Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

Arts plàstiques i visualsRSS

 • Veure imatge de Dibuix i pintura (nova finestra)
  del 12 de setembre de 2017 al 12 de juliol de 2018
  Per experimentar i aprendre tècniques pictòriques, on el color i la forma són la base.
 • Veure imatge de Tallers i Activitats (nova finestra)
 • Veure imatge de Exposició Lluís Lleó (nova finestra)
  del 28 de setembre de 2017 al 7 de gener de 2018
  All Mighty Pencil (El llapis totpoderós)
  Lluís Lleó (Barcelona, 1961) viu i treballa a Nova York des de 1989. Recentment ha tornat a Catalunya impulsat per un pressentiment, potser per una necessitat de retrobament. Els papers d’All Mighty Pencil (El llapis totpoderós) són, d’alguna manera, el testimoni d’aquest viatge mental i físic, uns treballs plens d’emoció, despullats i transparents, poderosos com els seus grans formats i sincers com la mà que els executa.
 • Veure imatge de Fotografia (nova finestra)
  del 2 d'octubre de 2017 al 20 de juny de 2018
  Per a totes a aquelles persones que volen començar el món de la fotografia creativa fent pràctiques des d’un començament.
 • Veure imatge de Taller de joieria creativa (nova finestra)
  del 5 d'octubre al 14 de desembre
  El taller vol donar a  conèixer diferents tècniques de la joieria contemporània i , gràcies a elles, el desenvolupar la creativitat individual amb el metall com a mitja d’expressió. Va adreçat a persones d’entre 16 i 70 anys amb ganes de crear objectes contemporanis i de passar-s’ho bé; amb ganes d’experimentar amb nous materials i de fer-se un complement del tot personalitzat.

  En aquests moments la matriculació està complerta. Si voleu podeu enviar-nos per e-mail a ccultural.santjosep@l-h.cat el vostre nom , cognoms i un telèfon de contacte i us passarem a la llista d'espera
 • Veure imatge de Jaume Pitarch. La pràctica impossibilitat del dejuni (nova finestra)
  del 10 d'octubre al 14 de desembre
  Jaume Pitarch acostuma a fer ús d’elements i objectes senzills i quotidians, tant per raons econòmiques com ecològiques. Li interessen els objectes trobats, aquells que, fora del seu context real, contenen més capacitat de ressonància.
 • Veure imatge de Carles Congost. Wonders (nova finestra)
  del 26 d'octubre de 2017 al 7 de gener de 2018
  2a. edició del Premi de Videocreació - Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, LOOP Barcelona i Arts Santa Mònica
  Wonders va ser la proposta guanyadora de la 2a edició del Premi de Videocreació impulsat  per la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, LOOP Barcelona i Arts Santa Mònica, un vídeo que qüestiona el model cultural, social i econòmic del món de la cultura de masses.
 • Veure imatge de "VIDA", exposició de Jordi Abelló Vilella (nova finestra)
  del 21 de novembre al 19 de desembre
  Cercant els límits. 11è Cicle d'Art Contemporani
  Estem elaborats de formes i estructures tan ben construïdes, complexes i infinitament petites que han fet que oblidem del que estem fets. Vida és un projecte artístic que intenta situar de manera visual i plàstica l'origen de la vida. Aquest origen l’hem de situar en una platja oblidada pel temps i plena de bacteris imperceptibles a l'ull. Una imatge que dista molt de la creació d'Adan i Eva per un déu.
 • Veure imatge de Nadal al Museu de l'Hospitalet (nova finestra)
  del 24 de novembre de 2017 al 7 de gener de 2018
  La Mostra Pessebrista és una de les tradicions més arrelades a la ciutat. Els quinze pessebres que s’hi exposen són fets per pessebristes, associacions i artistes del municipi, amb materials i mides molt diferents, amb la intenció de transmetre,  cada un des del seu punt de vista, una tradició com és la representació plàstica del Nadal.
 • Veure imatge de La Barcelona Punk (nova finestra)
  del 27 de novembre al 20 de desembre
  El TPK art i pensament contemporani col•labora en la producció de l’exposició que recull el clima creatiu i social de fa 40 anys quan es va fer a Barcelona el primer concert punk. Comissariada per Xavi Cot (El Cuc Sonat), presenta material gràfic i audiovisual per explicar les peculiaritats d’aquell moment històric a Barcelona.
 • Veure imatge de Exposició d'escultura Pre-textos. Decàleg axiomàtic de Vanesa Muñoz Molinero (nova finestra)
  del 28 de novembre al 22 de desembre
  En aquesta exposició de tauletes de fang pre cuit i fusta mostro per primera vegada la part més personal i conceptual del meu treball. La idea que precedeix a la forma. Els processos creatius són molt diversos, la meva inspiració sempre comença a la pàgina d'un llibre, un assaig. A manera plàstica decideixo la tauleta de fang com a forma primitiva d'expressió.
 • Veure imatge de Exposició d'il·lustració:Summary (nova finestra)
  del 28 de novembre al 22 de desembre
  Aquesta exposició suposa el resum creatiu de l'obra produïda durant el 2017 de Javier Rubín Grassa.
  A través de la il•lustració aquest artista ha trobat l'eina per mostrar el seu món, la seva realitat tal com l'enten, sempre buscant el costat ocult dels sentiments i fent-los visibles en les seves obres. Amb un estil realista, pretén acostar el subconscient, submergint la realitat al món de les emocions i els somnis, exposant la mirada autèntica d'una generació perduda definida per la inestabilitat i la immediatesa.

