Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

 més notícies [+]
Veure imatge de La història de l’organització ‘Mujeres libres’ (nova finestra)
08/10/2018

La història de l’organització ‘Mujeres libres’

L’exposició Mujeres Libres, precursoras de un mundo nuevo vol recuperar la història oblidada de l'organització Mujeres Libres, una agrupació femenina sorgida en el si del moviment llibertari amb el propòsit d’unir les dones de classe obrera per lluitar i aconseguir l’emancipació.
Veure imatge de Èxit de la segona edició de CREA, la festa del Districte Cultural (nova finestra)
02/10/2018

Èxit de la segona edició de CREA, la festa del Districte Cultural

CREA 2018 ha estat un èxit, al llarg de la tarda van passar pel Centre Cultural Metropolità Tecla Sala unes 2.000 persones que van poder conèixer el talent del teixit creatiu del Districte Cultural. Va ser una jornada plena de poesia, dansa, teatre, música i coneixement compartit. Aquestes són algunes de les imatges que es va deixar la jornada.
Veure imatge de Presentació de la temporada de tardor de música i arts escèniques a l’Auditori Barradas (nova finestra)
28/09/2018

Presentació de la temporada de tardor de música i arts escèniques a l’Auditori Barradas

Un any més, l’Auditori Barradas va acollir la presentació de la temporada professional de música i escena. En un acte distès i divertit es van presentar els espectacles i les actuacions que pujaran a l’escenari de l’Auditori Barradas i del Teatre Joventut fins al desembre i es va fer un avançament de la temporada del 2019.
Veure imatge de La segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural, explorarà els nous escenaris de la creativitat (nova finestra)
21/09/2018

La segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural, explorarà els nous escenaris de la creativitat

La segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural, tindrà lloc el divendres 28 de setembre al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala de L'Hospitalet i serà una oportunitat per celebrar l'art i la creativitat que transmet aquest particular districte de la ciutat.
Veure imatge de L’Hospitalet participa en el Barcelona Gallery Weekend amb exposicions, instal•lacions i accions artístiques (nova finestra)
20/09/2018

L’Hospitalet participa en el Barcelona Gallery Weekend amb exposicions, instal•lacions i accions artístiques

L’Hospitalet participa un any més al Barcelona Gallery Weekend amb una proposta addicional d’aquest esdeveniment en el qual, durant cinc dies, professionals del sector de les arts visuals, promotors, col•leccionistes i amants de l’art gaudiran d’exposicions i activitats especials a galeries i centres d’art, descobriran nous talents i visitaran espais singulars que serviran d’escenari als artistes.
Veure imatge de Un meticulós treball cal•ligràfic de l’artista ASU, el mural de setembre del projecte 12+1 de l’artista (nova finestra)
18/09/2018

Un meticulós treball cal•ligràfic de l’artista ASU, el mural de setembre del projecte 12+1 de l’artista

Un treball cal•ligràfic de l’artista ASU ocupa el mural de la paret del carrer de Rosalía de Castro, és el treball del mes de setembre del projecte 12+1, un mural que evoca la barreja de concentració i respiració. Les cal•ligrafies són complementàries, com el ying i el yang, com el ple i el buit.
Veure imatge de L’Ajuntament obre una línia d’ajuts per als locals que programin música en viu (nova finestra)
13/09/2018

L’Ajuntament obre una línia d’ajuts per als locals que programin música en viu

L’Ajuntament ha obert una línia d’ajuts per a la programació de música en viu en espais privats de L’Hospitalet. La convocatòria ja s’ha publicat i el termini de presentació finalitza l’11 d’octubre. Amb aquesta subvenció es vol reforçar l’activitat cultural dels espais dedicats a la difusió musical i, alhora, reconèixer el paper dels agents privats en aquest àmbit.
Veure imatge de El paper de la dona en la vida social, cultural i associativa de L’H i la situació de les persones represaliades pel franquisme, temes d’estudi de les beques 2018 (nova finestra)
12/09/2018

El paper de la dona en la vida social, cultural i associativa de L’H i la situació de les persones represaliades pel franquisme, temes d’estudi de les beques 2018

