Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

CinemaRSS

 • Veure imatge de Pel·lícula: The disaster artist de James Franco (nova finestra)
  Dimarts, 23 d'octubre
  Transforma la tragicòmica història real de l’aspirant a cineasta i fracassat desconegut de Hollywood, Tommy Wiseau —un artista de passió sincera i mètodes qüestionables— en una celebració d’amistat, expressió artística i somnis perseguits davant les condicions més adverses.
 • Veure imatge de Grand Prix a la muntanya dels invents (nova finestra)
  Dijous, 25 d'octubre, 18h
  Pel•lícula d’animació en stop-motion. Al cim d’una muntanya hi viu el mecànic de bicicletes i inventor Teodor amb els seus dos millors amics. Els tres construiran un cotxe de competició gegantí per fer front al campió mundial de Fórmula 1.
 • Veure imatge de Dijous de pel•lícula. Thi Mai, rumb a Vietnam, de Patricia Ferreira (nova finestra)
  Dijous, 25 d'octubre, 18 h.
  En col•laboració amb el Centre Cultural Bellvitge
  Carmen, que va perdre a la seva filla en un accident, rep una carta que li anuncia que se li ha concedit a la seva filla l'adopció de la nena vietnamita que va sol•licitar. Acompanyada de les dues millors amigues, Elvira i Rosa, que mai han sortit d'Espanya, viatjaran fins a Vietnam per trobar-se amb la cria i amb situacions complicades i exòtiques que trauran a la llum els aspectes més peculiars de les seves diferents personalitats.
 • Veure imatge de SpoilerLH: Festival de curts DulCINEa (nova finestra)
  Dijous, 25 d'octubre, 18h
  Dijous 25 d'octubre a les 18h.
  Projecció dels tres curts guanyadors del Festival DulCINEa, DulCINEa és un festival de curtmetratges realitzats per entitats que treballen en la millora de la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i que organitza el Club Social El Roure. Un acte emmarcat en el Dia Mundial de la Salut Mental de L'Hospitalet.
 • Veure imatge de Cinema familiar: Jumanji: bienvenidos a la jungla (2017), dir. Jake Kasdan  (nova finestra)
  Divendres, 26 d'octubre, 17:30h.
  Quatre adolescents són absorbits per un videojoc, en què es converteixen en avatars de personatges arquetípics. Allà viuran múltiples aventures, alhora que busquen com sortir d'allà per tornar al seu món. (FILMAFFINITY)
 • Veure imatge de Cinema al barri en català: Surt el sol a Edimburg, de Dexter Fletcher (nova finestra)
  Divendres, 26 d'octubre, a les 18:30 h.
  Amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet
  Dos bons amics, el Davy i l'Ally, tornen a Edimburg després de complir el servei militar en la guerra de l'Afganistan. Tot va bé fins que una revelació del passat del Rab, pare del Davy, amenaça de destruir la família.
  Al Centre Municipal Ana Díaz Rico  ( PL Blocs de la Florida 15 b, L'Hospitalet de Llobregat)
 • Veure imatge de Cinema infantil: Laban, el pequeño fantasma (nova finestra)
  Dissabte, 27 d'octubre
  L'últim dissabte de mes fem cinema de caire familiar a la secció infantil de la biblioteca.
 • Veure imatge de Pel·lícula: La forma del agua (The shape of water) Guillermo del Toro (nova finestra)
  Dimarts, 30 d'octubre
  «Aquest és un film que exhala vida, optimisme, innocència i esperança. A més de l’escena onírica, hi ha aquells meravellosos musicals en Technicolor que el personatge de Sally Hawkins veu en blanc i negre en un vell televisor. Quan balla pel passadís, sota l’escala o al carrer ho fa com si estigués en un musical.
 • Veure imatge de Dimecres de cinema: Yo, Tonya, de Craig Gillespie. (nova finestra)
  Dimecres, 7 de novembre, 18 h
 • Veure imatge de Cinema Negre: Los amantes de la noche (1948), de Nicholas Ray (nova finestra)
  Divendres, 9 de novembre, 18h
  Cicle Els proscrits de la Gran Depressió
  El jove Bowie acaba d’escapar de la presó amb altres dos reclusos. A l’amagatall on es refugien hi viu Keechie, una jove que aviat se sent atreta per ell. Poc després d’atracar un banc amb els seus companys, pateix un accident de tràfic que complica la situació: un dels col•legues es dóna a la fuga després de disparar un policia que anava a socorre’ls. En el cotxe accidentat la policia troba la pistola de Bowie, que es veu obligat a empendre una fugida sense fi en companyia de Keechie.
 • Veure imatge de Cinema Negre: Bonnie & Clyde (1967), d'Arthur Penn (nova finestra)
  Divendres, 16 de novembre, 18h
  Cicle Els proscrits de la Gran Depressió
  A l’epoca de la Gran Depressió, una banda de joves delinqüents, encapçalats per la parella formada per Bonnie Parker i Clyde Barrow, recórre els Estats Units assaltant bancs, afavorint els humils i posant en ridícul les autoritats.
 • Veure imatge de Cinema: Wonder Wheel (2017), dir. Woody Allen (nova finestra)
  Divendres, 16 de novembre, 18:30h.
  A la Coney Island de la dècada dels 50, el jove Mickey Rubin (Timberlake), un atractiu salvavides del parc d'atraccions que vol ser escriptor, explica la història de Humpty (Jim Belushi), operador del carrusel del parc, i del seu dona Ginny (Winslet), una actriu amb un caràcter summament volàtil que treballa com a cambrera. Ginny i Humpty passen per una crisi perquè a més ell té un problema amb l'alcohol, i per si fos poc la vida de tots es complica quan apareix Carolina (Juno Temple), la filla de Humpty, que està fugint d'un grup de mafiosos. (FILMAFFINITY)
 • Veure imatge de Cinefòrum: La última legión (nova finestra)
  Dissabte, 17 de novembre, 17 h
  Dirigida per Doug Lefler, 2007
  Caiguda de l’Imperi Romà d’Occident (476 dC). L’exèrcit bàrbar entra a Roma el dia de la coronació de Romulus Augustus com a nou emperador de l’Imperi Romà i s’inicia una sagnant batalla. La veritable historia de l’espasa d’Excalibur.

