Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Kràmpack

Data: 30 d'octubre de 2021
Hora: 20h
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 22 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

El text de Jordi Sánchez narra la història de quatre amics que se’n van a viure junts, i entre els quals hi ha, a banda d’amistat, una forta tensió sexual. Una comèdia al pur estil sit-com dels anys 90 (Friends, Frasier, la pròpia Plats Bruts), amb un to irreverent que s’ha mantingut fresc després de 25 anys de la seva creació.

“Els interessos d’algú de vint i pocs d’aleshores són els mateixos que els d’avui, en general: les ganes d’agradar, de triomfar, de follar. Les obsessions, les pors... la necessitat vital de trobar una forma de desangoixar-se”, diu Jordi Sánchez. “Tinc ganes de veure una versió de Kràmpack que em satisfaci, feta per bons actors, i dirigida pel meu company de viatge professional, el Pep Anton Gómez, en qui confio absolutament”. (Jordi Sánchez)

El Pau, el Xavi i el José Luis han decidit anar a viure junts. El pis té quatre habitacions. Necessiten, per tant, una persona més: la Berta. Quin problema hi ha? La Berta és l’ex del Pau, i al Xavi i al José Luis els hi agrada. Tot i això, el Xavi i el Pau no s’hi estan de fer un Kràmpack de tant en tant. Només per passar-s’ho bé. De bon rotllo. Rotllo amic. No va de sexe, ni va d’amor…

Autor: Jordi Sánchez
Direcció: Pep Anton Gómez
Una producció de Forty Entertainment

Repartiment:
Pau              Àlex Ferré
José Luis     Mikel Iglesias
Xavi             Jaume Casals
Berta            Lídia Casanova

Espectacle en català
Durada: 90 minuts

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400