L'Ajuntament ha convocat una nova edició de les Beques L'Hospitalet destinades a projectes de recerca científica en el camp de les ciències socials, relacionats amb l'estudi de la història i l'evolució de la ciutat i adreçades a persones amb llicenciatura o grau universitari.
Veure imatge de Les biblioteques Can Sumarro, la Bòbila i Josep Janés han millorat les instal•lacions durant l’estiu (nova finestra)
07/09/2018

Les biblioteques Can Sumarro, la Bòbila i Josep Janés han millorat les instal•lacions durant l’estiu

Les Biblioteques de L’Hospitalet han aprofitat l’estiu per fer obres de millora en alguns dels equipaments. Les obres més importants afecten la Biblioteca Can Sumarro, que obrirà pròximament.
Veure imatge de Oberta la inscripció per participar en els clubs de lectura i grups de conversa de les biblioteques (nova finestra)
03/09/2018

Oberta la inscripció per participar en els clubs de lectura i grups de conversa de les biblioteques

Biblioteques de L’Hospitalet ha obert el període d’inscripció per participar en els diferents clubs de lectura i grups de conversa que hi organitza. Un cop enviada la sol•licitud, la biblioteca us confirmarà  la inscripció.

Et recomanem

Veure imatge de Visita comentada a l’exposició 'Ya no hay nada sólido, todo se desvanece' (nova finestra)
Dilluns, 15 d'octubre, 19 h
L'artista Agustín Fructuoso ens proposa una visita acompanyada i comentada a l'exposició 'Ya no hay nada sólido, todo se desvanece', d’Agustín Fructuoso i Benxamín Álvarez, que actualment pot visitar-se a la TePeKaLe.
Veure imatge de Tori Sparks presenta 'De Nashville al Mediterraneo' (nova finestra)
Divendres, 19 d'octubre, 21 h
Tori Sparks és una cantant i compositora nordamericana coneguda per unes llestres poc convencionals i la barreja d’influències de folk, rock i blues.
La Chana, diosa del compásVeure imatge de La Chana, diosa del compás (nova finestra)
Dissabte, 20 d'octubre, 20 h
Antonia Santiago Amador “La Chana” neix a L’Hospitalet el 1946. És una artista creadora genial, autodidacta i irrepetible. Ha tingut dos etapes d’esplendor professional: una entre 1966 fins 1980 i una altre entre 1985 i 1991; ambdues interrompudes per un període de cinc anys de silenci artístic. Ara tenim la oportunitat de gaudir de nou del seu talent.
Veure imatge de Mala broma (nova finestra)
Diumenge, 21 d'octubre, 19 h
Dos antics amics es retroben després de vint anys. Quan eren joves, presentaven plegats un programa radiofònic d’humor. Ara un d’ells ja ha triomfat com a humorista però l’altre ha fracassat com a periodista. Els dos fan una juguesca al voltant d’un tema que els apassiona: els límits de l’humor. Serà capaç el periodista de fer la broma més forta que pugui imaginar a la seva dona?
Veure imatge de Nino Galissa (nova finestra)
Divendres, 26 d'octubre, 20 h

Nino Galissa

La recaptació íntegra anirà destinada a una escola de música a Guinea Bissau
En Nino és un músic tradicional o griot. Persones com en Nino són músics per tradició familiar, per llinatge, i són coneixedors de la història de la seva ètnia i d'Àfrica en general.
Veure imatge de Acròbates al Carrer (nova finestra)
Dissabte, 27 d'octubre, 12 a 20.30 h

Acròbates al Carrer

Festival Acròbates
El tret de sortida del Festival Acròbates 2018 omplirà el dia d’activitats al voltant de la música i la poesia. Consulteu el programa previst i gaudiu amb nosaltres de la poesia durant tot el dia!
Veure imatge de Fuenteovejuna - TNT / El Vacie (nova finestra)
Dissabte, 27 d'octubre, 20 h
Sis dones del poblat de barraques sevillà, el més gran i antic d’Europa, reinterpreten el clàssic Fuenteovejuna després de la revolució que va suposar la seva primera experiència de teatre comunitari amb La casa de Bernarda Alba. Semblava impensable escapar d’aquest parc temàtic de misèria, però ja fa quasi 10 anys que el teatre va servir de salvaconducte per a un grapat de gitanes de El Vacie per visibilitzar i amplificar el crit d’uns veïns que exigeixen dignitat.
Veure imatge de Mansilla y los espías (nova finestra)
Dissabte, 27 d'octubre, 20:30 h