  Posteriorment es realitzaran dues ponències “Les fronteres de l’Imperi” a càrrec d’Eusebio Martínez i “Què fa una dona com jo en un imperi com aquest?” a càrrec de Laia Solà. Tot seguit Luís Fernández Zaurín parlarà del llibre Memòries d’Adrià, de Marguerite Yourcenar.

  Aquesta serà la darrera activitat del cicle dedicat a “Orígens, República i Imperi Romà” que ha estat preparat juntament amb l’associació cultural Rvbicon durant l’any 2018.

  Dissabte 17 de novembre, a les 17h, a la segona planta de l’Equipament Municipal de la Plaça d’Europa.
 • Veure imatge de El Meu Primer Festival (nova finestra)
  Diumenge, 18 de novembre
  Espectacle familiar
  El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes entre 2 i 12 anys que vol contribuir a la difusió d’un cinema plural i creatiu, tot oferint una mostra de creacions cinematogràfiques d’arreu del món i de tots els temps.
 • Veure imatge de Cinema Negre: Dillinger (1973), de John Milius (nova finestra)
  Divendres, 23 de novembre, 18h
  Cicle Els proscrits de la Gran Depressió
  El 1933, cinc agents de l’FBI són matats a trets. Melvin Purvis, un important membre de la agència, jura venjar-los i es dedica a perseguir, acarnissadament, al gàngster John Dillinger i a la seva banda...
 • Veure imatge de Club de Lectura de Novel.la Negra: Un diamante al rojo vivo, de Donald E. Westlake (nova finestra)
  Dimarts, 27 de novembre, 19h
  Una comèdia negra perfecta, en la que descobrirem a John Dortmunder, un dels personatges emblemàtics de Donald Westlake. El robatori del diamant Balabomo es converteix en un malson. Cada pla genial falla d’alguna manera i obliga al brillant (però malastruc) protagonista i a tota la banda a començar de nou. Acció, humor i una imaginació desbordant per als diàlegs, el crim i el ridícul inadvertit es donen la mà en aquesta obra mestra absoluta, de la que hi ha adaptació cinematogràfica.
 • Veure imatge de Cinema Negre: Enemigos públicos (2009), de Michael Mann (nova finestra)
  Divendres, 30 de novembre, 18h
  Cicle Els proscrits de la Gran Depressió
  Basada en l’obra de Brian Burrogh Public Enemies: America’s Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI, 1933-34. Narra la història de Melvin Purvis, l’agent de l’FBI que als anys trenta va dirigir la cerca del legendari atracador de bancs John Dillinger i la seva banda.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400