Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

CinemaRSS

 • Veure imatge de Pel·lícula: Un asunto de familia (Manbiki kazoku) de Kore-Eda Hirokazu (nova finestra)
  Dimarts, 23 d'abril
  Totes les meves pel·lícules busquen despertar emocions i reflexions en l’espectador. Un cabdal emotiu que sol sorgir de la meva mirada cap a una realitat molt propera a mi.
 • Veure imatge de El reverendo (nova finestra)
  Dimecres, 24 d'abril, 17:30h
  • El reverendo¸ de P. Schrader

  Tant Paul Schrader, com a director i guionista, i sobretot, el seu actor principal, Ethan Hawke, han estat unànimement aplaudits per aquesta cinta, que el festival barceloní va projectar el 2018 abans de la seva estrena oficial. La trobada d’un reverend amb una parella d’activistes mediambientals li genera un canvi de comportament.
 • Veure imatge de 15a Primavera de cine (nova finestra)
  del dijous 25 d'abril al dijous 2 de maig
  Espai VO ens presenta sis pel·lícules per gaudir d’una primavera de cine. Diferents estils, diferents directors que ofereisen la seva particular visió de la vida, l’amistat, la família...
 • Veure imatge de Cinema al barri en català: Neteges Sunshine de Christine Jeffs (nova finestra)
 • Veure imatge de Cinema familiar: Teen Titans Go! (nova finestra)
  Dissabte, 27 d'abril, 11 h
  Una vegada al mes convertim la secció infantil en un cinema on projectem algunes de les novetats que han arribat a la nostra biblioteca.
 • Veure imatge de Pel·lícula: Lazzaro feliz  (Lazzaro felice) d'Alice Rohrwacher (nova finestra)
  Dimarts, 30 d'abril
  Lazzaro, un jove camperol d’excepcional bondat, viu a La Inviolata, un petit llogaret que s’ha mantingut allunyat del món i que és controlat per la marquesa Alfonsina de Luna. Allí, la vida dels pagesos no ha canviat gens, són explotats i alhora abusen de la generositat de Lazzaro.
 • Veure imatge de Dimecres de cinema (nova finestra)
  Dimecres, 8 de maig, 18 h
  Dimecres de cinema
  Una vegada al mes projectem alguna de les novetats arribades a la biblioteca.
 • Veure imatge de Dijous de cinema. La forma de l ‘aigua de Guillermo del Toro (nova finestra)
  Dijous, 9 de maig, 18 h
  La forma de l ‘aigua de Guillermo del Toro
  En un inquietant laboratori d'alta seguretat, durant la Guerra Freda, es produeix una connexió insòlita entre dos mons aparentment allunyats. La vida de la solitària Elisa, que treballa com a netejadora en el laboratori, canvia per complet quan descobreix un experiment classificat com a secret: un home amfibi que es troba aquí reclòs.
 • Veure imatge de Cicle de Cinema Negre: El espía negro (1939), de Michael Powell (nova finestra)
  Divendres, 10 de maig, 19h
  Cicle Cinema Negre Britànic
  Coordinat pel Christian Aguilera
  A un capità d’un submarí alemany anomenat Hardt se l’assigna, durant la II Guerra Mundial, la missió d’endinsar-se en territori anglès per a trobar-se amb una espia alemanya que s’amaga sota la figura d’una mestra autoritzada a exercir a una base naval anglesa, situada a les illes Orney. Allí, en companyia del traïdor tinent Ashington, tractarà de destruir la tropa naval britànica, tot i què el capità alemany es sorprendrà amb una cosa que no esperava...
 • Veure imatge de Cinema familiar. Los Futbolísimos, dirigida per Miguel Àngel Lamata (nova finestra)
  Divendres, 10 de maig, 18 h
  Comèdia d'aventures protagonitzada per una colla de nens que, per salvar al seu equip de futbol, es ficaran en tot tipus de problemes en els quals el seu enginy i la seva amistat seran posats a prova. El Soto Alt F.C. és el nom de l'equip, i en ell juguen, entre altres, Pakete, Camuñas, Angoixes, Helena i Toni. Tots tenen una missió fonamental: guanyar els dos pròxims partits per a evitar que l'associació de mares i pares d'alumnes tanquin el club. Si baixen a segona, es va acabar l'equip.
 • Veure imatge de Cicle de Cinema Negre: Brighton Rock (1947), de Basil Dearden (nova finestra)
  Divendres, 17 de maig, 19h
  Ciclo Cine Negro Británico
  Coordinado por Christian Aguilera
  A pesar de su juventud, Pinkie Brown cuenta con un amplio historial delictivo, que lo ha permitido ganarse el "respeto" de los miembros de un clan de los bajos fondo de Brighton. Lejos de detenerse en su escalada criminal, Pinkie planea liquidar a su rival Frío Hale. Entonces, a plena luz del día Pinkie se sienta en el lado de en Frío en el tren del terror de un parque de atracciones. En concluir el recorrido, Fred Hale ha desaparecido justo delante de los ojos de Ida, la mujer que estaba en su lado. Desestimando la versión oficial del cuerpo de policía, Ida tratará de investigar qué ha pasado en realidad.
 • Veure imatge de Todos lo saben (nova finestra)
  Dimecres, 22 de maig, 17:30h
  • Todos lo saben, d’A. Farhadi
  Dirigida pel guardonat i prestigiós Asghar Farhadi (El Viajante; Nader y Simin, una separación) i amb un repartiment farcit de noms rutilants del cinema espanyol (Penélope Cruz, Javier Bardem, Bárbara Lennie, Eduard Fernández, Inma Cuesta...), el film, que barreja història de segrest i drama familiar, va inaugurar l’edició del 2018 del festival francès.
 • Veure imatge de Cinema familiar: En Ralph destrueix internet (nova finestra)
  Dissabte, 25 de maig, 11:00 h
  Una vegada al mes convertim la secció infantil en un cinema on projectem algunes de les novetats que han arribat a la nostra biblioteca.
 • Veure imatge de Dimecres de cinema (nova finestra)
  Dimecres, 5 de juny, 18 h
  Dimecres de cinema
  Una vegada al mes projectem alguna de les novetats arribades a la biblioteca.
 • Veure imatge de Cicle de Cinema Familiar: El secreto de los hermanos Grimm (2005), de Terry Gilliam (nova finestra)
  Divendres, 7 de juny, 18h
  Alemanya, segle XIX. Els germans Jake i Will Grimm es dediquen a recórrer els pobles engalipant als pobres vilatans: primer els conten històries de malediccions, esperits i fantasmes amenaçadors i després fingeixen salvar-los per mitjà d'exorcismes i rituals varis. Però un dia arriben a un poble sobre el qual pesa una maledicció real, un poble situat prop d'un bosc encantat en el qual han desaparegut vàries nenes. Els Grimm tindran llavors que demostrar la seva valentia i coratge per a salvar al poble d'una amenaça terrorífica.
  No recomanada per a menors de 13 anys.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400