Mansilla y los espías

Dejad que los colgados se acerquen a mí
Mansilla y los espías és el resultat de la unió de l'actor i escriptor Fernando Mansilla amb els músics sevillans Luis Navarro i Daniel Abad. Fruit de l'interès per traspassar les fronteres de les seves respectives disciplines, han inventat un llenguatge escènic original que és la marca de la casa.
Veure imatge de Òpera & Eròtica (nova finestra)
Diumenge, 28 d'octubre, 19 h

Òpera & Eròtica

La veu de l'erotisme
La presència de la sensualitat, dels gèneres masculí i femení i de la sexualitat en la música clàssica sempre ha estat intensa. Òpera & Eròtica ens mostra com,  a diferència de la música popular, l’existència de l’erotisme en la música vocal clàssica hi té lloc de manera implícita.
Veure imatge de Acluca Els Ulls (nova finestra)
Dissabte, 3 de novembre, 18 h

Acluca Els Ulls

La recerca de les paraules boniques
Espectacle familiar
En Parpelles no es recorda de les seves paraules boniques! D’aquesta manera, no podrà continuar amb la seva feina. Perdut en el seu neguit, decideix demanar ajuda a la seva estimada Violeta, que el portarà a la casa de l’immens jardí.

Agenda del dia

 més activitats [+]
 • Veure imatge de 1a visita guiada a l'exposició "Mujeres Libres (1936-1939). Precursoras de un mundo nuevo" (nova finestra)

  1a visita guiada a l'exposició "Mujeres Libres (1936-1939). Precursoras de un mundo nuevo"

  Dilluns, 15 d'octubre, 19 h.
  Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya
 • Veure imatge de Visita comentada a l’exposició 'Ya no hay nada sólido, todo se desvanece' (nova finestra)

  Visita comentada a l’exposició 'Ya no hay nada sólido, todo se desvanece'

  Dilluns, 15 d'octubre, 19 h
  TPK Art i Pensament Contemporani (av. Josep Tarradellas, 44)
 • Veure imatge de Exposició : Viatge cap a l'Univers fosc (nova finestra)

  Exposició : Viatge cap a l'Univers fosc

  del 3 al 18 d'octubre
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Els Clubs de Lectura a les Biblioteques de L'Hospitalet (nova finestra)
 • Veure imatge de Exposició " L'Estaca".  (nova finestra)

  Exposició " L'Estaca". 

  del 5 al 19 d'octubre, 19 h
  Centre Cultural Bellvitge-Gornal
 • Veure imatge de Exposició de pintures: “Sensaciones” (nova finestra)

  Exposició de pintures: “Sensaciones”

  del 26 de setembre al 22 d'octubre
  Centre Cultural Collblanc-La Torrassa
 • Veure imatge de Exposició: Abracadabra pota de cabra!  (nova finestra)

  Exposició: Abracadabra pota de cabra! 

  del 2 al 23 d'octubre
  Biblioteca Josep Janés
 • Veure imatge de Merletti (nova finestra)

  Exposició: Merletti i l'esport al primer terç del segle XX

  del 2 al 23 d'octubre
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Ya no hay nada sólido, todo se desvanece (nova finestra)

  Ya no hay nada sólido, todo se desvanece

  del 26 de setembre al 26 d'octubre
  ASSOCIACIÓ CULTURAL TALLER PUBILLA KASAS
 • Veure imatge de Exposició: Homenatge a Jordi Canal (nova finestra)

  Exposició: Homenatge a Jordi Canal

  del 9 al 27 d'octubre
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Ciutat i lluita. Fotografies d’Esteve Lucerón (nova finestra)

  Ciutat i lluita. Fotografies d’Esteve Lucerón

  del 6 de setembre al 28 d'octubre
  Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia
 • Veure imatge de Mujeres Libres (1936-1939). Precursoras de un mundo nuevo (nova finestra)

  Mujeres Libres (1936-1939). Precursoras de un mundo nuevo

  del 9 al 28 d'octubre
  Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya
 • Veure imatge de Exposició:  “Matèria Primera” (nova finestra)

