Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

ExposicionsRSS

 • Veure imatge de Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet (nova finestra)
  des del 29 de setembre
  Mostrar els diferents elements artístics que es van poder salvar de l’església de Santa Eulàlia de Mérida de l’Hospitalet,  enderrocada l’any 1936. L’exhaustiva i acurada restauració permet presentar la part fonamental de la col·lecció. En total, s’exposen dinou olis sobre fusta i onze elements arquitectònics.
 • Veure imatge de L'Hospitalet: un indret, una història (nova finestra)
  des del 26 de març
  Història coral en què s’ha volgut donar prioritat al territori i a les persones per sobre de les grans obres. És per això que en aquesta mostra no hi ha grans obres, però si l’explicació del perquè la ciutat és així.
 • Veure imatge de L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX (nova finestra)
  des del 26 de gener
  Aquesta exposició també vol ser un homenatge a totes les dones i els homes que han contribuït a fer de L’Hospitalet la ciutat, viva, acollidora, oberta, crítica, participativa i vigorosa que és avui dia, però, sobretot, als que van lluitar per la democràcia i van sacrificar la vida i la llibertat en el marc de la lluita antifranquista.
 • Veure imatge de L'H Interactiva (nova finestra)
  del dijous 19 de juliol de 2018 al divendres 19 de juliol de 2019
  Una ciutat a les teves mans.
  Una ciutat smart a l’alçada de la seva ciutadania.
  Segur que molts de vosaltres ja l'heu conegut! :) 
 • Veure imatge de Enigmes dels orígens. Grans preguntes de la ciència (nova finestra)
  del dijous 8 de novembre de 2018 al diumenge 6 de gener de 2019
  Exposició que, al llarg de quatre blocs temàtics, ens presenta els orígens de l'univers, la vida, la humanitat i el llenguatge. Articulada mitjançant un amé discurs on importa molt més els "com sabem el que sabem?" que el "què sabem?". No oblidem... en ciència és tan o més important el camí que el resultat.
  Inauguració, dijous 8 de novembre a les 19.30 hores.
 • Veure imatge de © Eugenio Ampudia. En juego, 2006 (nova finestra)
  del divendres 9 de novembre de 2018 al diumenge 2 de juny de 2019
  I tu què has fet per l’art?
  L’exposició «Eugenio Ampudia. I tu què has fet per l’art?» aplega un conjunt de vint-i-tres obres multidisciplinàries realitzades entre el 1991 i el 2018 i una peça produïda especialment per a l’exposició, les quals, a partir de la utilització dels llenguatges habituals de la publicitat i dels mitjans de comunicació, ens traslladen a una ironia subtil i a associacions inesperades que sovint arriben a l’absurd.
 • Veure imatge de Exposició " L'Esquiva forma del record" (nova finestra)
  del dijous 15 de novembre al divendres 14 de desembre
  Inauguració dijous 15 de Novembre  a les 19 h
  Exposició " L'Esquiva forma del record",d'Andrea Leria,artista de l'entresol primera ( Edifici Freixes), al Centre Cultural Santa Eulàlia.
 • Veure imatge de L’artista NULO exposa a la Contorno Urbano Gallery (nova finestra)
  del dijous 15 de novembre al divendres 14 de desembre
  Sota el títol Sobrenatural, l'artista NULO presenta obres d'interior, amb peces que atreuen la mirada i captiven el pensament. Deixant-se portar per les forces de la naturalesa, NULO juga amb els colors i les formes. Els traços enèrgics, fins, lleugers i menys definits representen la força dinàmica. Les pinzellades més pesades, arrodonides i quietes són una al•legoria de la força estàtica.
 • Veure imatge de No More Books (nova finestra)
  del dijous 22 de novembre al dijous 20 de desembre
  intersexualitat textual 1
  És un projecte artístic trans-disciplinari al voltant de les relacions que es donen actualment entre el llibre i l'art. Aquest cicle d'actuacions s'inicia amb una exposició que planteja el procés creatiu de reconversió en obra editorial de processos o projectes artístics plàstics i la relació entre els actors implicats: artistes, editorials, dissenyadors.
 • Veure imatge de Exposició:  65è Aniversari del Club Muntanyenc L'Hospitalet (nova finestra)
  del dijous 22 de novembre al dijous 20 de desembre
  Per celebrar aquest 65è aniversari hem preparat una exposició de fotografies amb què volem mostrar a la gent de L'Hospitalet i als socis més novells del club com van ser els inicis de l'alta muntanya i l'escalada a L'Hospitalet. Podrem veure, encara que en blanc i negre, les vestimentes i els materials emprats per aquells pioners.
 • Veure imatge de Joan Morey . COL·LAPSE. Cos social (nova finestra)
  del divendres 23 de novembre de 2018 al diumenge 13 de gener de 2019
  Joan Morey ha estat el guanyador de la 3a edició del Premi de Videocreació de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, Arts Santa Mònica, Departament de cultura de la Generalitat de Catalunya i LOOP Barcelona. Aquest premi impulsa la coproducció d’un projecte que incorpori el vídeo en l’àmbit de les pràctiques contemporànies, amb l’objectiu de crear accions estratègiques que puguin desenvolupar-se en xarxa, per incrementar la visibilitat en el territori i la presència internacional.
 • Veure imatge de XXVI Mostra Pessebrista (nova finestra)
  del divendres 23 de novembre de 2018 al diumenge 6 de gener de 2019
  Tradicional mostra de pessebres realitzada per expositors, expositores i entitats de la ciutat. Gaudirem de diferents modalitats d'interpretació del pessebre, d’aquest art efímer que recrea  personatges i escenaris d’aquella época. Inauguració, divendres 23 de novembre a les 19 h. amb el recital de poesia "El Nadal i els poetes" a càrrec del Col·lectiu Verba del Centre Catòlic.
 • Veure imatge de Exposició: 50è Aniversari d'ALPI (nova finestra)
  del dilluns 26 de novembre al divendres 21 de desembre
  L’ Associació Alpi és una entitat que treballa al costat de les persones amb discapacitat intel•lectual i les seves famílies. Es va crear l’ escola d’Educació Especial al 1968, i a l’actualitat ofereix 102 places en diferents serveis. Aquest any fem 50 anys d’història i volem donar a conèixer què fem en el nostre dia a dia.
 • Veure imatge de Obra de l'exposició Fer-se lloc en el desert (nova finestra)
  del dijous 29 de novembre de 2018 al diumenge 10 de febrer de 2019
  Fer-se lloc en el desert és una mostra conjunta de dos artistes emergents, Raúl Páez i Toni Molins, que desenvolupen una pràctica artística irreverent des de contextos física i simbòlicament perifèrics. Les obres s’articulen com a parts d’un tot que envaeix l’espai de la Fundació creant una unitat indivisible a partir de la pintura, l’escultura i la instal•lació.
 • Veure imatge de Exposició: Connexions (nova finestra)
  del dijous 29 de novembre de 2018 al diumenge 13 de gener de 2019
  De Francesc Chimelis
  Connexions és una exposició que mostra la cultura d’un món connectat a traves de l’art i el surrealisme. La combinació i la fusió de diferents tècniques, com l'oli, l'aquarel•la, els retoladors o les ceres, formen part del camp experimental de l’autor.
 • Veure imatge de Exposició de pintures Explorar el dibujo (nova finestra)
  del dimarts 4 de desembre de 2018 al dijous 10 de gener de 2019
  Exposició de pintures Explora el dibujo, de Jordi Moreno, un autor amb un estil molt característic que no deixarà indiferent a ningú. Treballa sobre paper amb tècniques mixtes com tinta, retoladors, esquitxades i taques d'aquarel·les.
 • Veure imatge de Manuel de Pedrolo (nova finestra)
  del dimarts 11 de desembre de 2018 al dissabte 5 de gener de 2019

