Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

INSCRIPCIÓ ALS CURSOS DE CATALÀ DE GENER-MARÇ DEL CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE L’HOSPITALET

Veure imatge de INSCRIPCIÓ ALS CURSOS DE CATALÀ DE GENER-MARÇ DEL CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE L’HOSPITALET (nova finestra)
del 14 al 21 de desembre
Organitzadors: 
Centre de Normalització Lingüística de L'Hospitalet (CNL)

El mes de desembre s’obre la inscripció als cursos de català de gener-març del Centre de Normalització Lingüística de l’Hospitalet

S’oferiran cursos de català de tots els nivells excepte el C2. Els nivells Inicial, Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3 tenen matrícula gratuïta. La inscripció s’organitzarà en dos torns:

  • Antics alumnes els dies 15 i 16 de desembre
  • Oberta a tothom els dies 19 i 20 de desembre

El tràmit de matriculació es farà preferentment en línia. Els interessats s'han d’adreçar a https://inscripcions.cpnl.cat/

 

S’atendran presencialment o telefònicament els casos que no es puguin solucionar a través del web. 

Abans de la inscripció, fins al 14 de desembre, hi haurà obert un període de determinació de nivell. Es tracta d'una forma de confirmar els coneixements previs de català dels nous alumnes per poder-se matricular a un curs que s'adeqüi al seu nivell. És un pas previ a la inscripció si no es disposa d'un certificat oficial de català o si no s'ha fet una prova de col·locació en els últims dos anys.

Si voleu més informació truqueu al 93 403 20 20 o consulteu:

cpnl.cat/lh

facebook.com/cnl.lh

@CNLlHospitalet

Els cursos de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400