Esports

Esports

NotíciesHistòric de notícies [+]

 • 01/03/2021

  Novetats Mesures COVID-19 a data 1 de març

  Arran de la publicació al DOGC de la RESOLUCIÓ SLT/516/2021, de 26 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 a Catalunya, t’informem de l’afectació que aquestes mesures tindran en el sector esportiu i de l’activitat física a partir de l’1 de març:


  - Ampliació al 50% de l’aforament de les piscines

  - A l’interior de l’equipament es poden fer activitats en grup sempre que es respecti el 30% d’aforament, cita prèvia i control d’accés.

  - Els vestidors seguiran accessibles només per a les persones usuàries de la piscina

  - Segueix sent obligatori l’ús de mascareta a l’interior dels centres, excepte a les piscines.

  - Continua l’aforament del 50% per a les activitats a l’aire lliure


  Tornem a destacar que les instal·lacions esportives municipals continuen sent espais totalment segurs i que, dia a dia, treballem per millorar les seves condicions.


  Agraïm la vostra col·laboració i confiança. Us hi esperem!

 • 11/02/2021

  La Diputació destaca tres programes d’esports com a bones pràctiques en temps de pandèmia

  La Diputació de Barcelona ha destacat el programa LHesportacasa, el Pla de reobertura de les instal·lacions esportives municipals i el Pla de protecció i prevenció de les oficines en un catàleg de bones pràctiques en l’àmbit esportiu durant la pandèmia. Aquestes iniciatives s’han elaborat en base a les recomanacions de les autoritats sanitàries pel que fa a les mesures decretades en relació amb la Covid-19. Es tracta de tres documents oberts que es van adaptant i/o activant, segons les mesures vigents en cada moment.

  La Regidoria d’Esports ha desenvolupat aquestes iniciatives durant la  pandèmia amb el convenciment que l’activitat física és essencial per a la població i que, en situacions com la que vivim, contribueix a millorar l’estat d’ànim i el benestar psicològic, especialment durant situacions de confinament. També vol garantir que les instal·lacions esportives estiguin en les millors condicions d’higiene i seguretat per a la ciutadania i el personal que hi treballa.

 • 11/02/2021

  El Poliesportiu Santa Eulàlia renova part dels seus serveis

  Des de l’agost passat, quan l’Ajuntament va recuperar la gestió directa de la instal·lació, s’han introduït diverses millores en el Poliesportiu de Santa Eulàlia. 

  Després del període de tancament per les mesures Covid, el Poliesportiu de Santa Eulàlia ha reobert aquesta setmana amb quinze noves màquines d’exercicis cardiovasculars a la sala de fitness. En concret s’hi han instal·lat cinc cintes per córrer, cinc bicicletes estàtiques verticals, dues el·líptiques de pas fix, una bicicleta estàtica reclinada, una el·líptica de pas variable i una màquina de rem.

  El Poliesportiu de Santa Eulàlia està implantant també el sistema de control d’accés, que ja funciona a la resta d’instal·lacions de gestió directa, a través de polseres personals que, d’altra banda, ha obligat a adaptar el sistema informàtic. La inversió global en totes les millores supera els 100.000 euros.

  Els poliesportius municipals són espais segurs i saludables que han estat totalment adaptats per a la pràctica d’esport amb totes les mesures de prevenció tant per a les persones usuàries com per al personal de les instal·lacions.

 • 08/02/2021

  Reobertura dels Poliesportius Municipals L'H

  Els Poliesportius Municipals tornaran a obrir les portes dilluns, 8 de febrer, amb l’entrada en vigor de les noves mesures Covid que permeten la pràctica esportiva en recintes coberts amb determinades limitacions.

  Segons aquesta modificació, les activitats a l’interior dels equipaments esportius, incloses les piscines cobertes, es podran fer amb el 30% de l’aforament i l’ús obligatori de mascareta.

  Els equipaments esportius a l’aire lliure, com ara les pistes de petanca, podran obrir amb el 50% de l’aforament.

  Durant el període de tancament no s’han cobrat les quotes a les persones abonades.

  Els poliesportius municipals són espais segurs i saludables que han estat totalment adaptats per a la pràctica d’esport amb totes les mesures de prevenció tant per a les persones usuàries com per al personal de les instal·lacions.

 • 08/02/2021

  Comença la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa

  Aquesta setmana han començat els treballs d’implantació de la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa, a Collblanc-la Torrassa, una actuació que té com a objectiu renovar tot l’equipament per tal d’oferir un millor servei a les persones usuàries. El gruix de les obres es realitzarà durant els mesos d’estiu.

 • Cartell classes
  30/10/2020

  Classes d’activitat física a través de Televisió de L’Hospitalet

  Coincidint amb el nou tancament de les instal·lacions esportives, a partir de dilluns Televisió de L’Hospitalet inicia l’emissió de les classes virtuals que des de l’inici de la pandèmia el personal tècnic dels poliesportius municipals han ofert a través de les xarxes socials. La difusió d’aquests vídeos es farà tots els dies de la setmana per tal que la ciutadania pugui practicar activitat física a casa seva.

  De dilluns a divendres les emissions es faran a les 8 i a les 18.30 hores, i dissabte i diumenge, a les 8 i a les 12 hores.

  Les classes es fan de diferents disciplines segons els dies de la setmana: dilluns, cardio; dimarts, Zumba; dimecres, estiraments; dijous, tonificació; divendres, IBT; dissabte, gent gran, i diumenge, activitat física familiar.

 • #LHEsportacasa . Xarxes socials
  06/04/2020

  Fes esport a casa amb el programa #LHEsportacasa a travès de les nostres xarxes socials

  La Regidoria d’Esports treballa perquè tothom pugui mantenir-se actiu i ha elaborat el projecte #LHEsportacasa, una proposta de continguts digitals que es nodrirà de material divers per fer exercici i gaudir de l’activitat física a casa, sol o en família.

  Això ens ajudarà mentalment i físicament a mantenir un estil de vida saludable mentre duri aquest període d’excepcionalitat.

  A través dels canals de comunicació de la Regidoria d’Esports s’informarà de les novetats, les sessions i les activitats que es duran a terme.

  Segueix-nos a:

  • Youtube: esportslhospitalet
  • Instagram: @lhesports
  • Facebook: @LHEsports
  • Twitter: @lhesport
 • L’hospitalet camina cartell
  23/01/2020

  Informació de les caminades del Programa L’Hospitalet Camina

  PROGRAMA ANUL·LAT TEMPORALMENT PER LA SITUACIÓ SANITÀRIA

  L’Hospitalet Camina és un programa municipal de caminades que té com a objectiu la pràctica d’una activitat física saludable com a eina per prevenir malalties i millorar la salut. Aquest programa proposa la realització d’una caminada mensual (de 6 i 9 km), que surt del municipi i s’endinsa en altres poblacions properes, a fi de conèixer indrets molt interessants i naturals que aporten un paisatge diferent.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400