Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

 més notícies [+]
Veure imatge de  El Teatre Joventut i l’Auditori Barradas inicien l’any amb noves propostes d’arts escèniques (nova finestra)
16/01/2017

El Teatre Joventut i l’Auditori Barradas inicien l’any amb noves propostes d’arts escèniques

Obres de teatre com L’electe, Panorama desde el puente, El rey o El bon pare. Música amb Inti-Illimani, Maria del Mar Bonet, Dani Nel·lo o Daniel Viglietti. Humor amb Toni Moog i Raúl Alcaraz, o dansa amb el ballet Coppèlia del Centre de Dansa de Catalunya. Són algunes de les propostes del Teatre Joventut i de l’Auditori Barradas per als pròxims mesos.
Veure imatge de  L’escriptor bolivià Gonzalo Lema guanya l’11a edició del Premi de Novel•la Negra L’H Confidencial (nova finestra)
13/01/2017

L’escriptor bolivià Gonzalo Lema guanya l’11a edició del Premi de Novel•la Negra L’H Confidencial

L’escriptor bolivià Gonzalo Lema ha estat el guanyador de l’onzena edició del Premi Internacional de Novel•la Negra L'H Confidencial amb la novel•la titulada Que te vaya como mereces.
Veure imatge de  Estudiants d’urbanisme de la UPC presenten “El carrer dels mil noms”, una mostra amb propostes per a l’espina dorsal de L’H (nova finestra)
12/01/2017

Estudiants d’urbanisme de la UPC presenten “El carrer dels mil noms”, una mostra amb propostes per a l’espina dorsal de L’H

Estudiants de tercer curs d’urbanisme de la Universitat Politècnica exposen al Centre Cultural Santa Eulàlia el projecte que han treballat durant el curs al voltant dels carrers centrals de L’Hospitalet. Un treball teòric que proposa un nou disseny dels carrers de Santa Eulàlia, Major, de Barcelona i d’Enric Prat de la Riba, de Barcelona a Cornellà, per recuperar el caràcter unitari original de la Via Augusta romana. Una zona que consideren l’espina dorsal de L’Hospitalet.
Veure imatge de Un dels murals de l'artista Irene López León (nova finestra)
09/01/2017.  

Es posa en marxa la segona edició del projecte d’art mural 12+1 .  (Llegir més de Es posa en marxa la segona edició del projecte d’art mural 12+1
)

Ja s’ha posat en marxa la segona edició del projecte d’art mural 12+1, amb la participació de 12 artistes seleccionats per un jurat a partir de criteris artístics i visuals. També s’ha tingut en compte l’originalitat de les propostes, la diversitat de les procedències, la projecció internacional i el currículum dels artistes..  
Veure imatge de  Els Reis Mags ultimen els detalls de la Cavalcada 2017 (nova finestra)
02/01/2017.  

Els Reis Mags ultimen els detalls de la Cavalcada 2017 .  (Llegir més de Els Reis Mags ultimen els detalls de la Cavalcada 2017
)

El llarg viatge de Melcior, Gaspar i Baltasar des de l’Orient està a punt d’acabar. Arribaran a L’Hospitalet el 5 de gener puntualment per participar a la Cavalcada i omplir de joguines i desitjos les llars dels infants de la ciutat. De moment, han donat les ordres oportunes perquè les carrosses es preparin amb una consigna clara: jugar és viure..  
Veure imatge de Retaule de Sant Roc amb la representació de la mort del sant (nova finestra)
02/01/2017.  

Irene Abril i Miquel Carandell guanyen la 31a edició de les Beques L’H .  (Llegir més de Irene Abril i Miquel Carandell guanyen la 31a edició de les Beques L’H
)

Irene Abril i Miquel Carandell seran els encarregats d’investigar al voltant dels temes proposats en la 31 edició de les Beques L’Hospitalet per a llicenciats universitaris convocades per l’Ajuntament. La recerca se centrarà en els retaules del Museu de L’Hospitalet i la història de la sanitat pública a la ciutat. Les beques tenen una dotació de 3.000 euros cadascuna..  
Veure imatge de 	Guanyadors del VII Concurs de Microrelats Negres (nova finestra)
22/12/2016.  

