Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Quico Pi de la Serra

Cançons de combat
Data: 6 de febrer de 2021
Hora: 20h
Preu: 15 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

El gener de l’any passat Quico Pi de la Serra va enregistrar en directe el 24è disc de la seva carrera discogràfica, Cançons de combat. El concert i producció, a càrrec del projecte Cultura en Xarxa Barnasants, celebrava la seva 25a edició.

La nova proposta inclou cançons fetes fa molts anys i d’altres més recents, però totes emblemàtiques pel que fa a la temàtica. Cançons de combat destil·la una part fonamental de la forma de ser de l’artista que, sense concessions, repassa l’actualitat a través de cançons
fetes en diverses èpoques.

Seran 18 cançons, començant per Sento el vent i acabant amb Si els fills de puta volessin -fet en la seva versió original-. Diu que el criteri per triar el repertori va ser el triar cançons de combat o d’intervenció. Cançó en I, La cultura, Merda, Mediocritat i moltes altres, a més de picades d’ull a cançons d’amics com l’Ovidi Montllor o d’altres referencials com Bella ciao.

"Cançons de combat destil·la una part fonamental de la forma de ser de l’artista que sense concessions repassa l’actualitat a través de cançons fetes en diverses èpoques. Són cançons que, a la meva manera, volen denunciar uns fets que avui dia continuen passant”.

Quico Pi de la Serra, Veu i guitarra

Joan Pau Cumellas, Harmònica

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400