Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

EspectaclesRSS

 • Veure imatge de Taller d’iniciació al teatre (nova finestra)
  del 3 d'octubre al 19 de desembre, 19:30h - 21:00h
  Imaginem, Creem i Actuem
  El teatre és una eina creativa, lúdica, social... Ens ajuda a créixer com a persones i artistes. Treu el millor de nosaltres i facilita l’empatia amb l’entorn.
 • Veure imatge de Teatre a La Bòbila: Ex, todos tenemos uno (nova finestra)
  del 21 al 22 d'octubre, 20h, 18h
  amb la Jove Companyia Plató de Cinema
  Tots tenim algun "ex". A uns els odiem, uns altres s'han convertit en els nostres amics, i hi ha alguns dels quals encara estem enamorats. Conjunt d'històries sobre relacions trencades per pròpia elecció, per error o per una mala jugada del destí. I és que l'amor no és per sempre, però un "ex" sí.

 • Veure imatge de Cicle de Concerts Outside (nova finestra)
  Diumenge, 22 d'octubre
  Noves músiques en espais nous
  La realització d’activitats musicals als centres d’art planteja reptes i diferències a les habituals sales de música: ni l’acústica, l’entorn visual, la relació entre públic i els músics i ni tan sols la manera d’escoltar són les mateixes, elements que fan que els concerts d'aquest cicle siguin experiències sonores úniques.
 • Veure imatge de Carla F. Boix (nova finestra)
  Diumenge, 22 d'octubre, 19 h
  La Carla és una pianista versàtil i dinàmica que ofereix concerts com a solista i amb diverses agrupacions instrumentals, passant pel repertori clàssic fins als compositors contemporanis.
 • Veure imatge de L'home sense veu (nova finestra)
  Dimecres, 25 d'octubre, 18 h
  Flyhard Produccions
  Si respectes a l’altre tal i com és, per molt diferent que sigui, t’hi acabaràs comunicant. L’home sense veu parla de com una dona aconsegueix endinsar-se en l’univers d’un noi amb autisme per connectar-hi. Parla de la sensació que es té quan algú molt tancat en ell mateix et dóna “permís” per entrar al seu món. Te’l dóna amb un somriure o una mirada. I la percepció d’aquest gest és valuosa per a la persona que el fa i per a la persona que el rep. I aquest moment és de gran qualitat comunicativa.
 • Veure imatge de L’endrapasomnis (nova finestra)
  Dimecres, 25 d'octubre, 9:45 h
  Inspirat en el conte L’Endrapasomnis de Michael Ende.
  Al país de la Bona Son la princesa Dormissona no pot dormir perquè té malsons. Els seus pares, els reis, rumien, ho consulten amb el coixí, demanen consells a metges, herbolàries i xarlatans però no troben cap remei que guareixi el mal de la petita princesa. Potser l’Endrapasomnis serà la solució…

  Espectacle en català. Durada: 60 min
 • Veure imatge de Big band EMCA L'Hospitalet - actuació Dia Memòria Democràtica L'Hospitalet (nova finestra)
  Dimecres, 25 d'octubre, 20:00 h.
  Músiques i poesia al voltant de la guerra civil espanyola i d'altres països que ha patit conflictes violents.
  Selecció de poemes i peces musicals interpretades per la Big Band de l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts de l'Hospitalet, dirigida per Agustín Martínez.
 • Veure imatge de SLHAM Poetry (nova finestra)
  Dijous, 26 d'octubre, 20:30 h
  Lliga de poesia en directe, on els slamers (poetes) tenen 3 minuts per recitar les seves obres: 50% poesia-50% interpretació i el públic decideix!
 • Veure imatge de Cicle L’H Blues & Boogie 2017 (nova finestra)
  del 27 d'octubre al 2 de desembre
  El proper divendres 27 d’octubre de 2017, el Centre Cultural Collblanc – la Torrassa serà el punt de partida d’una nova edició del Cicle Blues & Boogie, que enguany finalitzarà el dissabte 2 de desembre.
