Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

CinemaRSS

 • Veure imatge de Pel·lícula: Un sac de billes (Un saco de canicas) de Christian Duguay (nova finestra)
  Dimarts, 19 de febrer
  Adaptació de la novel·la homònima i autobiogràfica de l'escriptor francès jueu Joseph Joffo, el relat se centra en l'odissea de dos nens que de 1941 a 1944 fugen de la persecució nazi per la seva condició de jueus i es veuen obligats a separar-se dels seus progenitors, que perceben que el clima s'està fent irrespirable
 • Veure imatge de Cicle de Cinema Negre: Hasta el último aliento (1966), de Jean-Pierre Melville (nova finestra)
  Divendres, 22 de febrer, 18h
  Aquesta BCNegra la Biblioteca la Bòbila dedica el cicle de cinema negre al controvertit  Jose Giovanni: delinqüent, condemnat a mort, col•laboracionista, escriptor, guionista, actor i director de cinema. Un dels homes que més bé ha retratat l’hampa francesa.
  Gustave Manda es un perillós criminal que, després d’escapar-se de la presó, va a París per a reunir-se amb els seus socis i es veu embolicat en una matança entre bandes rivals. Abans d’abandonar el país, Gu necessita fer un últim cop per aconseguir diners, però és perseguit per l’inspector Blot. Adaptació de la novel•la Hasta el último aliento, de Jose Giovanni.
 • Veure imatge de Cinema al barri en català: Estiu 1993, de Carla Simón (nova finestra)
  Divendres, 22 de febrer, 18:30 h.
  Frida (Laia Artigas), una nena de sis anys, afronta el primer estiu de la seva vida amb la seva nova família adoptiva després de la mort de la seva mare. Lluny del seu entorn proper, en ple camp, la nena haurà d'adaptar-se a la seva nova vida.
  Seleccionada per Espanya per als Oscar 2018.
   
 • Veure imatge de Ernest et Célestine (nova finestra)
  Dissabte, 23 de febrer, 11 h
  Cinema familiar
  Cada últim dissabte de mes, fem cinema a la secció infantil de la biblioteca.
 • Veure imatge de Pel·lícula: Transit (En transito) de Christian Petzold (nova finestra)
  del dilluns 25 al dimarts 26 de febrer
  Segona Guerra Mundial. A Marsella, refugiats de tota Europa embarquen rumb a Amèrica fugint de l'ocupació nazi. Entre ells, el jove alemany Georg suplanta la identitat d'un escriptor mort per utilitzar el seu visat, que li garanteix refugi a Mèxic. A Marsella s'enamora de Marie, una jove que busca desesperadament l'home que estima, sense el qual no està disposada a marxar.
 • Veure imatge de L’abella Maia. Els jocs de la mel (nova finestra)
  Dijous, 28 de febrer, 18h
  Segueix les aventures de l’abella més trapella del rusc. La petita Maia no aconsegueix adaptar-se a les estrictes regles del rusc.
 • Veure imatge de Asesinato en el Oriente Express de Kenneth Branagh (nova finestra)
  Dijous, 28 de febrer, 18:00h
  Assassinat en l'Orient Express de Kenneth Branagh.

  Durant un viatge al llegendari tren Orient Express, el detectiu belga Hercules Poirot investiga un assassinat comès en el trajecte, i de resultes es trobarà en què tots els passatgers del tren són sospitosos d'aquest.

