Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Rebeca Jiménez & Benjamín Prado

Agitado y mezclado
Data: 6 de novembre de 2021
Hora: 20h
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 15 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Agitado y mezclado és un espectacle íntim, sincer i ple de complicitat creat per dos grans amics on es fusionen poesia i música. Un viatge ple de emocions i sorpreses que bateguen des de la profunda admiració que tenen ambdós, i en el qual en determinats moments s’intercanvien els papers, podent així gaudir d’en Benjamín interpretant un sol d’harmònica o de la Rebeca recitant els versos de l’escriptor.

Agitado y mezclado dóna vital importància a la paraula, on els poemes encaixen a la perfecció amb les cançons i així els versos cantats i recitats s’entrellacen i t’envolten en una història que atrapa i emociona.

Amb la direcció musical de Toni Brunet (guitarra elèctrica), i acompanyats per Laicha (guitarra acústica i saxo), Jacob Reguilón (contrabaix) i Toni Jurado (bateria), aquest és un concert que porta la poesia de viatge des Espanya als Estats Units de Nova York o Nova Orleans, des de Mèxic a l’Argentina, a través dels sons del pop, la ranxera, el blues i, per descomptat, el rock and roll.

Organitza: Festival Acròbates

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400