  L’exposició presenta l’ampli univers pedrolià, tant en la seva dimensió biogràfica com literària. S’explicita la relació de l’autor segarrenc amb el concepte de límit i, per extensió, amb la de llibertat.

 • Veure imatge de Exposició fotogràfica de l'ONGD Fallou (nova finestra)
  del dimecres 12 de desembre de 2018 al divendres 11 de gener de 2019
  Al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa es pot visitar l’exposició fotogràfica de l’ONGD Fallou, dedicada a la cooperació pel desenvolupament autònom de les zones més desafavorides de Senegal. A Fallou són molt conscients que les ONG no són la solució als greus problemes de la humanitat. És per això que, amb les seves accions i iniciatives, tracten de dotar d'autonomia a la població local i que així, a poc a poc, vagin emancipant-se.
 • Veure imatge de Centre d'Interpretació de la Ciutat des de la Barraca: Can Pi, La Bomba, La Cadena, La Sangonera (nova finestra)
  del dijous 13 de desembre de 2018 al diumenge 24 de febrer de 2019
  La mostra recull la memòria d’aquelles barriades i ofereix nous elements de comprensió de la ciutat. Amb la desaparició de les barraques, no només desapareix un paisatge, sinó també unes formes de vida i d’entendre el mon associades a l’autoconstrucció del propi hàbitat. 

 • del divendres 14 de desembre de 2018 al dissabte 5 de gener de 2019
  Sala d'exposicions del Centre Cultural Bellvitge-Gornal
  Vine a visitar la Mostra de Pessebres al teu Centre Cultural i gaudeix d'aquesta exposició tradicional de Nadal que arriba aquest any a la seva XIX edició.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400