Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

CinemaRSS

 • Veure imatge de #SpoilerLH: Curts en 48 hores (nova finestra)
  Dimarts, 19 de desembre, 19:30 h
  Estrena del curtmetratge “Troubled Waters” del director David Hidalgo Moreno i projecció del curt guanyador del MetropoL’His 2017, “L’Home i la terra: la fauna audiovisual” d’Óscar García Morillas.
 • Veure imatge de Petits tresors de butxaca (nova finestra)
  Diumenge, 25 de febrer 2018, 12:00 h
  Cine-concert per a tota la família
  Vols gaudir d’una manera melòdica i creativa d’un conjunt de curtmetratges especialment seleccionats? Doncs aquest és el teu espectacle! Set projeccions per a tota la família acompanyades de música i veus en directe.
 • Veure imatge de La Xarxa d'Intercanvi de Coneixements (XIC) de Collblanc - la Torrassa. (nova finestra)
  de l'1 de setembre de 2017 al 31 de juliol de 2018
  La Xarxa d’Intercanvi de Coneixements (XIC) és un sistema d’intercanvi de sabers, habilitats i experiències, obert a tothom i sense ànim de lucre. Les persones participants ofereixen el que saben i demanen el que volen aprendre, conformant una xarxa de persones en què cadascú aprèn dels altres i, alhora,  ensenya als demés.
 • Veure imatge de Cinema familiar: Cars 3 (nova finestra)
  Dissabte, 16 de desembre, 11:00 h
  Un dissabte al mes projectem a la secció infantil una de les últimes pel•lícules, de caire familiar, que hem incorporat al fons de la biblioteca.

  Aquest mes, l'escollida ha sigut: Cars 3.
 • Veure imatge de Pel·lícula: Kaguyahime no monogatari (El cuento de la princesa Kaguya), de Isao Takahata (nova finestra)
  Dimarts, 19 de desembre
  El monogatari (conte o narració en japonès) Conte del tallador de bambú en el qual s'inspira la pel·lícula es troba en els orígens de la literatura clàssica japonesa i és considerat l'arquetipus i el pare de tots els monogatari. Ja apareix en ell la llavor d'una literatura fantàstica que els creadors nipons mai no han abandonat.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400