Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Lucky People

de Maria Solà Exposició de fotografia
del 11 al 28 de gener
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Centre Cultural la Bòbila(Centre Cultural la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

‘Lucky People’ (Gent Afortunada) és un retrat autobiogràfic d’una família del circ. Una ullada a l’univers dels devots de la sort, de qui la fortuna es pot comptar amb arrugues del riure.

Un documental fotogràfic analògic capturat a través de la lent de la Maria Solà, una de les pallasses i cofundadora de la companyia Brunette Bros. Qui ha seguit les escapades del circ amb la seva càmera, retratant l’equip viatger que va construir el seu negoci al límit de les rodes giratòries de la societat.

Aquest retrat fotogràfic mostra les entranyes d’un espectacle itinerant compromès amb l’autenticitat. Les imatges documenten els últims cinc anys d’un grup curiós que va tenir el desig de crear un oasis atemporal on l’artesania estava per damunt de la tecnologia ràpida, i va conduir a 60 km/h al voltant d’Europa en camions antics i carregats fins a les celles amb les escenografies d’un circ post-apocalíptic.

Són comerciants del riure que orquestren emoció i retraten el fracàs humà amb l’objectiu principal de crear riallades a la seva estimada audiència. Els quatre artistes reclamen una bella forma de savoir faire en un guió que podria haver estat escrit per un Fellini ressacós.

El 2020 el circ Brunette Bros. mor, col·lapsat per la pandèmia, deixant enrere el mite il·lusori de pols i riure. Ara bé, romandrà en la memòria i en les converses de totes aquelles persones que el van viure en directe.

Amb aquesta exposició us volem aproximar tant com a la família, darrere de la quarta paret del món de l’espectacle i dins de les vides itinerants dels habitants del espectacle ‘The Greatest & 2nd Smallest Circus in the World’. Per això us presentem el retrat fotogràfic ‘Lucky People’.

Inauguració: 11 de gener a les 19:30 hores

Calendari

Què fer avui?

Sense actes

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400