Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Meéec!

IV Festival de Música de Carrer de Catalunya
Veure imatge de Meéec! (nova finestra)
Data: 23 d'abril de 2021
Hora: 18 h
Duració aprox.:2 hores
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Preu: Gratuït
Organitzadors: 
Centre Cultural Collblanc-La Torrassa

Amb les Festes de Primavera LA CULTURA TORNA AL CARRER!

Reserva d'entrades gratuïtes a partir del dia 14 d'abril a: https://meeec.eventbrite.es

Aquesta nova edició del MEEEC tindrà lloc al Parc de la Torrassa. Volem transformar el parc en un escenari atípic on s'hi desenvoluparan totes les accions.

L’entrada del Parc esdevindrà un petit mardi gras amb una banda recollint al públic i acompanyant-lo a l’accés situat a les pistes de bàsquet. on tindrà lloc una musical batalla de bandes. Amb totes les mesures de seguretat previstes per la normativa anti-covid.

Batalla de bandes amb la participació de:

THE STEAM ROLLERS

Formació hereva dels estils més moderns de les brass bands de Nova Orleans. Amb membres vinguts de totes les parts del món, el seu talent interpretatiu i el seu groove és imparable .

BANDARRA STREET ORKESTRA

Banda llegendària dins de les formacions de música de carrer a Catalunya. Amb més de 15 anys d’història, la Bandarra fusiona una espectacular secció de metalls amb una secció rítmica tipus batucada. L’humor i la crítica són parts imprescindibles en el seu espectacle.

LOS MADE IN BARCELONA

Banda amb un llarg recorregut de gires per tot el món, la seva recepta és la fusió del hip-hop amb el reggae, el son cubà o la cumbia colombiana... i tot el que se’ls posa per davant. El seu espectacle és altament explosiu i sempre compta amb la participació activa del públic.

T.R.U.E.

Col·lectiu de freestylers altament talentosos i esmolats que destaquen pel seu compromís amb diverses causes i pels seus versos plens de poesia i crítica.

IVORY DANCE COMPANY

Companyia emergent de dansa que fusiona diferents arts escèniques. La Dansa Contemporània i el House són els ingredients de la seva recepta. Estigueu preparats pel Ivory Deep Movement.   

PROJECTE TÀNDEM ERNEST LLUCH/ EMMCA

Volem que les escoles de primària siguin peça cabdal al Meeec! Els nois i noies del projecte Tàndem de l'Escola Ernest LLuch tindran l'ocasió de reprendre la pràctica musical en viu compartint escenari amb artistes professionals.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400