  Exposició:  “Matèria Primera”

  del 27 de setembre al 31 d'octubre
  Centre Cultural Bellvitge-Gornal
 • Veure imatge de Invoice. Jaume Pitarch (nova finestra)

  Invoice. Jaume Pitarch

  del 27 de setembre al 4 de novembre
  Centre d'Art Tecla Sala
 • Veure imatge de Taller de joieria creativa (nova finestra)

  Taller de joieria creativa

  del 4 d'octubre al 15 de novembre, de 19.30 a 21.30 h
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Exposició del col•lectiu Hate Lovers (nova finestra)

  Exposició del col•lectiu Hate Lovers

  del 3 d'octubre al 16 de novembre
  Fundació Contorno Urbano (c. del Garrag, 31)
 • Veure imatge de Exposició Jugar com una fruita no és jugar. Alejandro Palacín-Mònica Planes (nova finestra)

  Exposició Jugar com una fruita no és jugar. Alejandro Palacín-Mònica Planes

  del 26 de setembre al 25 de novembre
  Fundació Arranz-Bravo
 • Veure imatge de Taller de restauració i customització de mobles (nova finestra)

  Taller de restauració i customització de mobles

  del 8 d'octubre al 26 de novembre, de 19 a 21 h
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Curs de fotografia digital per a tothom (nova finestra)

  Curs de fotografia digital per a tothom

  del 4 d'octubre al 29 de novembre, de 19 a 21 h
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Tertúlia: “Tertúlia d’Amalvígies” (nova finestra)

  Tertúlia: “Tertúlia d’Amalvígies”

  del 3 d'octubre al 5 de desembre, 18 h
  Biblioteca de Bellvitge
 • Veure imatge de Taller d'iniciació a la impressió 3D (nova finestra)

  Taller d'iniciació a la impressió 3D

  del 2 d'octubre al 11 de desembre, de 19 a 21h
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Taller de paper vitrificat (nova finestra)

  Taller de paper vitrificat

  del 9 d'octubre al 11 de desembre, 19 h
  Centre Cultural la Bòbila
 • Veure imatge de Club de Conversa en Català (nova finestra)

  Club de Conversa en Català

  del 3 d'octubre al 12 de desembre, 12h
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Club de Lectura Fàcil en Català (nova finestra)

  Club de Lectura Fàcil en Català

  del 12 de setembre al 13 de desembre, 18h
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Club del silenci. Un espai amable on el teu llibre i tu podreu estar tranquils. (nova finestra)

  Club del silenci. Un espai amable on el teu llibre i tu podreu estar tranquils.

  de l'1 d'octubre al 17 de desembre
  Biblioteca de Bellvitge
 • Veure imatge de Curs de guitarra per a acompanyar el cant (nova finestra)

  Curs de guitarra per a acompanyar el cant

  de l'1 d'octubre al 17 de desembre
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Grup de conversa en català (nova finestra)

  Grup de conversa en català

  de l'1 d'octubre al 17 de desembre
  Biblioteca Plaça Europa
 • Veure imatge de Vine a cantar a GospeL'Hearts (nova finestra)

  Vine a cantar a GospeL'Hearts

  de l'1 d'octubre al 17 de desembre, de 20 a 22 h
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Inscripcions al taller d'iniciació al teatre per a adults (nova finestra)

  Inscripcions al taller d'iniciació al teatre per a adults

  del 3 de setembre al 18 de desembre
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Club de lectura en veu alta (nova finestra)

  Club de lectura en veu alta

  del 18 de setembre al 18 de desembre, 12 h
  Biblioteca Central Tecla Sala
 • Veure imatge de Curs d'iniciació a la màgia amb cartes (nova finestra)

  Curs d'iniciació a la màgia amb cartes

  del 2 d'octubre al 18 de desembre, de 19 a 20 h
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Curs de cartomàgia (nova finestra)

  Curs de cartomàgia

  del 2 d'octubre al 18 de desembre, de 19 a 20 h
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Grup de conversa en català (nova finestra)

  Grup de conversa en català

  del 2 d'octubre al 18 de desembre, a les 12 h.
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de Grup de Conversa en Anglès Hello Bòbila! (nova finestra)