Guanyadors del VII Concurs de Microrelats Negres .  (Llegir més de Guanyadors del VII Concurs de Microrelats Negres
)

El Centre Cultural i la Biblioteca la Bòbila han fet públics els guanyadors de la setena edició del Concurs de Microrelats Negres a través de les xarxes socials. S’han atorgat tres premis, dos per part del jurat per a microrelats escrits en català i castellà, i un per part dels lectors per a un relat en qualsevol llengua..  
Veure imatge de  L’exposició Gols de tinta repassa la història del futbol català a través de la mirada d’il·lustradors i humoristes (nova finestra)
20/12/2016.  

L’exposició Gols de tinta repassa la història del futbol català a través de la mirada d’il·lustradors i humoristes .  (Llegir més de L’exposició Gols de tinta repassa la història del futbol català a través de la mirada d’il·lustradors i humoristes
)

El món del còmic vinculat al futbol, aquest és el contingut de l’exposició Gols de tinta, que l’Harmonia acull del 21 de desembre al 19 de març. La mostra fa un repàs a la història del futbol català des de 1895, a través del treball de dibuixants, il·lustradors i humoristes. .  
Veure imatge de  Presentem el web amb les activitats nadalenques (nova finestra)
14/12/2016.  

Presentem el web amb les activitats nadalenques .  (Llegir més de Presentem el web amb les activitats nadalenques
)

Al web de Nadal trobareu un munt d’activitats per apuntar a l’agenda, moltes adreçades als més petits: cagatió, pares Noël, patges... i, especialment, la Cavalcada del 5 de gener. Destaquem els concerts de Nadal de les corals de la ciutat, a l’església Santa Eulàlia de Mèrida, i el protagonitzat per Bruno Oro i Dream Big Band Vicens Martin, dedicat a Frank Sinatra, al Teatre Joventut..  
Veure imatge de  L'oferta educativa cultural en un clic (nova finestra)
29/11/2016.  

L'oferta educativa cultural en un clic .  (Llegir més de L'oferta educativa cultural en un clic
)

S'ha posat en marxa CulturaLH educa, un nou producte web on s'agrupen totes les activitats educatives organitzades pels equipaments culturals municipals i altres entitats, amb l’objectiu de promoure el creixement i el desenvolupament de la funció educativa de la cultura.
.  

Et recomanem

Veure imatge de Micro obert al Lennon’s (nova finestra)
Dilluns, 16 de gener, 21 h
Si ets músics i vols compartir els teus temes amb altres músics o si no ho ets però vols gaudir de varietat musical visita el Lennon's i les sessions de Micro Obert. Podràs conèixer a molts músics nous i recordar i taral·lejar cançons d'altres que si coneixes..  
Veure imatge de Representació de Petites Dones al Centre Catòlic (nova finestra)
del 20 al 22 de gener
La Maleïda presenta a L’Hospitalet Petites Dones, el primer muntatge de la companyia basat en el clàssic de la literatura americana Little Women. És la primera vegada que s’estrena en el context teatral català i suposa l’estrena oficial de la peça per a la companyia.
L’ElecteVeure imatge de L’Electe (nova finestra)
Dissabte, 21 de gener, 20:00 h
Una comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques..  
Veure imatge de Panorama Desde El Puente - Teatre Romea I Lg Théâtre (nova finestra)
Diumenge, 29 de gener, 19:00 h
L’any 1955, deu anys després del desenllaç de la Segona Guerra Mundial, la immigració il•legal és una realitat generalitzada als Estats Units..  
Veure imatge de El Rey - Teatro del Barrio (nova finestra)
Dissabte, 4 de febrer, 20:00 h
Teatro del Barrio torna a picar fort després del seu Ruz-Bárcenas. Ara és el torn de la monarquia espanyola en la figura del rei Joan Carles I..  

Agenda del dia

 més activitats [+]
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400