Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

Ciència i tècnicaRSS

 • Veure imatge de Teller de Robòtica:Scratch (nova finestra)
  del 9 al 20 de juliol
  orgaitzat pel Club de Robótica Cortocircuito
  El taller utilitza el set de LEGO WeDo Education i el programari de Scratch 2.0.
  Amb els coneixements d'aquest taller l'estudiant podrà construir, programar i provar les seves solucions basades a la tecnologia robòtica de la vida real.
  L'enfocament del taller és totalment pràctic i interactiu. Es tracta de donar certes eines i coneixements perquè els participants puguin desenvolupar les seves pròpies idees en la solució de problemes.

  Dates: 9, 10, 12, 13, 16, 17, 19 i 20 de juliol
  Horaris: D’11 a 13 hores
  Edat: De 7 a 12 anys

  Si vols més información o be et vols inscriure, nomès cal que els escriguis a clubcortocircuito@gmail.com o be els facis arribar un WhatsApp al 693 82 19 56.
 • Veure imatge de Taller de Robòtica: Mecànica (nova finestra)
  del 9 al 19 de juliol, 16 h
  organitzat pel Club de Robòtica Cortocircuito
  Taller per aprendre nocions bàsiques de mecanismes útils en robòtica, maquines simples i aplicacions, mecanismes de transmissió i estructures amb peces de LEGO Mindstorms i LEGO WeDo. Si vols més informació o et vols inscriure, nomès cal que els escriguis a clubcortocircuito@gmail.com o be els facis arribar un WhatsApp al 693 82 19 56.
 • Veure imatge de Taller de Robòtica:Introducció a l'Arduino (nova finestra)
  del 14 al 21 de juliol, 10 h
  organitzat pel Club de Robòtica Cortocircuito
  Es desenvolupa amb els següents continguts teòrics: entrades i sortides d'una P.L.C. Tipus de microcontroladors Arduino i Shields. Sensors i receptors compatibles amb Arduino. Estructura de programació d’Arduino, pols PWM i control amb pin digital.
  Les pràctiques a realitzar són “blink”, comunicació en sèrie amb l'ordinador, declaració “if”, “for”, “if....else if”. control d'un LED RGB, servomotor, motor pas a pas, comptador digital, pantalla LCD i receptor infraroig amb comandament a distància.

  Dates: 14 i 21 de juliol
  Horari: De 10 a 13 hores
  Edat: A partir de 14 anys

  Si vols més información o be et vols inscriure, nomès cal que els escriguis a clubcortocircuito@gmail.com o be els facis arribar un WhatsApp al 693 82 19 56.
 • Veure imatge de Taller d'iniciació a la impressió 3D (nova finestra)
  del 2 d'octubre al 11 de desembre, de 19 a 21h
  Bloc 1: Introducció al disseny en 3D amb programari lliure: introducció a la interfície. Moviments i ús d'ordres. Generació de formes a partir d'elements bàsics
  Bloc 2: Introducció a la impressió 3D. Antecedents de la impressió 3D. Programari de preparació d'arxius per a la impressió. Generació dels codis d'impressió. Conceptes bàsics per a l'ús d'impressora 3D
  Bloc 3: Projecte d'assimilació dels conceptes.
 • Veure imatge de Curs d'Astronomia: Una immersió ràpida. (nova finestra)
  del 4 d'octubre al 29 de novembre, de 19 a 20.30 h
  L’objectiu del curs és adquirir nocions bàsiques d’Astronomia, així com entendre els mecanismes que hi ha darrere dels diversos fenòmens astrofísics. La major part del curs serà de caràcter teòric tot i que es complementarà amb una sessió pràctica (si la meteorologia ho permet).
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400