Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

ExposicionsRSS

 • Veure imatge de Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet (nova finestra)
  des del 29 de setembre
  Mostrar els diferents elements artístics que es van poder salvar de l’església de Santa Eulàlia de Mérida de l’Hospitalet,  enderrocada l’any 1936. L’exhaustiva i acurada restauració permet presentar la part fonamental de la col·lecció. En total, s’exposen dinou olis sobre fusta i onze elements arquitectònics.
 • Veure imatge de L'Hospitalet: un indret, una història (nova finestra)
  des del 26 de març
  Història coral en què s’ha volgut donar prioritat al territori i a les persones per sobre de les grans obres. És per això que en aquesta mostra no hi ha grans obres, però si l’explicació del perquè la ciutat és així.
 • Veure imatge de 40 anys d’escalada del Club Muntanyenc L’Hospitalet (nova finestra)
  del 14 de desembre de 2017 al 4 de març de 2018
  Una exposició de fotografies per mostrar a la gent de L’Hospitalet i al socis més novells del club com van ser els inicis de l’alta muntanya i l’escalada a L’Hospitalet. Podrem veure, encara que en blanc i negre, les vestimentes i els materials emprats per aquells pioners.

  Inauguració: dijous, 14 de desembre a les 19.30 hores
 • Veure imatge de Autopista 2018 (nova finestra)
  del 12 de gener al 29 de març
  La Tepekale comença l’any amb una exposició de tres artistes del grup 4, Barbier, l’espai d’art contemporani de Nîmes (França). La mostra s’emmarca en el programa d’intercanvis i projectes de la Xarxa europea Kanîbal’Hopox, de la qual el TPK és membre fundador.
 • Veure imatge de Mon corps, mon esprit, l’exposició d’Àngels Ribé a la galeria Ana Mas Projects (nova finestra)
  del 13 de gener al 9 de març
  Ana Mas Projects presenta Mon corps, mon esprit una exposició de l’artista conceptual catalana Àngels Ribé. La mostra està constituïda per un conjunt de peces que recullen un diàleg entre el treball més recent i l’obra feta entre les dècades de 1970 i 1980. A la mostra l’artista cristal•litza a través d’imatges fotogràfiques, problemàtiques de l’esperit i del cos, una dualitat que s’ha manifestat constantment des dels inicis de la seva carrera.
 • Veure imatge de Taller i Activitats CCBG (nova finestra)
 • Veure imatge de Platea. Els fotògrafs miren el cinema (nova finestra)
  del 24 de gener al 25 de febrer
  Exposició de 40 fotògrafs que, al llarg de les seves carreres, s'han aproximat al món de la pantalla gran amb un enfocament molt particular. Les fotografies s'han seleccionat segons la creativitat del mitjà, l'admiració i l'empatia que provoca l'espectacle cinematogràfic.
 • Veure imatge de Exposició Elèctric i llunyà (nova finestra)
  del 25 de gener al 6 de maig
  Fotografia contemporània colección olorVISUAL
  L’exposició consta d’una selecció d’obres d’autors nacionals i internacionals representatius de la fotografia contemporània agrupades temàtica i estèticament: espais fabrils; paisatges construïts, naturals, habitats; color i records. Per a cadascun d’aquests ambients s’han creat essències que responen a associacions entre allò visual i allò olfactiu, proposant una experiència única per als sentits.
 • Veure imatge de Cartell Mon Feijóo (nova finestra)
  del 25 de gener al 23 de febrer
  Em dic Mon Feijóo i el meu camí pel món visual va començar fa molt temps però es va professionalitzar quan vaig estudiar Imatge i So allà per l'any 2000. 
 • Veure imatge de Construcciones Geométricas (nova finestra)
  del 25 de gener al 23 de febrer
 • Veure imatge de Exposició: James Ellroy, l'àngel del mal (nova finestra)
  del 25 de gener al 23 de febrer
  Un recorregut per l'obra del més interessant autor actual de la novel.la negra nord-americana a partir del fons documental de la Bòbila.
 • Veure imatge de L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX (nova finestra)
  des del 26 de gener
  Aquesta exposició també vol ser un homenatge a totes les dones i els homes que han contribuït a fer de L’Hospitalet la ciutat, viva, acollidora, oberta, crítica, participativa i vigorosa que és avui dia, però, sobretot, als que van lluitar per la democràcia i van sacrificar la vida i la llibertat en el marc de la lluita antifranquista.
 • Veure imatge de Exposició de dibuix: Al natural (nova finestra)
  del 30 de gener al 23 de febrer
  de Fran Mariscal Mancilla
  Dibuixar al natural consisteix a plasmar sobre el paper a un model (del sexe, complexió, raça o edat que sigui) en una sèrie de posis que tenen una durada limitada, en general cinc o tres minuts, en altres ocasions la nostra labor serà reproduir una sèrie de passos i moviments al ritme d'alguna cançó que permeti al professional dansar al seu aire.
  Inauguració: 30 de gener a les 19:30 hores
 • Veure imatge de CCOOmics (nova finestra)
  de l'1 al 22 de febrer
  Còmic social, educatiu i reivindicatiu: precarietat juvenil, racisme, drets LGTBI, refugiats, feminisme, guerra, mobilitat, sàtira política, memòria històrica i molt més...
 • Veure imatge de Exposició: Silencis i mirades, de Bernat Garcés (nova finestra)
  del 6 al 28 de febrer
  Mostra fotogràfica d’un viatge als camps de concentració d’Auschwitz.
  A càrrec de Bernat Garcés, veí de L’Hospitalet.
 • Veure imatge de Exposició: “MANOLUTS” (nova finestra)
  del 6 al 26 de febrer
  Il•lustracions i dibuixos

