Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Antics, de Tiny

Exposició d'il·lustració
Veure imatge de Antics, de Tiny (nova finestra)
Data: del 29 de novembre al 23 de desembre
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Centre Cultural la Bòbila(Centre Cultural la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Soc Tiny, una il·lustradora irlandesa vivint a Barcelona. Tiny Hands Big Heart ha estat el meu projecte personal durant diversos anys i des que em vaig mudar a la ciutat, el meu estil i inspiracions han canviat enormement. Els carrers de Barcelona són una galeria, com un gran llenç brut amb un treball en constant canvi. Sempre vaig saber que volia dedicar-me a l'art de carrer, però va començar d'una manera molt inesperada.

Durant la quarantena de 2020, accidentalment vaig crear el meu personatge Ita. Ella és el que m'agrada descriure com un subproducte positiu de la pandèmia, un descobriment fortuït en un moment de bogeria.

Quan Ita va aparèixer per primera vegada als carrers, no tenia idea que es tornaria tan popular. Ella ha despertat un gran interès en la comunitat tant a la ciutat com on line. Usant els elements de sorpresa i humor, puc comunicar missatges més seriosos a la seva audiència. La seva aparença bufona i femenina li permet ser accessible i atractiva, però aquesta cara perpètuament enutjada fa que la gent pensi.

Sento que Ita va ser creada subconscientment com un dit mitjà i un “F ** K YOU” per a les coses de la vida que estan fora del meu control i resulta que moltes persones poden relacionar-se amb això.

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400