Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

GastronomiaRSS

 • Veure imatge de Espai d'intercanvi: Receptes de la meva iaia. (nova finestra)
  del dimarts 8 de gener al divendres 20 de desembre
  Dins del Projecte "De l'hort a la Biblioteca"
  Volem que coneguis els productes de proximitat i temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat i apropar-te a una vida i una dieta més saludable i natural aprofitant els recursos que tenim més a prop. Per això, hem creat un espai de trobada: Receptes de la meva Iaia.


 • Veure imatge de VIII Edició Primavera de Tapes 2019 (nova finestra)
  del dijous 25 al diumenge 28 d'abril

  Arriba una nova edició de la "Primavera de Tapes" dins de la celebració de les Festes de Primavera. Es tracta d'un programa impulsat per l'àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l'Ajuntament de l'Hospitalet, amb l'objectiu de potenciar i dinamitzar la restauració local i promoure la gastronomia de qualitat. Aquest any es celebra la 8ª edició amb noves propostes.

  En aquesta edició participen 37 establiments de la ciutat que optaran a 4 guardons:l a Tapa més saborosa, la Tapa més creativa, la Tapa de millor qualitat gastronòmica, la Tapa més popular. Els consumidors podran votar la Tapa més popular i optar a premis cedits pels col·laboradors: Hotel NH Collection Barcelona Tower, Hotel Madanis, Hotel SB Plaza Europa, Hotel Porta Fira, Tibidabo Brewing ,Centre de Formació d'Hostaleria de l'Hospitalet.
 • Veure imatge de Nit de Tapes al Mercat Municipal del Centre (nova finestra)
  Dissabte, 27 d'abril
  En el marc de la ruta gastronòmica durant les Festes de Primavera, les parades del Mercat Municipal del Centre oferiran una Nit de Tapes al Mercat Municipal del Centre.
 • Veure imatge de Taller de cuina. Cabell d'àngel (nova finestra)
  Dijous, 9 de maig, a les 18 h
  Xarxa d'intercanvi de Coneixements. XIC Sant Josep
  En aquest taller aprendreu com preparar un deliciós cabell d’àngel de forma tradicional, elaborat amb la polpa de la carbassa i que podreu fer servir per a les vostres receptes de pastisseria.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400