 • Veure imatge de Quitapenas (nova finestra)
  Dissabte, 28 d'octubre, 20.30 h
  de Pedro Paiva
  Estrenem el Festival Acròbates d’aquest any amb un espectacle que juga amb el llenguatge i les paraules, els significats i els significants, la gramàtica i la literatura. Paiva ens porta un joc literari ben proper a la realitat des d’un estil original i difícil de replicar.
 • Veure imatge de You say tomato (nova finestra)
  Diumenge, 29 d'octubre, 19 h
  I si ara, simplement, ho deixéssim estar? Hem travessat el país en cotxe innumerables vegades, hem actuat a locals ruïnosos, hem mantingut llargues i pesades converses amb empresaris indesitjables i ens hem deixat la pell en cada concert; hem renunciat a amics, a aficions i a estones d’oci, hem regalat les nostres vacances, les nostres hores de son, hem deixat de fer viatges; ho hem donat literalment tot per aconseguir el nostre somni. Però avui tenim 37 anys i poc a poc comencem a adonar-nos que la vida que havíem somiat no té res a veure amb aquesta. Aleshores per què no ho deixem estar? Simplement, per què no ens acomiadem amb un últim gran concert i ho deixem estar?
 • Veure imatge de Blaumut (nova finestra)
  Divendres, 3 de novembre, 20:30 h
  Festival Acròbates
  Blaumut gira amb el seu nou disc d’estudi sota el braç, “Equilibri”. Després de l’èxit de “El Turista” i la confirmació amb el disc “El primer arbre del bosc”, aquest nou treball recull 13 cançons que acaben de donar vida a un univers propi i recognoscible, marcat per unes lletres molt emotives, dotades d’una forta càrrega evocadora i una música elegant a tall de pop-folk i impregnada de tocs clàssics. Les cançons continuen mostrant optimisme, imaginació, calma i imatges poètiques que sorgeixen de la ploma del seu cantant i compositor, Xavi de la Iglesia.
 • Veure imatge de LiceuBib: Romeu i Julieta, coreografia de Joëlle Bouvier per a la companyia del Grand Théâtre de Ginebra (nova finestra)
  Divendres, 3 de novembre, 20h.
  La tragèdia de Romeu i Julieta, immortalitzada per Shakespeare, uneix amor impossible, violència i mort. El 1938 Prokófiev en va presentar a Brno la seva versió en un ballet considerat, en aquell temps, impossible de ballar per la seva complexitat rítmica. Amb el temps, Romeu i Julieta s’ha convertit en el ballet més representat del compositor i en la versió musicalment més famosa sobre la tragèdia shakespeariana.
 • Veure imatge de Masacre, amb Alberto San Juan (nova finestra)
  Dissabte, 4 de novembre, 20 h
  Amb El Rey, van radiografiar la Transició. Ara viatgen una mica més enrere, a 1939, per posar l’ull en la història del poder econòmic d’aquest país. Qui governa a Espanya? En quina mesura el poder polític se subordina o no a l’econòmic? Aquestes són algunes de les preguntes que estan a l'origen de Masacre.
 • Veure imatge de Para dibujar a Gloria (nova finestra)
  Dissabte, 4 de novembre, 11h
 • Veure imatge de Para dibujar a Glòria (nova finestra)
  Dissabte, 4 de novembre, 11h
 • Veure imatge de Happy Boom! (nova finestra)
  del 9 al 10 de novembre, 9:45 h
  El Lucas i el Robert viuen envoltats de caixes en una fàbrica de joguines. Al Lucas li encanta saltar i ballar i al Robert li apassiona la música. Són molt entremaliats, curiosos i inquiets, i no podran aguantar les ganes de saber quines sorpreses esperen dins de cada caixa. Per això, es veuen embolicats en una màgica i inesperada aventura.
 • Veure imatge de Pedro Castro & Kitflus (nova finestra)
  Divendres, 10 de novembre, 20.30 h
  Es tracta d’un seguit de recitals despullats on la sensibilitat i la poesia seran els grans protagonistes. Una exquisida aventura artística amb qualitat i calidesa. Una proposta plena de frescor, bellesa i expressivitat.
