Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Projecció de la pel·lícula El pan de la guerra

Dins del taller “Història i Cinema en la dècada dels anys 80” impartit per Toni Cuadras i Morató
Veure imatge de Projecció de la pel·lícula El pan de la guerra (nova finestra)
Data: 7 de març de 2024
Hora: 10:00h
Tipus d'entrada: Lliure
Preu: Gratuït
Lloc: Biblioteca Central Tecla Sala(Biblioteca Central Tecla Sala)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Des del cicle de xerrades de “Història i Cinema en la dècada dels anys 80”  és projectarà la pel·lícula d’animació El pan de la guerra que ens serveix per treballar el concepte d’igualtat, ara que s’acosta la data del 8M. I també, per comprendre que la realitat actual de l’Afganistan és fruit de la sagnant guerra que va tenir lloc en la dècada dels 80 entre la Unió Soviètica (encara aleshores) i els habitants del país que rebutjaven la invasió.

Basada en la novel·la de Deborah Ellis, el tercer llargmetratge del prestigiós estudi irlandès Cartoon Salon abasta el drama històric que ha patit l’Afganistan, sota la direcció de Nora Twomey, una de les realitzadores i animadores més rellevants del moment.

El pan de la guerra explora la cultura, història i bellesa de l’Afganistan des d’un punt de vista femení. Una pel·lícula captivadora sobre la valentia, els vincles familiars, la superació i la lleialtat en temps de guerra. La història d’una heroïna que s’enfronta amb coratge i imaginació al moment de la misogínia i violència que li ha tocat viure.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400