Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

Visites, rutes i excursionsRSS

 • Veure imatge de Visites guiades a Torre Barrina (nova finestra)
  del divendres 5 d'octubre de 2018 al divendres 26 de juliol de 2019, 11h
  Els divendres a les 11h
  Has estat alguna vegada a les nostres instal·lacions? Vine a conèixer Torre Barrina, el Centre Municipal de Creació Multimèdia de L'Hospitalet, i motor de la Innovació social a la ciutat. Descobriràs el plató de TV, control de realització, estudis de ràdio i so, aules digitals,...
 • Veure imatge de Visita guiada a la biblioteca. Si vols conèixer la biblioteca per dins, vine a la visita. (nova finestra)
  del dilluns 7 de gener al dijous 19 de desembre, 16 h
  Visita guiada per a adults. Farem un passeig per les diverses plantes i sales de la Biblioteca. Descobrirem els serveis i les particularitats que cal conèixer per treure`n el màxim partit.  Préstec, préstec interbibliotecari, fons especialitzat en Vida Sana, consulta a sala, diaris i revistes, audiovisuals, aules multimèdia, formació, Wi-Fi, ús del catàleg, recursos a la web i altres serveis.
  Vine a descobrir-la! 
  Dijous, 7 de març, 11 d'abril, 16 de maig i 13 de juny a les 16 h.
  Cal inscripció prèvia.

 • Veure imatge de Ruta per la Vila Vella de l’Hospitalet (nova finestra)
  Dimecres, 24 d'abril, 17:30 h
  Activitat adreçada al professorat i personal docent dins del programa Conèixer l’Hospitalet organitzada pel Centre d’Estudis de l’Hospitalet, El Casalet, el Centre de Recursos Pedagògics i el Museu de l’Hospitalet.

  Inscripcions Centre d’Estudis de l’Hospitalet
 • Veure imatge de Descobreix els jardins de Can Buxeres amb un joc d’orientació. Activitat familiar (nova finestra)
  Diumenge, 28 d'abril, 11 h.
  Els nostres fills tenen la possibilitat de jugar en aquests jardins però, quines obres d’art s’hi amaguen aquí?, Qui vivia al seu palauet?, I a la caseta del costat? Què es conreava en aquestes terres? Quines flors tenien en aquests jardins? A partir d’una sèrie de pistes i coordinades, les famílies anireu descobrint els misteris que s’amaguen en aquest indret.
 • Veure imatge de Temps de flors a L'Hospitalet (nova finestra)
  Dissabte, 11 de maig, a les 10.30 h
  Recorrerem alguns dels llocs més emblemàtics per la seva flora i per la seva història als barris de la Torrassa, Sant Josep i Santa Eulàlia.
  Visitarem parcs com el de la Torrassa i els jardins de Tecla Sala.
  Explicarem algunes claus per reconèixer els principals grups de plantes fixant-nos en les seves flors.
 • Veure imatge de Visita a l'exposició: "Quàntica" (nova finestra)
  Dimecres, 15 de maig, a les 12 h
  L’exposició «Quàntica» aporta les claus per entendre els principis de la física quàntica i ho fa a través del treball creatiu conjunt de científics i artistes. El projecte convida el públic a explorar els nous paradigmes de la ciència moderna, encuriosir-s’hi i valorar-los críticament.
 • Veure imatge de Visita a l'exposició: "Quàntica" (nova finestra)
  Dimecres, 5 de juny, a les 18 h
  L’exposició «Quàntica» aporta les claus per entendre els principis de la física quàntica i ho fa a través del treball creatiu conjunt de científics i artistes. El projecte convida el públic a explorar els nous paradigmes de la ciència moderna, encuriosir-s’hi i valorar-los críticament.
 • Veure imatge de Descobreix la vila vella amb una gimcana. Activitat familiar (nova finestra)
  Diumenge, 16 de juny, 11 h.
  El centre antic de la ciutat ens dona la possibilitat de descobrir com vivien els nostres avantpassats. Passejant pels seus carrers haurem de descobrir secrets que s’amaguen en els seus edificis.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400