  Inauguració: 28 de novembre a les 19:30 hores
 • Veure imatge de Oberta la convocatòria de la 3a edició del projecte 12+1 (nova finestra)
  del 29 de novembre al 20 de desembre
  La fundació Contorno Urbano amb grup Memora i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat obre la convocatòria per a la tercera edició del projecte 12+1.
  Aquest projecte es porta realitzant des de 2015 i ha rebut ja a 24 artistes. El projecte es realitza al carrer Rosalia de Castro s/n, al costat de sortida Torrassa del metro de la Línia L1. L'artista seleccionat rebrà una contraprestació de 400 € en concepte de mà d'obra. Cal presentar el currículum, un portfoli i la fitxa d'inscripció i fer-ho arribar a l'adreça ccultural.labobila@l-h.cat.
 • Veure imatge de Cossos infralleus, exposició d’Aïda Andrés (nova finestra)
  del 30 de novembre de 2017 al 11 de febrer de 2018
  L’exposició és el resultat dels experiments amb la llum que l’artista va fer a l’Antàrtida
  La Fundació Arranz-Bravo presenta el treball d’Aïda Andrés sorgit de l’experimentació amb la llum durant una llarga residència a l’Antàrtida. L’obra se centra en els efectes lumínics en el paper, el gravat, la ceràmica i la fotografia. Andrés és la guanyadora del Premi d’Arts Visuals Eduard Arranz-Bravo.
 • Veure imatge de  Exposició: Indissolubili, de Francesca d'Alfonso (nova finestra)
  del 30 de novembre de 2017 al 11 de gener de 2018
  Cercant els límits. 11è Cicle d'Art Contemporani
  Les figures que componen aquesta petita col·lecció són criatures d'un món imaginari i abstracte, però igualment fràgil i perible. Contra la fugida del temps, que esborra el passat i deixa un buit aterridor, aquests fragments de vida queden bloquejats indissolublement dins els flascons i suspesos com en un somni, evocant una existència remota.
 • Veure imatge de Exposició Llocs (nova finestra)
  del 30 de novembre de 2017 al 7 de gener de 2018
  Organitza: La Fundició
  Llocs és una recerca participativa sobre els espais urbans en desús de L’Hospitalet. Una iniciativa per pensar amb el veïnat com aquests llocs desaprofitats poden ser recuperats i usats de nou. A l’estiu de 2016 La Fundició va iniciar un procés per pensar –juntament amb diferents col•lectius, entitats i veïns i veïnes a títol personal- quins espais volem transformar, i de quina manera i per quina raó ho volem fer.
 • Veure imatge de Cartell Jordi Moreno (nova finestra)
  del 30 de novembre al 15 de desembre
  Jordi Moreno, ens presenta una exposició de pintura i dibuix amb diferents tècniques, el seu treball es ... inspirat una part en el consumisme i la publicitat. 
 • Veure imatge de "Pedra i Ferro". Fotografies de Manuel Contreras i Teresa Canturri. (nova finestra)
  de l'1 de desembre de 2017 al 8 de febrer de 2018