 • Veure imatge de Claudia (nova finestra)
  Divendres, 10 de novembre, 20.30 h
  La conquesta del Pol Sud
  Claudia Victoria Poblete Hlaczik és una enginyera de sistemes, aficionada a la ciència-ficció, que viu a Buenos Aires. Amb vint-i-dos anys, va descobrir que era filla de desapareguts de la dictadura i que havia viscut amb uns pares que, de fet, no eren els seus. El seu cas va marcar un punt d’inflexió a l’Argentina, ja que va suposar el principi del final de la impunitat dels comandaments militars.
 • Veure imatge de Claudia (nova finestra)
  Divendres, 10 de novembre, 10:30 h
  La Conquesta del Pol Sud
  Un poema escènic sobre la memòria, la justícia i la identitat, partint de l’experiència d’una noia argentina, filla de desapareguts.
  Espectacle en castellà. Durada: 80 min
  (http://cargocollective.com/laconquesta/CLAUDIA)
 • Veure imatge de Marwan (nova finestra)
  Dissabte, 11 de novembre, 20 h
  Festival Acròbates
  El nou disc de Marwan veurà la llum de la mà de la discogràfica Sony Music el proper 1 de setembre, produït per Tato Latorre. La gravació s’ha fet al llarg del mes d’abril. 11 cançons per tornar a gaudir del cantautor madrileny. El Teatre Joventut acull la presentació del disc en el marc del Festival Acròbates. Una nit màgica per als amants de la música i poesia.
 • Veure imatge de Pollopopoesía (nova finestra)
  Dissabte, 11 de novembre, 18 h
  Pollopoeta en la Granja Rima
  Pollopoesia és un espectacle literari i audiovisual que acosta als més petits el món de la poesia i els ensenya les seves característiques i possibilitats de forma amena, interactiva i sorprenent.
 • Veure imatge de Versos sobre el pentagrama (nova finestra)
  Diumenge, 12 de novembre, 19 h
  Canta a Gloria Fuertes
  Dins la programació de la 12a edició del Festival Acròbates no podia faltar un homenatge a Gloria Fuertes en el centenari del seu naixement. Versos sobre el Pentagrama presenta poemes musicats per Moncho Otero i Rafa Mora del seus poemaris per a adults.
 • Veure imatge de Dansa: L’Estol, de Roser López Espinosa i Many, de Thomas Noone (nova finestra)
  del 16 al 17 de novembre, 20:30 h
  La Biblioteca Josep Janés se suma al Pla d’Impuls a la Dansa, promogut per la Conselleria de Cultura de la Generalitat, que presenta un programa doble L’Estol  i Many, de la mà dels coreògrafs Roser López Espinosa i Thomas Noone respectivament.

  El Teatre Joventut ofereix l’oportunitat als lectors de la Biblioteca Josep Janés de veure l’assaig dels dos espectacles el dijous 16 de novembre a les 19h. Així com entrades gratuïtes per assistir a la funció el divendres 17 de novembre a les 20:30h. Si esteu interessats/des apropeu-vos a la biblioteca per fer-ne la inscripció.
 • Veure imatge de Recital de poesia del festival Acròbates Bon profit, de Miquel Martí i Pol, amb Estel Solé (nova finestra)
  Divendres, 17 de novembre, 18 h
  Bon profit, de Miquel Martí i Pol, amb Estel Solé
  Bon profit!, 'enginyosos i divertits poemes per a nens i nenes al voltant de diferents menjars que acostumen a ser del gust dels infants. Cada un dels poemes, de tant descriptius, aconsegueixen fer-nos llepar els dits i adonar-nos de la riquesa de vocabulari que contenen.
  Divendres 17 de novembre, a les 18h


 • Veure imatge de Poetry & Rock (nova finestra)
  Divendres, 17 de novembre, 20.30 h
  Amb Benjamín Prado, Shuarma, Joana Serrat i Fernando Navarro
  A les afinitats artístiques de Shuarma i Joana Serrat, se sumen la complicitat de la poesia de Benjamín Prado i la mirada crítica de Fernando Navarro. Una nit inèdita que, com totes les acrobàtiques, serà inoblidable.
