Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
 • Facebook
 • Twiter

Acceleradora de Talent Digital

Programa cofinançat pel Fons Social Europeu, Ministerio de Industria, Comercio y Turismo i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat
Veure imatge de Acceleradora de Talent Digital (nova finestra)
del 31 d'octubre al 23 de desembre
Hora: de 10 a 14h
Organitzadors: 
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.

https://www.eoi.es/es

ACCELERADORA DE TALENT DIGITAL

Actualment, dominat per una forta tendència cap a la digitalització, ens trobem amb joves que disposen d'un coneixement tècnic notable, però que no tenen les eines i habilitats bàsiques en aquest nou context.

Aquest programa formatiu donarà totes les claus a les àrees que estan vinculades al món digital per tenir una visió 360º i així començar amb el procés d'adaptació als nous temps. Els continguts més rellevants en transformació digital, Tecnologies per a la digitalització, Màrqueting i Publicitat Digital, Customer Experience, Industria 4.0…

De la mateixa manera, és important actuar i dur a terme els canvis necessaris i, per això, s'elaborarà un pla de creixement personal i desenvolupament de carrera, aconseguint així els reptes de transició professional.

Aquest programa formatiu és completament gratuït i està impulsat per l'Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, la Escuela de Organización Industrial (EOI) i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa Garantia Juvenil.

Objectius del Programa:

 • Dotar els assistents dels coneixements, les experiències, les habilitats i les competències digitals fonamentals per a l'adaptació al nou mercat professional.
 • Oferir una visió estratègica i realista sobre la importància de la transformació digital, indústria 4.0 (intel·ligència artificial, realitat virtual, big data, impressió 3D), gestió del canvi cultural digital, models de negoci digitals i millora de la productivitat amb metodologies àgils.
 • Apropar les xarxes socials i les TIC destacant-ne els beneficis, les implicacions i les millors pràctiques.
 • Capacitar els professionals en eines personals per a la recerca de feina i la consecució dels objectius de transició professional.
 • Desenvolupament d'un pla de carrera, per a la consecució dels objectius professionals a l'àmbit de la digitalització a curt, mitjà i llarg termini.

Sessions:

 • Duració del curs: d'octubre a desembre
 • Horari: de dilluns a divendres de 10 a 14h
 • Duració: 80 hores + 6 hores de mentoria
 • Requisits: Joves entre 16 i 29 anys, en situació de desocupació i inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Preferentment ubicats a L'Hospitalet de Llobregat

Més informació

Inscripcions

Altres cursos

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400