  Grup de Conversa en Anglès Hello Bòbila!

  del 6 de setembre al 20 de desembre, 19h
  Biblioteca la Bòbila
 • Veure imatge de Cant amb la Coral Heura. Cor femení. (nova finestra)

  Cant amb la Coral Heura. Cor femení.

  del 7 de setembre al 21 de desembre, de 20 a 22 h
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de SOS informàtica (nova finestra)

  SOS informàtica

  del 15 de setembre al 22 de desembre, de 10 a 13 h.
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de L'Hospisona 2018 (nova finestra)

  L'Hospisona 2018

  de l'1 d'octubre al 22 de desembre
 • Veure imatge de Hello Teens: grup de conversa en anglès per a joves (nova finestra)

  Hello Teens: grup de conversa en anglès per a joves

  del 4 d'octubre de 2018 al 30 de maig de 2019, a les 18:15 h
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de Curs d'iniciació a la màgia per a infants (nova finestra)

  Curs d'iniciació a la màgia per a infants

  del 2 d'octubre de 2018 al 4 de juny de 2019, de 18 a 19 h
  Centre Cultural Sant Josep
 • Veure imatge de Grup de conversa en català, conduït per Ramon Font (voluntari lingüístic) (nova finestra)

  Grup de conversa en català, conduït per Ramon Font (voluntari lingüístic)

  del 4 d'octubre de 2018 al 13 de juny de 2019, 19h.
  Biblioteca Josep Janés
 • Veure imatge de Grup de conversa en català nivell inicial (nova finestra)

  Grup de conversa en català nivell inicial

  del 4 d'octubre de 2018 al 13 de juny de 2019, 16 h
  Biblioteca Santa Eulàlia
 • Veure imatge de Hello Florida: grup de conversa en anglès (nova finestra)

  Hello Florida: grup de conversa en anglès

  del 3 d'octubre de 2018 al 19 de juny de 2019, a les 19 h.
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de Grup de conversa en castellà (nova finestra)

  Grup de conversa en castellà

  del 4 d'octubre de 2018 al 20 de juny de 2019, a les 15:30 h.
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de SOS Informàtica (nova finestra)

  SOS Informàtica

  del 22 de setembre de 2018 al 22 de juny de 2019, a les 10h
  Biblioteca la Florida
 • Veure imatge de Somnisrevolution (nova finestra)

  Somnisrevolution

  del 25 de setembre de 2018 al 23 de juny de 2019
  Centre Cultural la Bòbila
 • Veure imatge de Chiquisomnis (nova finestra)

  Chiquisomnis

  del 2 d'octubre de 2018 al 23 de juny de 2019
  Centre Cultural la Bòbila
 • Veure imatge de Tallers de Salsa Cubana (nova finestra)

  Tallers de Salsa Cubana

  del 2 d'octubre de 2018 al 23 de juny de 2019
  Centre Cultural la Bòbila
 • Veure imatge de Tallers de Hip-Hop, Ball modern i Funky (nova finestra)

  Tallers de Hip-Hop, Ball modern i Funky

  del 3 d'octubre de 2018 al 23 de juny de 2019
  Centre Cultural la Bòbila
 • Veure imatge de Curs de música tradicional (nova finestra)

  Curs de música tradicional

  del 11 de setembre de 2017 al 24 de juny de 2019
  Escola de Música - Centre de les Arts
 • Veure imatge de Taller d'iniciació al teatre per a adults (nova finestra)

  Taller d'iniciació al teatre per a adults

  del 2 d'octubre de 2018 al 27 de juny de 2019
 • Veure imatge de Guitarra (nova finestra)

  Guitarra

  del 3 de setembre de 2018 al 30 de juliol de 2019
  Centre Cultural Sanfeliu
 • Veure imatge de Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet (nova finestra)

  Color forma ... i volum. Els retaules de l'església de L'Hospitalet

  des del 29 de setembre
  Museu de L'Hospitalet - L'Harmonia
 • Veure imatge de L'Hospitalet: un indret, una història (nova finestra)

  L'Hospitalet: un indret, una història

  des del 26 de març
  Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya
 • Veure imatge de L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX (nova finestra)

  L'Hospitalet i la memòria democràtica. L'Hospitalet del segle XX

  des del 26 de gener
  Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400