 al dijous 30 de juny de 2022
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Balls diversos (nova finestra)

  Balls diversos

  del dijous 7 d'octubre de 2021 al dijous 30 de juny de 2022
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Taller de guitarra (nova finestra)

  Taller de guitarra

  del dilluns 4 d'octubre de 2021 al divendres 29 de juliol de 2022
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de L'Hospitalet: un indret, una història (nova finestra)

  L'Hospitalet: un indret, una història

  des del 20 de maig
  Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya
 • Veure imatge de Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet (nova finestra)

  Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet

  des del 6 d'octubre
  Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia
 • Veure imatge de L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX (nova finestra)

  L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX

  des del 26 de gener
  Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya
 • Veure imatge de L'H Interactiva (nova finestra)

  L'H Interactiva

  des del 19de juliol
  Centre Cultural Metropolità Tecla Sala

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400