  Al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa podeu visitar aquesta interessant exposició d’il•lustracions de MANOLUTS, dibuixant i pintor.

  S’inaugura el dimarts 6 de febrer, a les 19 hores.

  La podreu visitar fins el 26 de febrer de 2018.

  Entrada lliure.
 • Veure imatge de 12+1, mostra d’art urbà contemporani (nova finestra)
  del 8 de febrer al 6 de maig
  Exposició col·lectiva dels artistes que van participar a la segona edició del projecte 12+1, de gener a desembre de 2017. El projecte proposa cada mes una intervenció d’un artista diferent al mateix mural, ubicat al carrer de Rosalía de Castro, a la sortida del metro de la Torrassa.
 • Veure imatge de Round 12: Pati Baztán. (nova finestra)
  del 8 de febrer al 6 de maig
  Mostra d'Art Urbà Contemporani
  12+1. Mostra d’Art Urbà Contemporani és una iniciativa d’art urbà que s’està duent a terme des de juny de 2015 a Sant Feliu de Llobregat i des de l’octubre a L’Hospitalet de Llobregat. Actualment se’n celebra la tercera edició en ambdues ciutats.
 • Veure imatge de Exposició: TOTEM, behind the scenes (nova finestra)
  del 10 de febrer al 4 de març
  'Totem, behind the scenes' permet descobrir alguns dels secrets de la feina de la companyia Cirque du Soleil, amb vídeos on es pot veure el procés de creació d'un espectacle, des del vestidor, al maquillatge i la part tècnica, cada dia més present en els xous.
  Inauguració, dissabte, 10 de febrer, a les 11 hores.
 • Veure imatge de Arranz-Bravo. Contrapunt (nova finestra)
  del 14 de febrer al 22 d'abril
  No hi ha rastre ni acció en la figura d’Eduard Arranz-Bravo (Barcelona, 1941) que no ens aparegui com a un fervorós contrapunt. Pensem en l’extraordinària celebració cromàtica que va significar la fàbrica Tipel en contrast amb la grisor del franquisme. O la seva figuració efusiva reaccionant contra l’abstracció informalista regnant durant els seixanta a Barcelona.
 • Veure imatge de Un día cualquiera, del fotoperiodista Manu Brabo (nova finestra)
  del 15 de febrer al 25 de març
  National Geographic presenta a L’Hospitalet l’exposició Un día cualquiera, del fotoperiodista Manu Brabo, Premi Pulitzer 2013. És la primera exposició individual i presenta un recorregut fotogràfic pels conflictes que han marcat l'inici del segle XXI a Orient Mitjà. La mirada de Brabo ens ofereix una perspectiva personal i única sobre la immensa tragèdia quotidiana que se succeeix en aquests territoris i convida a l'espectador a reflexionar.
 • Veure imatge de Earth skin. Pati Baztán (nova finestra)
  del 16 de febrer a l'1 d'abril
  Exposició del darrer treball de la Pati Baztán. Amb aquesta exposició l'artista apel·la a les emocions de l'espectador a través d'una tècnica pictòrica de creació pròpia, d'aparença setinada i feta amb pigments naturals, amb un buit mat i cru de la tela del llenç.

