Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

ExposicionsRSS

 • Veure imatge de Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet (nova finestra)
  des del 29 de setembre
  Mostrar els diferents elements artístics que es van poder salvar de l’església de Santa Eulàlia de Mérida de l’Hospitalet,  enderrocada l’any 1936. L’exhaustiva i acurada restauració permet presentar la part fonamental de la col·lecció. En total, s’exposen dinou olis sobre fusta i onze elements arquitectònics.
 • Veure imatge de L'Hospitalet: un indret, una història (nova finestra)
  des del 26 de març
  Història coral en què s’ha volgut donar prioritat al territori i a les persones per sobre de les grans obres. És per això que en aquesta mostra no hi ha grans obres, però si l’explicació del perquè la ciutat és així.
 • Veure imatge de L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX (nova finestra)
  des del 26 de gener
  Aquesta exposició també vol ser un homenatge a totes les dones i els homes que han contribuït a fer de L’Hospitalet la ciutat, viva, acollidora, oberta, crítica, participativa i vigorosa que és avui dia, però, sobretot, als que van lluitar per la democràcia i van sacrificar la vida i la llibertat en el marc de la lluita antifranquista.
 • Veure imatge de L'H Interactiva (nova finestra)
  des del 19 de juliol
  Una ciutat a les teves mans.
  Una ciutat smart a l’alçada de la seva ciutadania.
  Segur que molts de vosaltres ja l'heu conegut! :) 
 • Veure imatge de Eugenio Ampudia (nova finestra)
  del divendres 9 de novembre de 2018 al diumenge 2 de juny de 2019
  I tu què has fet per l’art?
  L’exposició «Eugenio Ampudia. I tu què has fet per l’art?» aplega un conjunt de vint-i-tres obres multidisciplinàries realitzades entre el 1991 i el 2018 i una peça produïda especialment per a l’exposició, les quals, a partir de la utilització dels llenguatges habituals de la publicitat i dels mitjans de comunicació, ens traslladen a una ironia subtil i a associacions inesperades que sovint arriben a l’absurd.
 • Veure imatge de Centre d'Interpretació de la Ciutat des de la Barraca: Can Pi, La Bomba, La Cadena, La Sangonera (nova finestra)
  del dijous 13 de desembre de 2018 al diumenge 24 de febrer de 2019
  La mostra recull la memòria d’aquelles barriades i ofereix nous elements de comprensió de la ciutat. Amb la desaparició de les barraques, no només desapareix un paisatge, sinó també unes formes de vida i d’entendre el mon associades a l’autoconstrucció del propi hàbitat. 

 • Veure imatge de En blanc i negre. Fotografia: Diana Rangel Lampe (nova finestra)
  del dijous 10 de gener al dissabte 16 de març
  La galeria Ana Mas Projects acull l’exposició En Blanc i Negre, una mostra individual de Joaquim Chancho que reuneix una selecció dels seus treballs en blanc i negre, des dels inicis de la seva producció artística fins a l’actualitat. L’exposició aplega obres de 1972 a 2017, algunes de les quals no s’han mostrat en quatre dècades.
 • Veure imatge de Exposició: Aparença i experiència. Tres aproximacions al paisatge contemporani (nova finestra)
  del dijous 17 de gener al divendres 22 de febrer
  Pablo del Pozo, Pedro Eurrutia y David Franklin
  Fase centre de creació i pensament
  El paisatge, gènere tradicionalment vinculat a la història de la pintura occidental, sorgeix de la construcció d'un punt de vista per part de l'observador, demanda d'una distància i una escala. Treballs de tres artistes residents de Fase, centre de creació i pensament.
 • Veure imatge de No More Books! (nova finestra)
  del dijous 24 de gener al dijous 21 de març
  Com es fa callar un llibre? El TPK Art i Pensament Contemporani pressenta una mostra sobre censura i resistència. Una exposició que format part d'un projecte trans-disciplinari al voltant de les relacions que es donen actualment entre el llibre i l'art.
 • Veure imatge de Street Wise, exposició homenatge a Treze (nova finestra)
  del divendres 25 de gener al divendres 1 de març
  La Fundació Contorno Urbano ret homenatge a l’artista Treze amb l’exposició Street Wise, un any després de la seva defunció. Aquest esdeveniment està organitzat conjuntament amb família i amics de l’artista.
 • Veure imatge de Exposició: Fotografia d'arquitectura, document d'una realitat (nova finestra)
  del dimarts 29 de gener al dimarts 26 de febrer
  Exposició de fotografies, de l'autora Lourdes Jansana,  una artista a la qual li interessa la fotografia per descriure la realitat i documentar-la però no per transformar-la. En altres paraules, la seva obra mostra la descripció formal dels espais i concretament la descripció dels espais creats i construïts per la mà de l'home.