  Dijous, 28 de febrer, a les 18 h
 • Veure imatge de Cicle de Cinema Negre: Último domicilio conocido (1970), de Jose Giovanni (nova finestra)
  Divendres, 1 de març, 18h
  Aquesta BCNegra la Biblioteca la Bòbila dedica el cicle de cinema negre al controvertit  Jose Giovanni: delinqüent, condemnat a mort, col•laboracionista, escriptor, guionista, actor i director de cinema. Un dels homes que més bé ha retratat l’hampa francesa.
  Marceau, un enèrgic i competent policia arresta incidentalment el fill d’un influent advocat, que promet venjar-se. L’inspector Marceau es traslladat a una comissaria de barri. Allà coneix Jeanne Dumas, una policia novella amb qui formarà equip per lluitar contra els petits delictes que es cometen al barri. Mentre, la jerarquia policial té deu dies per trobar un testimoni desaparegut i li encarreguen a Marceau, fent-li creure que és un treball de rutina.
 • Veure imatge de Certain women (nova finestra)
  Dimecres, 6 de març, 17:30h
  • Certain women: vidas de mujer
  Celebrem alhora la sisena edició d’aquest certamen barceloní de cinema independent nord-americà i l’imminent Dia de la Dona amb la projecció del treball més recent (i vist l’any 2017 al festival) d’una cineasta a descobrir. “Certain women...” consta de tres petites grans històries protagonitzades per Kristen Stewart, Michelle Williams, i Laura Dern.
 • Veure imatge de Cinema especial Dia de la Dona: Las que faltaban de Mafalda i Las Patronas de Rober Astorgano (nova finestra)
 • Veure imatge de Cicle de Cinema Negre: Dos hombres en la ciudad (1973), de Jose Giovanni  (nova finestra)
  Divendres, 8 de març, 18h
  Aquesta BCNegra la Biblioteca la Bòbila dedica el cicle de cinema negre al controvertit  Jose Giovanni: delinqüent, condemnat a mort, col•laboracionista, escriptor, guionista, actor i director de cinema. Un dels homes que més bé ha retratat l’hampa francesa.
  Gràcies a l’ajut d’un educador, Gino aconsegueix reintegrar-se a la societat després de sortir de la presó. Però, malgrat la bona voluntat i els esforços per fer vida normal, un inspector de policia no creu en la seva innocència i li recorda constantment els delictes anteriors. La continua pressió de l’inspector i les seves sospites l’acaben arrossegant a cometre un homicidi.
 • Veure imatge de Cinema: Ray (2004), dir. Taylor Hackford (nova finestra)
  Divendres, 15 de març, 18:30h.
  Cicle: La música i els artistes
  La vida de Ray Charles és una alternança de triomfs i fracassos personals que se succeeixen al llarg d'una dilatada carrera al món de l'espectacle. Ray era un home capaç de fondre amb enorme eficàcia els més diversos estils musicals: el jazz, el rhythm & blues, el rock & roll, el gospel i el country. La pel·lícula se centra en el període més explosiu de la carrera de Charles, que comença quan aquest jove negre i cec es puja sol a un autobús a Florida i creua el país per anar a parar a la florent escena jazzística de Seattle. Quan és descobert per Atlantic Records, comença el seu imparable ascens cap a la fama, però també la seva addicció a les drogues i les dones. Alhora, haurà de superar greus traumes infantils com la mort del seu germà George i la pèrdua de la vista a partir dels cinc anys, fets que marquen per sempre la seva vida i la seva música. (FILMAFFINITY)
 • Veure imatge de Cinema familiar. Cavernícola de Nick Park (nova finestra)
  Divendres, 15 de març, 18 h
  Cavernícola de Nick Park. Dug i Hognob són un cavernícola i un porc senglar de l’Edat de Pedra. Un dia s’han d’enfrontar a un malvat que vol instaurar l’Edat de Bronze. Per tal de competir i fer història, competiran amb el “joc sagrat”, que resulta ser la invenció del futbol.
  Divendres, 15 de març, a les 18 h.
 • Veure imatge de Cinefòrum: El tercer hombre (nova finestra)
  Dissabte, 16 de març, 17h
  Dirigida per Carol Reed, 1949
  Holly Martins (Joseph Cotten), escriptor, arriba a Viena el 1947 quan la ciutat està dividida en quatre zones ocupades pels aliats de la Segona Guerra Mundial. Holly es posa en contacte amb un amic de la infància, Harry Lime (Orson Welles), qui li ha promès trobar-li feina.

  Posteriorment es realitzarà la conferència “La Guerra Freda. Primer impacte” a càrrec de Raúl Muñoz. Tot seguit Luís Fernández Zaurín parlarà del llibre El tercer home, de Graham Greene.

  Aquesta serà la primera activitat del cicle dedicat a “La Guerra Freda” que ha estat preparat juntament amb l’associació cultural Rvbicon durant l’any 2019.


  Dissabte 16 de març, a les 17h, a la segona planta de l’Equipament Municipal de la Plaça d’Europa
 • Veure imatge de Dijous de pel·lícula. Una raó brillant: l'art de convèncer, de Lasse Hallström. (nova finestra)
  Dijous, 28 de març, 18 h
  Neïla Salah és una jove de l'extraradi parisenc que somia de ser advocada i aconsegueix matricular-se en la millor Facultat de Dret de París. El primer dia de classe, pateix un enfrontament amb Pierre Mazard, un professor polèmic, conegut per ser provocatiu i per parlar fóra de to. Obligats per la Universitat, professor i alumna hauran de preparar junts un concurs de debat nacional. Dos mons paral·lels que, a poc a poc, s'apropen fins a fer una relació tant desbaratada, divertida i sòlida com inesperada, una relació única en la seva espècie.
 • Veure imatge de Cinema al barri: Tres anuncios en las afueras de Martin McDonagh (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400