Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Exposició de Fotografia Genealogia de Rodrigo Flechoso

Dins de Revela’T 2021 (Barcelona) Revela’T Festival Internacional de Fotografía Analógica de Vilassar de D’Alt (Barcelona), 2021
del 20 de setembre al 12 d'octubre
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Centre Cultural la Bòbila(Centre Cultural la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Rodrigo Flechoso és un jove artista espanyol emergent. Té 26 anys i un expedient extraordinari i irreprotxable. Va acabar la carrera de Belles arts en la Universitat Complutense de Madrid en 2017; Màster en “Història de l'Art Contemporani i Cultura Visual” (MNCARS/UAM/UCM), en 2019; i de seguida es va incorporar (mai més ben dit) en el doctorat en Belles arts de la Facultat de Belles Arts de la UCM, on investiga el “El cos de l'artista replicat. Un estudi des de la mímesis com a cognició.”

Sobresurt la seva humilitat i disponibilitat a noves idees i projectes. “Genealogia”, la seva obra triada per a exposar en la IX Edició del Revela’T, Festival de Fotografia Analògica Contemporània, forma part d'un projecte major, que ell va denominar “Gallegos del Río”, un treball de recerca que realitza des de 2017 sobre la casa familiar del poble on vivien els seus avis i altres familiars.

El diàleg que ell realitza amb el passat a través de les poques fotografies guardades en un rodet 35mm pel seu pare, la casa de Gallegos del Río en deterioració i els objectes trobats allí, es transforma en un exorcisme intern familiar, autobiogràfic.

Inauguració: Dimarts 21 de setembre a les 19:30 hores

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400