 • Veure imatge de La ciutat embargada (nova finestra)
  del dijous 31 de gener al dimarts 26 de febrer
  Lluita i solidaritat contra els desnonaments a ciutat Meridiana. Aquest barri de Barcelona té un trist rècord que visualitzen els mitjans nacionals i internacionals com el territori espanyol més afectat pels desnonaments.
 • Veure imatge de Propers esdeveniments a Collblanc - la Torrassa (nova finestra)
  del divendres 1 de febrer al diumenge 31 de març
  En aquest primer trimestre concerts, exposicions i altres actes que no et pots perdre... i tot sense sortir del barri:
 • Veure imatge de 12+1 L'Hospitalet. Fotografia de Clara Antón (nova finestra)
  del divendres 1 de febrer al diumenge 24 de març
  Un projecte d'art urbà local impulsat per la Fundació Contorno Urbano que culmina amb una exposició que recull tots les intervencions artístiques que s'han portat a terme al llarg del 2018 al mur de la sortida del metro de la Torrassa.
 • Veure imatge de Exposició: Francesc Caudet i la novel.la popular (nova finestra)
  del divendres 1 al dijous 28 de febrer
  Un recorregut per l'obra de Francesc Caudet que, sota diversos pseudònims com Frank Caudett, Kyle Brown i Montana Blake entre d'altres, va publicar més d'un miler de títols de novel.la popular: policíaca, de l'oest, de ciència ficció, terror...
 • Veure imatge de Convocatòria d' "Art en Femení 2019" (nova finestra)
  del divendres 1 al diumenge 17 de febrer
  El Servei d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de L'Hospitalet organitza cada any amb motiu del dia 8 de Març " Dia Internacional de la Dona" una exposició d'art d'obres de temes relacionats amb la dona, en el seu sentit més ampli i integral.
 • Veure imatge de Minimonotonebookclub (nova finestra)
  del dilluns 4 al dijous 28 de febrer
  Exposició col·lectiva d’aficionats al dibuix d’arreu del món, nascuda del repte plantejat per Alexis Winter a Instagram de dibuixar cada mes una coberta d’un llibre significatiu per les persones participants.
 • Veure imatge de Exposició de fotografia:Silent (nova finestra)
  del dimarts 5 de febrer al divendres 1 de març
  En aquest projecte he obviat el soroll de la presència humana en unes imatges que, tot i així, parlen d’aquesta absència des del silenci. Les imatges diuen sobre algú que acaba de passar, ensenyen el diàleg entre el fred i les flors que s’hi han adaptat, mostren un interruptor a la intempèrie que han premut i encara han de prémer, deixen veure l’aigua que s’escola cap a l’aigüera sense cap altra acció que el seu trànsit, retraten l’iceberg que sura en silenci, sense soroll...

  Inauguració: dimarts 5 de febrer a les 19:30 hores
 • Veure imatge de  Exposició: De l’oci a l’art, pintures de Josep Ma Alabart (nova finestra)
  del dijous 7 al dijous 28 de febrer
  Tot just fa poc més d´un any, vaig agafar un pinzell per primer cop.
  Sense escola d´aprenentatge i d´una manera totalment autodidacta.
  El resultat de moltes hores d'il•lusió i voluntat és aquí per a tots vostès.
 • Veure imatge de 	Exposició de Pintura. 	"OBRES"de Valentín Rincón García (nova finestra)
  del divendres 8 de febrer al divendres 8 de març
  Pintures, escultures i d'altres objetes realitzats en materials reciclats, relacionades amb el paissatge i la natura, combinant diferents materials.