  Són moltes les vegades que caminem pels carrers de l´Eixample sense adonar-nos de la bellesa que ens envolta.

  Si un dia us decidiu a mirar al voltant podreu comprovar que els edificis estan plens de mil detalls ornamentals creats per arquitectes, artistes i artesans.
  Per això hem volgut fixar la nostra mirada en aquest treballs i ensenyar-vos-els abstrets del seu conjunt com a treballs únics.

  La Pedra i el Ferro són una part molt important d’aquestes obres arquitectòniques i com apassionats del Modernisme us presentem la nostra particular manera de veure’l.

 • Veure imatge de Guinovart. Temps de cartells (nova finestra)
  del 12 de desembre de 2017 al 28 de gener de 2018
  Exposició commemorativa en el 10è aniversari de la seva mort, a mode de recorregut per l’univers cartellista de Guinovart. Recordant la seva última exposició, al Museu d’Història de Catalunya, donarà a conèixer l’importantíssim llegat de cartells que va fer, per a associacions, festes majors i per denunciar fets polítics, entre d’altres.

 • Veure imatge de Dissenya la teva felicitació de Nadal (nova finestra)
  del 13 al 14 de desembre, 10.30 h
  Vols aprendre a crear la teva pròpia felicitació de Nadal amb el missatge i fotografies que desitgis? T’ensenyarem diversos dissenys, aplicacions pel mòbil, i el programa ElfYourself.
 • Veure imatge de Càpsula: Treu profit a la càmera fotogràfica del teu mòbil (nova finestra)
  Dimecres, 20 de desembre, de 16 a 20 h

  Aprendrem a utilitzar les possibilitats fotogràfiques que ens donen els nostres telèfons mòbils, els programes més coneguts i les apps més interessants de fotografia.

  Inscripció online
 • Veure imatge de Escultures d'un instant (nova finestra)
  del 9 al 25 de gener
 • Veure imatge de Toca Tecla (nova finestra)
  del 30 de gener al 15 de febrer
  Activitat independent a les exposicions en la que els participants s’adrecen directament a l’espai taller, sense visita prèvia comentada. L’activitat consisteix a fer un exercici pràctic, amb l’objectiu d’oferir una via d’expressió i aprenentatge i apropar el públic als processos de creació.
 • Veure imatge de Colección OlorVISUAL © Magdalena Correa (nova finestra)
  del 20 de febrer al 25 de maig
  Activitat educativa al voltant de l'exposició
  Visites i tallers sinestèsics en relació als temes que tracta l'exposició: essències i fotografia contemporània.
 • Veure imatge de Exposició Jaume Pitarch (nova finestra)
  del 30 de març al 31 de desembre
  La pràctica impossibilitat del dejuni
  Jaume Pitarch (Barcelona, 1963) és un artista català que treballa sobre la qüestió de l'extraviament com a aspecte consubstancial a l'ésser humà. Inicialment interessat en la pintura, ha anat desplaçant el seu camp de treball cap a una investigació dels usos i abusos de la imatge en el món d'avui.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400