Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Curs d'iniciació a la programació en Java

Programa cofinançat pel Fons Social Europeu, Ministerio de Industria, Comercio y Turismo i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat
Veure imatge de Curs d'iniciació a la programació en Java (nova finestra)
Data: del 31 d'octubre al 23 de desembre
Organitzadors: 
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.

https://www.eoi.es/es

CURS D'INICIACIÓ A LA PROGRAMACIÓ EN JAVA

L'expansió de la tecnologia i la digitalització vénen de mà d'un augment de les oportunitats laborals per a treballadors amb coneixements de programació. En aquest context, sabem que aquells joves que no tenen coneixements informàtics però sí habilitats i curiositat, poden trobar oportunitats laborals reals i obtenir nocions de programació per iniciar una nova trajectòria professional. Si aquesta és la teva situació, aquest és el teu curs. Atreveix-te amb nosaltres a fer els teus primers passos en la programació, des de 0, a un ritme que et permeti assentar els teus coneixements i descobrir un camp professional on créixer.

Et presentem el “Curs d'Iniciació a la programació a Java”, l'oportunitat d'iniciar-te a l'Àrea de Programació amb un curs que té per objectius endinsar-te en una tecnologia amb demanda creixent: Java, HTML5/CSS, Entorn de Desenvolupament Integrat (IDE ), Servlets, JSPs i JS. I si no has entès les sigles anteriors: aquest també és el teu curs.

Aquest programa és completament gratuït i es desenvolupa gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet del Llobregat i la EOI (Escuela de Organización Industrial). Aquest programa és gratuït gràcies al finançament del Fons Social Europeu al Marc del projecte Ocupació Jove – POEJ.

Sessions:

  • Duració del curs: d'octubre a  desembre
  • Horari: de dilluns a divendres per la tarda
  • Duració: 260 hores + 3 hores de mentoria
  • Requisits: Joves entre 16 i 29 anys, en situació de desocupació i inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Preferentment ubicats a L'Hospitalet de Llobregat

Més informació

Inscripcions

Altres cursos

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400