Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Tattoo

Exposició de fotografies de Teresa Canturri i poemes de Soraya Pereña
Veure imatge de Tattoo (nova finestra)
Data: del 6 al 24 de novembre
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Centre Cultural la Bòbila(Centre Cultural la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Teresa es fotògrafa i viu a L´Hospitalet. Soraya es periodista però es defineix com a poeta i viu a Erandio prop de Bilbao. Les dues es van conèixer l´any 2015 i des de llavors mantenen el contacte i segueixen a les xarxes els seus respectius treballs  i/o publicacions. D´aquesta amistat en la distància i de l´admiració mútua neix aquesta col·laboració que, esperen, sigui la primera de moltes.
El que l´espectador pot contemplar en aquesta exposició, es el resultat d´unir imatge i text , foto-poesia vinculada a una temàtica que mostra tres aspectes en un: els tatuatges, la ciutat i el retrat.
Las fotografies estan editades en blanc i negre, a fi de donar el màxim protagonisme al tatuatge formant part de la persona, sense  mostrar-lo com quelcom  aïllat sense vida.
Soraya s´ha deixat portar per la impressió de l´instant congelat, imaginant el moment, l´emoció que transmet cada model o reinterpretant els motius que aquests models llueixen a la pell; fantasiant també amb aquells racons de la ciutat que s’endevinen deserts, fins que algú  apareix en escena i és immortalitzat.
A cada fotografia correspon un poema i així es crea una ficció que, fins i tot, podria estar basada en fets reals. Tan mateix, allò imprès a la pell es, a vegades, l’aflorament de una intra-història particular, carregada de simbolisme y única en sí mateixa, preciosa i irrepetible.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400