Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Arquitectures terminals, Mercedes Pimiento

Veure imatge de Arquitectures terminals, Mercedes Pimiento (nova finestra)
del 13 de maig al 18 de juliol
Lloc: Fundació Arranz-Bravo(Fundació Arranz-Bravo)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

L’artista Mercedes Pimiento presenta a la Fundació Arranz-Bravo l’exposició Arquitectures terminals, un projecte basat en l’experimentació i la utilització de materials domèstics i industrials, com canals, cablejats, canonades o circuits connectors, que interessen l’artista tant per les seves qualitats formals com per les noves possibilitats espacials i conceptuals que li ofereixen.

A Mercedes Pimiento l’interessen tant les articulacions estructurals com la seva presència escultòrica que percep, principalment, a l’entorn industrial de L’Hospitalet, on té estudi a l’espai de creació FASE. Treballa a través de materials orgànics —cera vegetal, cera d’abella, colofònia o resina de pi— o artificials —làtex, viscolàtex o silicona— i els adapta en estructures preexistents com ara conductes de ventilació o peces d’embalatge industrials. Per fer-ho, utilitza diferents tècniques de reproducció, per exemple, motlles o encofrats.

L’exposició va més enllà de les sales de la Fundació Arranz-Bravo, ja que  Mercedes Pimiento ha fet també una intervenció a l’escola La Carpa basada en les estructures que ofereixen la possibilitat de pensar en els fluxos, les connexions i les raons i conseqüències del trànsit dels materials.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400