Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Somos Constructos, exposició de Beatrice Simoncini Amado

del 18 de juny al 30 de juliol
Lloc: 

Tangent Projects Gallery (c. Martí Codolar 41-43, local 2)

“Somos Constructos és un projecte que neix arran de la recerca sobre les formes de relació amb el llenguatge i amb els materials emprats en la pràctica artística.” Exposició comissariada per Tsering Frykman-Glen.

Els aprenentatges i sentiments que han tingut lloc durant llarg temps es concentren en una instal·lació que combina elements i procediments orgànics juntament amb materials fabricats/comprats. En aquest espai es convida a realitzar una lectura micro/macro política de cadascun dels elements que ho conformen on, acompanyats pel recurs teòric/textual, s’estableix una analogia entre la qüestió de la identitat i les obres.

Somos Constructos es pot entendre com una manera -canviant/mutable d’interpretar les relacions pròpies envers l’entorn, els/les altres, els ritmes de treball/vida i els elements emprats en la(les) pràctica(ques) artística(ques). Les peces operen des de la seva concepció com a obres cap a fora, ocupant l’espai físic i mental, expandint significats i incitant al reconeixement d’un món situat més enllà del marc de l’exposició. Fan referència a l’univers sensorial que Som, als vincles de connexió del nostre entorn i interior que formen part de l’articulació d’un(nostre) món comú.

Beatrice Simoncini Amado és estudiant de Belles Arts en la Universitat de Barcelona. En la seva pràctica artística explora conceptes com la identitat, la multiplicitat i la interrelacionalitat per oferir maneres de fer presents els vincles -visibles i imperceptibles- que ens mantenen units/des -des de sempre i per sempre-.

Aquestes qüestions es formalitzen principalment mitjançant la pintura amb propostes que no busquen una determinada estètica sinó que, allò que importa realment, és la possibilitat d’aprofundir i aprendre sobre com l’exterior influeix en el procés creatiu, per detectar i analitzar l’efecte de la hiperproductivitat i precarietat sobre la manera de relacionar  el temps de treball i les obres i adoptar una postura crítica envers l’existència.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400