 • Veure imatge de L’Estol, de Roser López Espinosa i Many, de Thomas Noone (nova finestra)
  Divendres, 17 de novembre, 20.30 h
  El panorama creatiu de la dansa a Catalunya ofereix una gran riquesa i diversitat de companyies i creadors que gaudeixen de reconeixement nacional i internacional. Per tal de visibilitzar, compartir i apropar a públics més amplis els creadors del país, el Pla d’Impuls de la Dansa, impulsat per la Generalitat de Catalunya, ha produït aquest espectacle que es podrà veure a diferents teatres municipals del territori.
 • Veure imatge de O Val das Mouras (nova finestra)
  Dissabte, 18 de novembre, 20 h
  A xustiza pola man
  La formació pop folk d’arrels atlàntiques O Val das Mouras presenta el seu segon treball discogràfic, A xustiza pola man. Un disc més eclèctic, més profund i més reivindicatiu que l’anterior, on la banda segueix posant música als poemes de Rosalía de Castro.
 • Veure imatge de Gala Pallassos Sense Fronteres (nova finestra)
  Dissabte, 18 de novembre, 19 h
  L’art al servei d’un món més just. Cap infant sense un somriure!
  Des del 26 de febrer de 1993 les sabates gegants i els nassos vermells de Pallassos Sense Fronteres viatgen pel món amb l'objectiu de retornar l'alegria en aquells indrets castigats pels conflictes bèl•lics i els desastres naturals.
 • Veure imatge de Música: Mini-concert Jazz Manouche (nova finestra)
 • Veure imatge de Karmelo C. Iribarren & Luís Ramiro (nova finestra)
  Divendres, 24 de novembre, 20.30 h
  Karmelo C. s'estrena aquest any al Festival Acròbates acompanyat del cantautor Luís Ramiro. Dos grans a l'escenari en un espectacle de música i poesia que promet oferir una nit màgica.
 • Veure imatge de Art (nova finestra)
  Divendres, 24 de novembre, 20.30 h
  Amb Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva
  Art, el text de Yasmina Reza que, des de l'estrena el 1994, s’ha convertit en un fenomen internacional de públic i crítica, és una comèdia intel•ligent sobre l’amistat. També és un immillorable vehicle de lluïment per a un trio de grans actors: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Un quadre en blanc posarà a prova una llarga relació entre tres homes que semblava impossible de trencar.
 • Veure imatge de Paulus Schäfer Trio & Tim Kilphius i Mozes Rosenberg (nova finestra)
  Dissabte, 25 de novembre, 20 h
  Paulus Schäfer, un dels guitarristes del moment convida a tocar amb el seu trio al violinista Tim Kilphius i al guitarrista Mozes Rosenberg. Schäfer, nascut en una comunitat gitana holandesa arriba amb la seva virtuositat al Festival Django L’H. Kilphius mesclant sonoritat clàssica amb la música gitana és considerat per molts l'hereu de Stephane Grappelli. I Mozes Rosenberg, enèrgic i elegant guitarrista de la nissaga Rosenberg suma el bagatge musical tradicional característic del jazz manouche holandès.
 • Veure imatge de Amadeu Casas (nova finestra)
  Dissabte, 25 de novembre, 20 h
  The king is gone!
  The King is Gone és un projecte que neix del profund respecte i admiració al gran mestre de la música, BB King. Des dels seus inicis fins al seu comiat, sempre ha estat font d'inspiració i seguirà sent-ho.
 • Veure imatge de RP Quartet (nova finestra)
  Diumenge, 26 de novembre, 19 h
  Festival Django
  RP QUARTET és un grup que recull el repertori del jazz dels anys 60 i l’interpreta amb l’estètica del quintet del Hot Club de França.
 • Veure imatge de Carl Sonny Leyland & Lluis Coloma & Paul San Martin (nova finestra)
  Dissabte, 2 de desembre, 20 h
  La trobada anual de Boogie Woogie Jubilée és un concert impossible de repetir, on tres músics virtuosos comparteixen un escenari amb dos pianos, sorprenent al públic amb improvisacions i un llenguatge musical únic.