  Inauguració 16 de febrer a les 19:30 h.
 • Veure imatge de Exposició d'art conceptual: El medi ambient i l'humanisme en el MARE NOSTRUM (nova finestra)
  Dimecres, 21 de febrer, de 16 a 22h
  Organitzat per l'Associació Nou Quitxalles i l'Associació Reciclart-e

  Exposició d'art itinerant de l'Associació Reciclart-e, espai d'aprenentatge de decoració artístico-artesanal i visual-merchandising.
 • Veure imatge de Exposició: "Casi una retrospectiva" de Jesús González (nova finestra)
  del 22 de febrer al 15 de març

  "Casi setenta años dibujando y pintando por afición. Poco he aprendido en este tiempo. No he puesto voluntad en ello. Pero si alguien ha disfrutado viendo mis cuadros, me doy por satisfecho.
 • Veure imatge de Fotografía: El pecat de ser vídua a l'Índia (nova finestra)
  del 27 de febrer al 23 de març
  En la cultura hindú les vídues són símbol de mal auguri. Una vídua a l'Índia, vestirà de blanc per a la resta dels seus dies. Embolicada en una tela sense cosir, portarà cendra en el front, l'arrencaran els ornaments, la despullaran de totes les possessions i estatus social, només podrà menjar una vegada al dia i serà repudiada per la seva família. A uns 150 quilòmetres de Delhi es troba la ciutat sagrada de Vrindavan, coneguda com la ciutat de les vídues, hi viuen unes 20.000, la majoria en condicions d'extrema pobresa.
 • Veure imatge de Exposició d'escultura ceràmicaAcolorint volums (nova finestra)
  del 27 de febrer al 23 de març
  La Laura Álvarez Keller, en aquesta exposició, presenta representacions de figures humanes i animals en les quals intenta portar a la tercera dimensió el món de la pintura en el qual ha treballat durant tota la seva vida.

  Per a ella són dos mons complementaris, el de la pintura i el de la ceràmica, amb infinites possibilitats que espera poder desenvolupar en el futur proper.

  Inauguració: 27 de Febrer a les 19:30 hores
 • Veure imatge de Ser dona a Roma (nova finestra)
  Dimecres, 7 de març, 18.30 h
  Amb motiu del DIA INTERNACIONAL DE LA DONA
  L'exposició reconstrueix la vida de les dones romanes a través de diferents espais vitals: la condició jurídica al dret romà, les deesses de l'Olimp, els arquetips femenis, la dona i el poder, la matrona romana, el sexe i els tabús...
 • Veure imatge de Pepe Espaliú, Montse Cosidó. Les mains sales, 1975. (nova finestra)
  del 8 de març al 3 de juny
  Barcelona/L'Hospitalet: 1975-1988-1993
  Pepe Espaliú (Còrdova, 1955 - Madrid, 1993) va ser un dels artistes més destacats de la generació espanyola dels vuitanta. Pintor, escultor, dibuixant i escriptor, va desenvolupar una obra coherent i significativa relacionada molt estretament amb la reflexió sobre la pròpia identitat. Al seu treball se li deu una de les més profundes conceptualitzacions de la vivència de la SIDA, malaltia motiu de la seva defunció i amb la qual va dialogar amb valentia en el plànol artístic i sobre la qual va produir algunes de les seves obres més importants.
 • Veure imatge de La habitación blanca (nova finestra)
  Divendres, 16 de març, 21 h
  Cia. Vuitè4ART
  Dotze personatges entremaliats jugant al res és el que sembla. I si res és el que sembla, on s’amaga la veritat? Si voleu trobar una resposta a aquesta pregunta li podríeu preguntar a qualsevol dels pacients d’aquest psiquiàtric estrambòtic.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400