Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Curs d'Art i Disseny Multimèdia

Programa cofinançat pel Fons Social Europeu, Ministerio de Industria, Comercio y Turismo i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat
Veure imatge de Curs d'Art i Disseny Multimèdia (nova finestra)
Data: del 28 d'octubre al 23 de desembre
Hora: de 10 a 14hh
Organitzadors: 
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.

https://www.eoi.es/es

CURS D'ART I DISSENY MULTIMÈDIA

La nova era digital (es nomeni digitalització o transformació digital) està alterant el món en què vivim, fent que les fronteres entre allò real i allò virtual siguin cada vegada més inestables i difuses. Aquest nou context obre un camp d'oportunitats per desenvolupar projectes que combinin l'art i la multimèdia, suposant un camp real d'oportunitats d'ocupació.

Et presentem el “Curs d'Art i Disseny Multimèdia”, un programa formatiu que aportarà a les persones participants una visió completa de les oportunitats i els projectes que es poden desenvolupar en aquest àmbit. Aquest programa formatiu pretén donar resposta, de manera pràctica, personalitzada i creativa, a reptes d'aquest sector. Constitueix una excel·lent oportunitat per iniciar una trajectòria personal i laboral amb un plantejament eminentment pràctic.

Aquest programa està impulsat per la Escuela de Organización Industrial (EOI) i per l'Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat. A més, és gratuït gràcies al cofinançament del Fons Social Europeu i del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo.

Sessions:

  • Duració del curs: d'octubre a desembre
  • Horari: de dilluns a divendres de 10 a 14h + tutories individuals en horari de tarda
  • Lloc: Torre Barrina
  • Duració: 200 hores

Requisits: Joves entre 16 i 29 anys, en situació de desocupació i inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Preferentment ubicats a L'Hospitalet de Llobregat

Més informació

Inscripcions

Altres cursos

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400