Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Una noche sin luna

Juan Diego Botto
Veure imatge de Una noche sin luna (nova finestra)
Data: 28 d'octubre de 2022
Hora: 20 h
Duració aprox.:1 hora 45 minuts
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 22 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Premi Max 2022 al millor actor i millor espectacle de teatre “Una noche sin luna” és una peça commovedora i sorprenent que ens parla de Lorca des d’una sensibilitat del segle XXI, com si el mateix Federico fos avui aquí entre nosaltres.

Una obra on ens apropem als aspectes menys coneguts de la vida i l’obra de Federico García Lorca. El viatge que planteja la funció no és un viatge arqueològic sinó una manera de conèixer a través de la seva obra la nostra pròpia realitat. D’aquesta manera l’obra es converteix en una peça viva, atrevida i dinàmica on la paraula de Lorca, la seva vida i el seu món, serveixen de mirall del nostre. L’obra recull entrevistes, xerrades i conferències de Federico García Lorca, així com fragments de les seves obres. A través d’aquests i de la dramatúrgia de Juan Diego Botto, és Lorca mateix qui en primera persona ens acosta al seu món.

Amb molta ironia, emotivitat i sentit de l’humor l’autor va relatant el pas per la residència d’estudiants, les crítiques rebudes per “Yerma”, la seva experiència a “La Barraca”, la seva relació amb la premsa, els seus amors, la tensió dels últims anys, i amb tot això anem apropant-nos a temes com el paper de la dona sota la seva mirada sempre poètica i reivindicativa, la necessitat de la llibertat artística i d’expressió, la lluita per la llibertat d’identitat sexual, o la importància de la memòria i les arrels .

Autor i intèrpret: Juan Diego Botto
Direcció: Sergio Peris-Menchet
Disseny d’escenografia: Curt Allen Wilmer (AAPEE) amb Estudi Dedos
Disseny d’il·luminació: Valentín Álvarez

Espectacle en castellà
Durada: 1 h i 45 minuts

Festival Acròbates

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400