Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

CinemaRSS

 • Veure imatge de venecia (nova finestra)
  Dimarts, 4 de setembre, 18h
  • El Tercer asesinato, d’Hirokazu Koreeda

  Coincidint amb la setanta-cinquena edició del més veterà dels festivals de cinema en actiu, projectem aquest thriller japonès dirigit pel realitzador de Nadie sabe i De tal padre, tal hijo.  Va formar part de la programació del certamen l’any passat.
 • Veure imatge de Cinema: El viajante (2016), dir. Asghar Farhadi (nova finestra)
  Divendres, 5 d'octubre
  Emad i Rana han de deixar el seu pis al centre de Teheran a causa dels treballs que s'estan efectuant i que amenacen l'edifici. S'instal·len en un altre lloc, però un incident relacionat amb l'anterior inquilí canviarà dramàticament la vida de la jove parella. (FILMAFFINITY).
 • Veure imatge de Cinema familiar: Jumanji: bienvenidos a la jungla (2017), dir. Jake Kasdan  (nova finestra)
  Divendres, 26 d'octubre, 17:30h.
  Quatre adolescents són absorbits per un videojoc, en què es converteixen en avatars de personatges arquetípics. Allà viuran múltiples aventures, alhora que busquen com sortir d'allà per tornar al seu món. (FILMAFFINITY)
 • Veure imatge de Cinema Negre: Los amantes de la noche (1948), de Nicholas Ray (nova finestra)
  Divendres, 9 de novembre, 18h
  Cicle Els proscrits de la Gran Depressió
  El jove Bowie acaba d’escapar de la presó amb altres dos reclusos. A l’amagatall on es refugien hi viu Keechie, una jove que aviat se sent atreta per ell. Poc després d’atracar un banc amb els seus companys, pateix un accident de tràfic que complica la situació: un dels col•legues es dóna a la fuga després de disparar un policia que anava a socorre’ls. En el cotxe accidentat la policia troba la pistola de Bowie, que es veu obligat a empendre una fugida sense fi en companyia de Keechie.
 • Veure imatge de El Meu Primer Festival (nova finestra)
  Diumenge, 18 de novembre
  Espectacle familiar
  El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes entre 2 i 12 anys que vol contribuir a la difusió d’un cinema plural i creatiu, tot oferint una mostra de creacions cinematogràfiques d’arreu del món i de tots els temps.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400