  De dilluns a divendres, de 17 a 21 hores a la 2a. planta del Centre.
 • Veure imatge de Un mundo ingenuo (nova finestra)
  del dimarts 12 de febrer al diumenge 3 de març
  de Juan Sánchez
  Les obres que configuren aquesta exposició plena de color i bellesa transporten l’espectador a un estat jovial, i serà amb el seu propi criteri que haurà d’interpretar la intenció del missatge pictòric de l'artista.
 • Veure imatge de Creació i exposició del conjunt mural El Raval de Collblanc s'urbanitza (nova finestra)
  del dimecres 13 de febrer al divendres 15 de març
  A la sala d'exposicions del Centre Cultural Collblanc - la Torrassa tindrà lloc la creació del conjunt mural El Raval de Collblanc s'urbanitza. Tal i com descriu Federica Matelli, investigadora i comissària, durant tres dies Los valientes duermen solos (David Deu Carulla) intervindrà en la sala d’exposicions per realitzar un conjunt mural pensat per al barri i la seva gent. Farà servir com a suport materials que el representen i treballarà sobre un total de sis planxes.

  El dia de la inauguració, el dimecres 13 de febrer de 2019, a partir de les 19 hores, es podrà veure en viu com tanca el seu procés creatiu.
 • Veure imatge de Exposició Arranz-Bravo a Cadaqués (nova finestra)
  del dijous 14 de febrer al diumenge 5 de maig
  Exposició dedicada a la producció artística que va dur a terme Eduard Arranz-Bravo durant els seus anys d’estada a Cadaqués (1973-1992). És una de les seves èpoques més prolífiques, i amb més vincles internacionals.
 • Veure imatge de Exposició de pintura, manualitats i tapissos de l’Ateneu Cultural Catalònia. (nova finestra)
  del dijous 14 de febrer al divendres 8 de març
  La sala d’exposicions del Centre Cultural Collblanc – la Torrassa acull una selecció dels treballs realitzats en els tallers de manualitats de l’Ateneu Cultural Catalònia.

  Un any més, a l’exposició es podran veure mostres de tècniques diverses com pintura, patchwork, manualitats i tapissos.

  Inauguració: dijous 14 de febrer de 2019, a partir de les 19 hores.

  No us ho perdeu. Val la pena veure-ho!
 • Veure imatge de Ethos. L'empremta de la ciutat (nova finestra)
  del divendres 15 de febrer al diumenge 31 de març
  Un projecte col·laboratiu entre l'Escola Superior d’Art i Disseny Serra i Abella i el Centre d'Art Tecla Sala per indagar de manera col·lectiva en el passat, present i futur de la ciutat de L'Hospitalet.
 • Veure imatge de “OCASO”. Exposició de Norman Narotzki (nova finestra)
  del dijous 7 de març al diumenge 14 d'abril
  Ocàs dóna nom a la sèrie pictòrica d'en Norman que ens presenta un estat de la qüestió que evidencia la transició vers les tenebres que i en què la humanitat es troba: des de les matances i guerres fins al canvi climàtic, passant per l’auge de la intolerància i una nova espècie de totalitarisme molt semblant al que ja va haver d’enfrontar fa cinquanta anys, el pintor vol sacsejar l’espectador perquè ell creu en la pròxima sortida de Sol.

  Inauguració dijous 7 de març a les 19:30 h.
 • Veure imatge de Poti Poti de Contes (nova finestra)
  del dilluns 25 de març al dissabte 6 d'abril
  Joc-exposició per celebrar el Dia Internacional de la Literatura Infantil i Juvenil 2019.
  Vine i participa!
 • Veure imatge de Edward Ruscha. Twenty-six Gasoline Station, 1963 (nova finestra)
  del dijous 25 d'abril al diumenge 21 de juliol
  Col•lecció de Marià Chancho
  Exposició de llibres d'artista procedents de la col·lecció de l'artista Marià Chancho.
  En el marc d'Arts Libris Barcelona 2019
 • Veure imatge de Guillotina. Lluís Hortalà (nova finestra)
  del divendres 3 de maig al diumenge 21 de juliol
  Lluís Hortalà
  Canviar d’època necessita practicar talls, però per fer talls cal una tecnologia i edificacions on sustentar-la. La política, tal com passa amb l’art, és abans de res una qüestió d’infraestructura.
 • Veure imatge de Exposició (nova finestra)
  del dijous 20 de juny al diumenge 21 de juliol
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400