Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

VII Concurs de Còmic  i Dibuix D2  Collblanc-la Torrassa 

Veure imatge de VII Concurs de Còmic  i Dibuix D2  Collblanc-la Torrassa  (nova finestra)
del 12 de gener al 4 de juny
Data inici inscripció: 12/01/2023
Data fi inscripció: 16/05/2023
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre Cultural Collblanc-La Torrassa

Coordinadora d'Ampas Endavant

Punts d'inscripció/venda:

Entrega de treballs a Escoles, Instituts, AMPAS, AFAS, Biblioteca Josep Janés, Associacions, Entitats i Comerços participants

VII CONCURS DIBUIX I COMIC D2 COLLBLANC-LA TORRASSA

L’objectiu d’aquest certamen és potenciar i donar a conèixer el patrimoni històric del barri Collblanc – La Torrassa. Les obres hauran de reflectir indrets, monuments o edificis històrics o singulars de Collblanc-la Torrassa.

BASES DEL CONCURS

· Podran participar totes aquelles persones que tinguin entre 6 mesos i 25 anys.

· Cada participant podrà presentar un màxim de dos treballs, individualment o de forma conjunta (“Família i amics” i “Explica’m i dibuixa”).

(*) A la Categoria “Explica’m i dibuixa” , la gent gran explica històries i experiències on apareixen indrets, monuments o edificis singulars de Collblanc –la Torrassa, i el jovent  les dibuixen

· La participació és lliure i gratuïta. Els/les participants donen la seva autorització perquè la Coordinadora d’AMPAS Endavant i l’Ajuntament de l’Hospitalet puguin publicar les obres rebudes.
· Els treballs es poden realitzar en blanc i negre o en color, en format DIN A4 i de tècnica lliure. S’ha de presentar l’obra original (no s’admetran còpies).
· L’extensió de cada obra serà d’un màxim d’una pàgina per als dibuixos i auques i d’un màxim de 2 pàgines per als còmics.
· Les dades que s ´hauran d ´omplir són les següents: Títol, Nom i cognoms, edat, correu electrònic i telèfon. Les obres cal fer-les arribar personalment a cadascuna de les Escoles, Instituts, AMPAS, AFAS, Biblioteca Josep Janés, Associacions, Entitats i Comerços de Collblanc la Torrassa abans del dia 16 de maig  de 2023

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400