Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

CREA 2021

Veure imatge de CREA 2021 (nova finestra)
del 26 al 29 d'octubre
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Lloc: 

Edició online

Del 26 al 29 d’octubre arriba una nova edició del CREA, el punt de trobada per a tots els que conviuen i treballen en el Districte Cultural, que organitza anualment l’Ajuntament de L’Hospitalet.  Per segon any consecutiu, a causa de la pandèmia, el CREA celebrarà una edició especial amb una programació digital enfocada a professionals, artistes, creatius, programadors, curadors i gestors del sector cultural i d’àmbits relacionats.

CREAtalk. Festivals: construint cultura metropolitana

El dimarts 26 d’octubre, a les 11 h, tindrà lloc la taula rodona per parlar de com la situació sanitària ha afectat el desenvolupament dels festivals que se celebren a la ciutat i de com seran en el futur. Amb la participació dels agents culturals responsables de Per Amor a L’Hart; Let’s festival; L’Herència. Flamenc i patrimoni, i Acròbates. La trobada tindrà lloc a Planta Uno (avinguda  de la Fabregada, 22) amb aforament presencial limitat (inscripcions a través del correu hola@crea-lh.cat)

 

CREAmatch

El dijous 28 d’octubre, a les 18 h, tindrà lloc CREAmatch, una sessió de networking en línia on diferents professionals, empreses, col·lectius i entitats podran connectar-se i dialogar per generar la cooperació entre els artistes i el territori. Una jornada oberta a tothom que hi vulgui participar que consistirà en tres reunions consecutives amb altres professionals del sector i d’àmbits relacionats, tant del Districte Cultural de L’Hospitalet com de la resta de l’àrea metropolitana. Inscripcions a través del formulari https://crea-lh.cat/registre/


CREAtv, retransmissió d'entrevistes a TV L'Hospitalet

El divendres 29, a les 20 h, s’emetrà per TV L’Hospitalet un programa amb presentacions de nous projectes, entrevistes i actuacions musicals. Les entrevistes a agents de la ciutat estaran conduïdes pel periodista de RNE José María Carrasco, qui visitarà els seus espais de treball per parlar del Districte Cultural i la vida creativa a la ciutat. Els agents entrevistats són Miquel Aparici, que va començar com a dissenyador gràfic i guionista fins que va emprendre la seva aventura artística; Saúl Baeza, director creatiu de Does Works; Sergi Delgado de Mood Factory, i Isabel Servera, artista visual mallorquina resident a Barcelona. I les actuacions musicals del grup Habla de mí en presente, SIBIL.LA3 i Ca la Vidala. 

El dilluns 1 de novembre els continguts estaran disponibles al web del CREA i al canal de youtube CulturaLH

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400