 • Veure imatge de Ahora todo es noche (nova finestra)
  Dissabte, 2 de desembre, 20 h
  La Zaranda, Teatro inestable de ninguna parte
  Es van tornar invisibles, tan acostumats ja estem a veure'ls, dormitant als vestíbuls de les estacions i aeroports, remenant en els contenidors d'escombraries, fent cua als menjadors benèfics... Els veiem tan llunyans i amb prou feines la quantitat d'una mensualitat ens separa d'ells. Els llançats per la borda de les seves destinacions, els nàufrags en la foscor d'un món hostil.
 • Veure imatge de Cobla La Principal de la Bisbal (nova finestra)
  Diumenge, 10 de desembre, 18 h
  Concert de sardanes i música per cobla
  Sobirana indiscutible de les places, aplecs i concerts, La Principal és una de les nostres institucions més prestigioses.
 • Veure imatge de El Trencanous (nova finestra)
  Divendres, 15 de desembre, 10:00 h
  Centre de Dansa de Catalunya
  Ballet en dos actes
  Màgia i fantasia són els principals ingredients d’aquest ballet amb música de Txaikovski basat en un conte d’Alexandre Dumas que revisa i dulcifica la història d’E.T.A Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins.
 • Veure imatge de El Trencanous (nova finestra)
  del 16 al 17 de desembre, 18 h
  Centre de Dansa de Catalunya
  Màgia i fantasia són els principals ingredients d’aquest ballet amb música de Txaikovski basat en un conte d’Alexandre Dumas que revisa i dulcifica la història d’E.T.A Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins.
 • Veure imatge de L'Incantari (nova finestra)
  Diumenge, 17 de desembre, 19 h
  Échate a la mar
  Échate a la mar, treballa la lírica tradicional amb textos simbòlics i poètics transmesos per via oral al llarg dels segles fins als nostres temps. L’Incantari ens farà reviure a través de la música d'arrel i mitjançant arranjaments actuals i molt personals, alguns dels episodis que van marcar la vida dels nostres avantpassats
 • Veure imatge de Desconcerto (nova finestra)
  Divendres, 22 de desembre, 20.30 h
  Orquestra de cambra de l’Empordà – Jordi Purtí
  Amb el bagatge de l’experiència i amb la “solvència contrastada” de l’espectacle Concerto a Tempo d’Umore, a Desconcerto es fa un pas més enllà per apropar i endinsar al gran públic en la música clàssica a través d’una experiència única, híbrida, fruit de l’encreuament impossible del ritme i l’expressivitat del teatre gestual, la delicadesa dels autors clàssics i la dificultat de la seva interpretació, amb virtuosisme, imaginació i riures.
 • Veure imatge de Teatre a La Bòbila:Boeing-Boeingde Marc Camoletti (nova finestra)
  Diumenge, 14 de gener 2018, 18 h
  Boeing-Boeing ens mostra les peripècies de Bernardo, un exitós arquitecte al qui no se li resisteixen les dones i que mostra una especial predilecció per les hostesses de les línies aèries. Però tot s'embolica quan els horaris dels vols canvien i apareixen en escena el seu amic Roberto i la seva majordona, la Berta.

  Una comèdia fina, fantasiosa y sexy que es posa al servei d'un espectador exigent i acostumat al millor teatre.
 • Veure imatge de El Lazarillo De Tormes (nova finestra)
  del 13 al 14 de febrer, 10:00 h
  Abandonat per la seva mare, Lázaro entra a treballar amb un cec que li nega el menjar elemental per sobreviure. El nen ha de desenvolupar la seva astúcia per a robar-n'hi una part. El mateix passa amb el clergue i l'herald a qui serveix més tard.
 • Veure imatge de Hi Ha Res Més Avorrit Que Ser Una Princesa Rosa? (nova finestra)
  del 20 al 21 de febrer, 10:30 h
  La Carlota és una Princesa Rosa que, per molt que li diguin que ha nascut per ser Princesa Rosa, no vol ser Princesa Rosa. Aquest fet, insòlit en una monarquia de les de tota la vida, trastorna la vida quotidiana de palau fins que la Carlota aconsegueix convèncer a tothom que els temps han canviat i que les nenes, com els nens, poden aspirar a ser el que vulguin: astronautes de coves, caçadores de dracs o qualsevol cosa més interessant que ser una avorrida Princesa Rosa.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400